Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
moja niedziela.. |
Razem z Faustyną wsadzilismy naszego maluszka do wózka i spacerkiem udalismy sie do katedry. Jak zwykle wypchana po brzegi co tylko potwierdza ze polska tradycja chrześcijańska jest wciaz silna i pokona lewicowe, homoseksualne sekty Msza byla piekna i czuc bylo obecnosc Boga. nasz malec nie płakał jak wiele nicponi w parku tylko spokojnie drzemal, jakby czul wyższy byt gdzieś w okolicy! Razem z Faustyną przyjęliśmy komunie swieta, pozniej zaczelismy ogladac kanaly przyrodnicze a potem Faustyna podała nam obiad na bialej zastawie mam nadzieje grzesznicy, ze chociaż staraliście się spędzić ten dzień tak jak ja.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: moja niedziela.. |
kolejny bezsensowny post
|
|
Autor: młody wykrztałcony (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 22-04-12 23:05 Razem z Faustyną wsadzilismy naszego maluszka do wózka i spacerkiem udalismy sie do katedry. Jak zwykle wypchana po brzegi co tylko p..(...) a potem Faustyna podała nam obiad na bialej zastawie mam nadzieje grzesznicy, ze chociaż staraliście się spędzić ten dzień tak jak ja _________________________________________________________ taa... ...przyganiał kocioł garnkowi ? Z Twojego postu wynika że spędziłeś swoją niedzielę ze swoją rodziną tak samo jak poganie spędzają swoje niedziele ze swoimi rodzinami przed swoimi ołtarzykami odczuwając swoje boskie byty podobnie jak Koreańczycy swój boski kult jednostki - ... ... Twoja niedziela nie różni się od niedzieli pogan tak samo jak ta Twoja obrzędowa "pogańska" albo "arcy kapłańska" komunia grzeszników czytam "nawróconych" (wyspowiadanych) jak kto woli Katolików niekoniecznie Chrześcijan - wszystkich Chrześcijan (?) Ludzie ślepi tak zwani ociemniali - widzący inaczej - oczami innych prowadzeni przez swoich Duchownych - Kapłanów - pasterzy (dusz pasterzy) są jak religijni wierzący swoim kapłanom w ich jedynie słuszną wiarę a przy tym niewierni Bogu tak samo jak Jego wyznawcy którzy w imię prowadzeni Boże na oślep gnani przez swoich kapłanów takich przywódców religijnych jak Twoi zabili życie Boże nie tylko na Golgocie Prawdy w Katedrze nie zobaczysz kiedy będziesz na nią patrzył jak przysłowiowy wół na malowane wrota a ... Twój Biskup całej Prawdy Tobie nie powie jak sam z niego tej Prawdy nie wyciągniesz co widać słychać i czuć nawet w jego Biskupim zawołaniu a nawet we wstępie - czołówce Jego piątkowej audycji ... ... w beznadziejnym radio nadzieja które prowadzone jest w Duchu Arcy Kapłańskim a raczej bez Ducha Prawdy autentycznej nauki Jezusa którego zaszczuli właśnie tacy jak On - Kapłani O czym to świadczy ...
|
|
młody wykrztałcony Twoja żona ma niespotykane katolickie imię, a Ty i Wasz maluszek też? :)
|
|
malec nazywa sie Jan Pawełek
|
|
W odniesieniu jak wyże cytat poniżej Autor: młody wykrztałcony (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 23-04-12 09:44 malec nazywa sie Jan Pawełek ______________________________________________________ Stalin też miał na imię Józef ... tak samo jak ojciec (opiekun) Świętej Rodziny w której żył Jezus Jest takie powiedzenie "jak z koziej dupy trąba" Kapłani z gęby zrobili trąby a z trąb zrobili kozie dupy i nadal wiszą na tych dupach złote łańcuchy ze zło tymi krzyżami żelaznymi którymi są odznaczeni jak przydupnicy swoich zwierzchników tak jak wojskowi odznaczani za zasługi tak samo krzyżem żelaznym jak w III Rzeszy taa... Jan Pawełek - to jeszcze o niczym nie świadzczy ... Szatan Diabeł i jego synowie - Synowie Ojca kłamstwa - kapłani - Ojcowie duchowi narodu w tym co czynili wobec Boga Ojca Jezusa są podobni do Twoich Ojców duchownych z Katedry do której uczęszczasz ... ... w której Oni Kapłani tradycyjnie działają w imię Boże i w Bożym imieniu tak samo jak ich prekursorzy zaszczuwający religijnie w imię Boże Jezusa na Golgocie wobec wiernych przed którymi tak samo jak dziś posługują się takim samym religijnym krzyżem który nawet wisi w sejmie... ... tam gdzie Twój Polski "Sanhedryn" - Rzymskokatolicki Episkopat w Polsce odebrał przysięgę swoich ochrzczonych przez siebie w imię Boże Rzymskokatolickich posłów którzy tam na forum publicznym w dobrej wierze na rzecz swoich arcy kapłanów reprezentują tam ich interesy realizując tam ich niespołeczne korzyści. O czym to świadczy ...
|
|
W odniesieniu jak zawsze i wszędzie Autor: Mr_Andrzej (87.119.11.---) Data: 23-04-12 02:24 Autor: Kool-Aid (---.lomza.vectranet.pl) Data: 23-04-12 01:50 WSZYSTKICH WON !!! http://www.youtube.com/watch?v=adqpJzNxNeM PS: Sarama podejdź do życia ... _________________________________________________________ taa A co z deprawacją sakra mętną Arcy Pasterzy ich tak samo wszystkich won(!) ... wobec zakłamania idącego wokół ziemi od Kapłanów z Watykanu wychodzącego i do Watykanu powracającego tak jak do Domu Ojca i tak jak wszystkie drogi kłamstwa Naszej Ery prowadzą do Rzymu - ich tak samo won ? hmm .... Jak w temacie .... Nadzieja w męstwie, ratunek w zwycięstwie. Czyńcie swoją powinność! Nawracajcie się i żyjcie Ewangelią życia a nie ewangelią śmierci... ... niema miłosierdzi i miłości w tej ich fałszywości - Do czego im ta miłość i miłosierdzie (?) skoro do nich autentycznie w prawdzie nie podążają jaki mają obecnie swój fałszywy kolektywny egocentryczny arcy kapłański interes w Miłosierdziu - czego się Go boją (?) a raczej dlaczego boja się Jego braku - jakie zło mają na swoim arcy kapłańskim sumieniu O czym to świadczy ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |