Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sonarol |
Ludzie jakie bzdury piszecie nikt z was tam nie był a nie wspomne o pracy tam każdy najmądrzejszy. Ja pracuje w Sonarolu Jeziorku z jakis rok i podoba mi się tam. Płaca wiadomo nigdzie nie ma kokosów, wszyscy spoko ludzie, kierownik to jest the Best jest gorąco do 40st. ale kwestia przyzwyczajenia, są dni wolne w zime wiadomo sezonu nie ma nie ma co się dziwić. Powiem jedno pracowałem w różnych miejscach które źle wspominam bo warunki fatalne były. W Jedwabnem nie byłem nie wiem ale pisze jak jest w Jeziorku. Ktos tam jeszcze pisał ze wezwania są i wgl, tak bywa ale jak wypłate się dostanie to odrazu banan na twarzy. Pozdrawiam Szefa bo jest spoko i wszystkich z biura :) :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sonarol |
A tak w ogóle to o co tobie chodzi?? Nikt nicego tu od bardzo dsawna nie pisał na temat Sonarola :)
|
|
Ale okna są delikatnie mówiąc DO DUPY !!!
|
|
Pewnie chlejesz razem z kierownikiem,a potem takie buble wam wychodzą.
|
|
tu Kierownik. ktoś mnie wzywa? Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
nie są wcale takie do dupy :) Hans Kloss to wszystkich szpiegów boss.....
|
|
A właśnie do DUPY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CH....o ustawione przy szkleniu, a zamykają się z brzękiem i ciężko !!!!!!!!!! Trochę o tym poczytałem, i serwisant spuścił oczy.
|
|
Bo nie znosi sie do domu byle czego ,a zwłaszcza okien z Jedwabnego!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |