Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mlodyniesmialy-szyberdach |
Witam.Kolego kupiłem szyberdach, ale za nic w świecie nie mogę się połapać co autor miał na myśli i chyba będę potrzebował Twojej pomocy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mlodyniesmialy-szyberdach |
strasznie szybko te posty znikają...
|
|
Słucham Cię Misiaczku........ kupiłeś cały szyberdach??? chyba śpisz na pieniądzach..
|
|
Na pieniądzach jeszcze nie śpię, a cena była okazyjna:D Słuchaj jeżeli jesteś z Łomży to chętnie bym się z Tobą spotkał bo ten szyberdach mam złożony bez silniczka i nie wiem jak się dobrać do tej prowadnicy i jak ją zdemontować... Czy byłbyś w stanie mi pomóc?
|
|
Rozumiem cały bez silniczka to znaczy że jest kompletny z roletkami itd...???? Ja nie jestem z Łomży ja jestem BKL Kolno :)
|
|
Wiesz co na moich oczach był wymontowywany z dachu więc oprócz silniczka i okablowania powinien mieć wszystko jeżeli Ci coś potrzebne to nie ma problemu- odstąpię.
|
|
Nie ja mam wszystko ok u siebie
|
|
Ok. to jak mozemy sie umowić na sobote bym do Ciebie podjechał lub na neutralnym gruncie jezeli to problem.
|
|
ja cały czas monitoruję temat także jeżeli podejmiesz jakąkolwiek decyzję to napisz. a co do pomocy to dłużny nie będę :)
|
|
he he a ile mi zaoferujesz za tą przysługę???
|
|
skoro ten temat poruszyłeś to określ cenę, żebym wiedział na czym stoję.
|
|
Ja nie jestem mechanikiem i nie mam określonych cen za usługę, powiedzmy że jestem jak ksiądz czyli "co łaska" he he. masz jakieś gg czy coś takiego??? bo numeru tel tutaj nie podajemy przecież.....
|
|
gg 42379559
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |