Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SOR w szpitalu w lomzy i |
jego nie kompetencja czy chronienie dobrego snu lekarzy??Konkretnie na zdjeciu rtg widac zlamanie kregoslupa a "pani doktor" mowi ze wszystko ok!!!!!! ?? Pytanie do DYREKTORA SZPITALA!??kim pan jest??>! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SOR w szpitalu w lomzy i |
pytanie do dyrektora szpitala powinno być skierowane drogą formalną a nie za pośrednictwem forum, chyba że szuka się sensacji, nie bronie lekarza, nie wiem co się stało,ale bez sensu jest pisać o tym tutaj
|
|
zdaje sobie doskonale sprawe buebuebue ale mam problem - jest 1 rok po "sprawie" i nie wiem czy minal okres "karencji" ??? dla "lekarza"!!!?? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
szpital w Łomży wymaga bardzo głębokiej restrukturyzacji z wymianą kadry zarządzającej włącznie. Nikt z tym nic nie robi, każdy udaje , że nie ma problemu. Tymczasem szpital w Ostrołęce pęka w szwach od pacjentów z Łomży. Może ktoś z radnych powinien zająć głos w tej sprawie....
|
|
mam cicha nadzieje , ze czyta "niby dyrektor" tego szpitala!!!!!!!!!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
I dlatego jestem za prywatyzacją.
|
|
belfer popieram w 1000%.
|
|
tia... mocno sie zastanawiam!- ortopeda!!! mowi ze ok na SOR !! natomiast w przychodni ortopedycznej ogladajac zdejcie ---------------- SIWIK "JAK ONI NIE MOGLI ZAUWAZYC I NIE WIDZIEC PEKNIECIA KREGOSLUPA"????wiec kto do **** mota siedzi na tym sorze???!!!!!!czy ja tlomok czy "ortopeda " niedouczony??to ***** wola o pomste do nieba!!!!!!!!!!!!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
O, to w Łomży jest ortopeda płci żeńskiej?
|
|
Musisz coś z tym zrobić.
|
|
Zdarzyło się mi niedawno trafić na SOR w łomżyńskim szpitalu, Przyjęła mnie pani pielęgniarka, (blond gdzie już nawet mózg przestał walczyć) przyszedł pan lekarz i otrzymałem skierowanie na wątpliwej potrzeby (w tym przypadku) badanie. Po czym oświadczył ze on nie może pomóc, wskazując na prywatny gabinet innego lekarza, lub Białystok. Tymczasem okazało się że lekarz tej specjalności jest na oddziele i wystarczy go wezwać. Zaznaczę że przede mną minąłem się z pacjentem którego również skierowano do tegoż że prywatnego gabinetu. I tu pytanie czy nie jest to przypadkiem napędzanie komuś klienta, i jak się ma do tego interesu szpitala. to tak trochę plucie we własne gniazdo. Może szanowny pan dyrektor po za braniem niezłej kasy powinien czasem zerknąć co się dzieje w kierowanym przez niego zakładzie, miast zwalać wszystko na brak środków.
|
|
jezeli chodzi o SOR to chyba nie jest tak do końca poniewaz można tam tez spotkać lekarzy i pielęgniarki bardzo zaangazowanych i wynikliwie podchodzacych do pacjenta. Sam tego doświadczyłem i byłem dosłownie w szoku ,że takie podejście i zainteresowanie pacjentem jest możliwe w wykonaniu miejscowej słuzby zdrowia. Jak się jednak okazało trafiłem na lekarza który nie jest z Łomży ale nie generalizujmy jest wiele pielegniarek na SOR i to z Łomży które całe serce wkładają w kontakt z pacjentem. No ale są też i ciemne strony w tym temacie które zdecydowanie niszczą dobra opinię tego oddziału . Dlatego także polecam Panu Dyrektorowi pilną niezapowiedzianą gospodarska wizytę na tym oddziale z pewnością się przyda i nie zaszkodzi. Sarama
|
|
Nie twierdzę że nie ma w SOR i w ogóle w szpitalu kompetentnego personelu, ja widać miałem pecha trafić na (powiedzmy delikatnie) niedoinformowany. Zaś z cala pewnością zmieniło by wiele wprowadzenie spółek prawa handlowego. Bo napędzanie konkurencji klienta, i wołanie o wyższe pobory... Pamiętajmy o zapowiedzianych protestach lekarzy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |