Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wolny termin na wesele |
Ja muszę swoje odwołać z tej daty z przyczyn rodzinnych, ale może jest ktoś chętny na datę 25.08.2012 w Kryształowym Dworze w Giełczynie zrobić swoje wesele. Sala jest naprawdę śliczna 150zł/os Proszę o kontakt zainteresowanych.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wolny termin na wesele |
z przyczyn rodzinnych... hehe ciekawe jakich, pewnie narzeczony zdradzil hehe, a poza tym tam jest nie dobre jedzenie i drogo...
|
|
Jedzenie nie wiem jakie jest ale drogo to to maja000 nie jest.Ja już mam salę na 9.06 więc Kasia nie jestem zainteresowany.
|
|
Sytuacja rodzinna to nie zdrada, są poważniejsze sprawy typu śmierć kogoś bliskiego lub jego bardzo ciężki stan. Nie wiesz, to się nie wypowiadaj.
|
|
w ostrowi maz. jest sala za 110zl i jedzenie pyszne...
|
|
Nikt ze względu na cenę nie będzie jeździł do Ostrowi skoro oboje młodych jest z Łomży i okolic.
|
|
kto pisze, że jedzenie tam jest niedobre, to chyba go nawet nie próbował, lub ma jakiś cel w tym aby to pisać
|
|
Niektórym stołującym się po barach w Ostrowii to nawet kuchnia Okrasy w Bristolu by nie pasowała ...
|
|
Przypominam, że tematem był wolny termin a nie opinie o jedzeniu.
|
|
kazdy ma swoja opinie na dana sale, moze komus nie smakuje i to pisze, po to jest forum... wiec nie komentujcie o jakiejs kuchni... np.BULWERS
|
|
po co to pisac jak sie tam nie bylo? sala wyglada bardzo ladnie, wiec nie powinnas miec problemu z odstapieniem terminu :)
|
|
Kontynuując temat, jakie teraz ceny chodzą za talerzyk na weselu ??
|
|
w concordii 150 lub 160 zł w tym owoce ciasta napoje
|
|
Nienawidzę takiego chamstwa, dziewczyna chce odstąpić salę na wesele a jakaś wścibska kretynka spekuluje czy zdradził czy nie, a nawet jeśli to powiedz czy to Twoja sprawa?
|
|
tak odstapi ze trzeba placic haha
|
|
A co, chciałabyś już opłaconą? Ha!
|
|
Zenit bo to gimnazjum nicka założyło , masz tu próbkę " kultury " , tego czegoś : http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=496639&t=496639
|
|
A ma może ktoś kontakt,np stronkę www do Sali Concordia ? Z góry dzięki.
|
|
wujek google ma
|
|
Mam taką sytuację nie inną, że muszę zrezygnować z wesele i niestety, żeby odzyskać zaliczkę w kwocie 1000 zł ktoś musi się pojawić w zamian a nie, że ja komuś za free salę odstępuję, bo inna para też musi zadatek wpłacić. Teraz się nic w ciemno nie załatwia.
|
|
25.08. to fajna data napewno kogos znajdziesz a raczej wlasciciele sali zapewniam!!!
|
|
adaho obserwuje twoje wypowiedzi to masz jakies dziwne podejscie do wszystkiego
|
|
Bardzo Ci wspolczuje.Sprobuj sie dogadac .U nas tak bylo w rodzinie , ze musiano odwolac wesele z powodu smierci mlodej , bliskiej osoby.Orkiestra , kamerzysta, dekoracja kosciola ,fotograf zgodzili sie na zmiane terminu. Dom weselny nie. Zarezerwowali nowy termin ale juz w innym domu weselnym, zaliczka nie zostala zwrocona.Te umowy sa tak spisane , ze chronia tylko ich interesy.
|
|
venge, a jak mają być spisane , zastanów się co piszesz , przecież to nie wina właścicieli restauracji , że ktoś odwołał ślub , to jest ich żródło zarobku , sala zarezerwowana i na ten termin nic innego nie planowali , może tak wszyscy rezerwowaliby terminy a póżniej odwoływali i lokal stałby pusty cały rok ? pozostaje tylko współczuć KasiaKa i mieć nadzieję , że ktoś odnajmie od niej ten termin
|
|
za 100zl biore
|
|
Hej, czy ten termin jest aktualny jeszcze?? Ewuś
|
|
150 zł trochę dużo. Ja za swoje wesele płaciłem 135 zł/osoba
|
|
A gdzie organizowałeś to wesele?W takiej cenie... Ewuś
|
|
Motel Zacisze w Piątnicy, za mostem 500 m po lewej. Jest tam nowa sala, która została w tym roku wyremontowana, wieczorne oświetlenie sali robi wrażenie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |