sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
TAXI MPT strasznie niemila obsluga

same gbury obrazone ze musze jezdzic

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: TAXI MPT strasznie niemila obsluga

to bierz taxi z plusa

i bede wlasnie brala :)

zadzwon do zdziska ewentualnie na centrale i powiedz o zachowaniu kierowcow..gwarantuje ze postawa zmieni sie diametralnie ewentualnie taki pan juz nie pojezdzi

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

nie mam nawet checi juz tam dzwonic, tylko poprostu nie rozumiem ich, bo golym okiem widac, ze łaske robia ze jezdza srednim kursem za osiem zyli, ale przeciez nikt im nie kaze!!!!!!!

Dokładnie ...

to całe szczęście że nie jeżdżę w TAXI MPT bo by mnie podpierdoli.a...
taka jedna Autor: martuchnam hmmmm
ty to masz tupet ;)

hahaahhaha nie robciu tylko po prostu bylo sporo takich sytuacji wiem bo mialam znajoma ktora pracowala na centrali...tacy kierowcy dostawali ostrzezenie ewentualnie juz nie popracowali sobie potem zbyt dlugo.

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Bujałem sie dzisiejszej nocy przez 3 godzinki po naszych klubach w towarzystwie fajnej dupki,potem taksówkarz dyskretnie poczekał godzinkę,gdy sobie baraszkowaliśmy w jej małżeńskim łożu,wziął 3 stówki ,on zadowolony z kasy a my z jego usług i jest ok.

Ale to było 96-21,najstarsza korporacja w tym mieście,mam do tych facetów zaufanie od lat,inni mi się jakoś nie widzą,rzeczywiście gburowate to,nieobyte i pleciugi jak baby na wiejskim targu.

Kokosz

Kokosz , masz w zupełności rację odnośnie obsługi , niemniej np dzwoniąc do plusów otrzymasz fachową obsługę emeryta wojskowego lub policyjnego i za ten kurs byś zapłacił 150 złotych :D albo i mniej .

najlepsze jest taxi bis. lux ceny i dobra obsługa:) polecam

:) :)

A ja lubię TAXI MPT :) No czasami zdarza się jakiś "gbur", ale to chyba jak wszędzie. A jest kilku fajnych panów, z którymi jadąc czas szybko mija na rozmowie.

a ja lubię jechać w ciszy i spokoju...nierozmowna jestem przeważnie i tego oczekuję od pana który mnie wiezie...juz tak mam poprostu :P

Kokosz dobrą bajeczkę opowiedziałeś na dobranoc....:)

nikomu nie dogodzi, ja tam lubię sobie z nimi pogadac, a że jest kilku spoko to zawsze dzwonię do któregoś z nich

makmarc ale ja akurat na to nie narzekam...:)

@ green

Nie nazywam się niestety Grimm lub Andersen,nie bajki piszę lecz swoje trzy grosze wtrącam do dyskusji.

Nie wiem komu zazdrościsz:czy mi fajnej dupki w jej pościeli; czy jej starego zgreda z kasą,z którym nie nudzi się w łóżku;czy taksówkarzowi dobrego zarobku.

Prośba do @green:mniej zazdrości,ludzie są różni,jak marzysz o chwili zapomnienia na pewno nie będziesz długo szukać.

Kokosz

Bosss, popieram Twoje zdanie , że najlepszą korporacją jest Bis , z którymi fajnie i miło można spędzić czas na rozmowie podczas jazdy, są mili , uprzejmi. Od paru lat korzystam z ich usług i nigdy się nie zawiodłam, zawsze są punktualni i docieram na czas. Polecam przede wszystkim nr taksówki 01 ; 02 ; 12 oraz pozostali są też w miarę spoko :D Polecam

Kokosz:):)
Tylko godzinke z taką dupka w łóżku ??
To szybki jesteś bardzo :)
Drugi raz juz ciebie nie weźmie do swojego łózka :):)

Kokosz zazdroszczę jej starego zgreda z kasą :D

nie spotkałam się z niemiłą obsługa w mpt... polis moze akurat raz tak trafiłaś - więc nie oceniej tak wszystkich..

Byc moze, ale ten przypadek sprawil, ze naprawde bardzo sie zrazilam, a jezdzilam ta korporacja naprawde kilka ladnych lat

Widocznie masz pecha. Ja wyjątkowo często jeżdżę z tą korporacją i nie narzekam. Podobnie z BIS, też zawsze jest przyjemnie.

JA JEŹDZIŁEM WSZYSTKIMI KORPORACJAMI I JAK NARAZIE WSZYSTKO SPOKO.
TRZEBA PAMIĘTAĆ ŻE TAKSÓWKARZ TEŻ MA NERWY I RAZ WOZI CHOŁOTE RAZ MOTŁOCH A CZASAMI JA SIĘ PRZEJADĘ :-) TAKŻE TEŻ NIE MA LEKKO :-)
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH ZŁOTÓW I ZŁOTÓWEK :-)

Panowie ,w każdej korporacji znajdzie sie jakiś gbur. robicie jeden błąd, trzeba dzwonić na centralę i od razu zwrócić uwagę,która to taksówka i co zrobił taksówkarz . nr.taxi jest na kogucie z boku,jak się wysiada to go widać .przez takiego kierowcę tylko traci korporacja. a tak na marginesie to polecam 9621 lub 9623.

@ green
Potwierdzasz więc moje przypuszczenia,że jesteś babką która nie lubi nudy w łóżku.Stary zgred Cię zadowoli a przy młodym gawędziarzu uśniesz.
Tak trzymaj.

@ maruda
Przez tą godzinę w bierki nie graliśmy.
Lepiej godzinę intensywnie baraszkować niż słuchać RM.
A ponadto jej chłopina dzwonił,że pracę skończył i do domku drałuje.

Kokosz

taxi plus jest o wiele przyjemniejszy

Je­den po­całunek mężczyz­ny może złamać całe życie kobiety.

Kokosz, to dobrze, że stary zadzwonił gorzej jakby was złapał in flagranti :)

Co do tej korporacji nie mam żadnych zastrzeżeń, jedzie się do celu i tyle, raczej nie potrzeba by kierowca był przesadnie miły i pucował się do klienta bo chyba tego oczekujesz (polis), wsiadasz płacisz 8zł i narzekasz, następnym razem polecam spacer i obędzie się bez pretensjiiiiiii
Kierowca Mpt też człowiek, nie zawsze musi mieć ochotę na rozmowę i umilanie jazdy swoim klientom.

Dla mnie najlepsza korporacja w Łomży :)

Ja rowniez nie mam zadnych zastrzezen, spokojnie moge ich polecic

powierz swój uśmiech najlepszym - ortodoncja kraków

Kokosz stary zgred potrzebny do wiadomo czego a młady gawędziarz...napewno bym nie usnęła, o nie..:)

młody miało być ;)

@ green

Jakbyś spuściła ze smyczy swoje fantazje i okrasiła to nutą pikanterii to zapewne stary zgred byłby wielce zadowolony i młody gawędziarz skonany i podszkolony.

Nawiązując do tematu,właśnie wróciłem wielce zadowolony,jak na starego zgreda przystało, od swojej dzisiejszej jednonocnej przyjaciółki i muszę przyznać,że fantazji i chęci obojgu nam nie zabrakło.
No i te pięknie wysklepione młode piersi,poezja...

Jak zawsze za pośrednictwem korporacji 96-21.Taksówkarzowi mało oczy nie wypłynęły na widok żegnającej mnie niuni,nie wiem wręcz,czy zauważył w swoim rozmarzeniu dyszkę zwyczajowego napiwku.

Kokosz

Prawie jak w telenoweli ;)

"Mimo świata który,
kocha i rani nas dzień w dzień,
gdzieś na szczycie góry,
wszyscy razem spotkamy się."

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org