Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wypożyczalnia DVD on-line |
Może to jest gupie ale przydałaby sie w Łomży jakas wypożyczalnia online zeby nie trzeba bylo chodzic aż do wypożyczalni jak trzeba isc np z poldunia na w.polskiego zeby jakis konkretny film wypozyczyc co nie. Fajnie byloby gdby jakis kolo przynosił Ci do domu plytke ehhehehe troche wygody przydaloby sie.Niech własciciele wypozyczalni( nie bede tutaj reklamowal ) pomysla o dostawach plytek do domu. Może kiedys tak bedzie. Co o tym myślicie?? http://img479.imageshack.us/img479/9464/av134493su.gif
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wypożyczalnia DVD on-line |
halfik !! ON-LINE znaczy że na stronie np. tejże wypożyczalni klikasz na film i oglądasz, a nie że kolo ci do dom przynosi jak pizzę jakąś.
|
|
ehehehhe dobre dobre powiedz tylko kto taki system wymysli ze placisz i ogladasz film DVD na stronie :| to raczej fizycznie nie możliwe :| a ja miałem na mysli to żeby przynosili film do domu "jak pizze"
|
|
Nie online ze klikasz i ogladasz tylko klikasz i ci przywożą do domu :| jak wyżej wspomniałem :) proste. masz stronkę jak ktos zamówi film dostajesz maila a że dostajesz maila z zamówieniem informuje Cię sms który wysyła portal na którym masz pocztę,wczesniej jesli jest ktos zalogowany masz jego dane adresowe, wieziesz i po sprawie<kontakt bezpłatny albo nawet założyc jeszcze infolinię 0-800 to juz wogole super dzwonisz nic nie placic a w cenie filmu wliczony jest dowóz :) nieprawdaż?? nie mam racji?odrazu konurencja dostaje bo plecach bo kazdy bedzie wolał zeby mu do domu przywiezli niz ma sam sie fatygowac ;] ehehhe!? > :) no chyba że ktos ewentualnie zadzwoni i poinformuje Cie jaki film go interesuje. jak napisalem na początku chodzilo mi o takie cos zeby Ci ktorzy prowadza wypożyczalnie mogliby dowozic produkt do klijenta w koncu za coś sie im płaci co nie<film i tak leży na półce i tak a to że dowieźliby Ci do domu to standart powinien byc> i to raczej oni powinni zabiegac o klijentów przynjamniej tak mi sie wydaje wtedy odrazu zmienia sie prestiż takiej wypożyczalni i samoistna reklama no powiedz kto niechciałby żeby mu przywieźli film do domu :) wydaje mi sie ze to byloby bardziej prostsze w wykonaniu niż to o czym mowil Malachit. Zreszta może ma ktos jeszcze inna koncepcję na ten temat :)
|
|
Wypożyczalnię online wprowadza niedługo (ciekawe za ile) TPSA w opcji Neostrady w tzw. Live Box, urządzeniu które będzie dawało internet w domu, telefon i TV (w tym filmy na zamówienie). Więc takie coś może niedługo wejdzwie. Co do wypożyczalni online, na stronie wybierasz film, podajesz numer karty i Ci przywożą film do domu to pomysł jest realny. Sceptycy zapytają jak wypożyczalnia obsłuży przywóz filmów, to proste - taksówki, a kwotą obciąży się klienta. Kurcze no pomysł zajefajny.......
|
|
Jaka konkurencje masz na mysli? W Łomży? No chyba ze mowisz o wypozyczalniach z Woj. Polskiego i Dmowskiego, te 2 jeszcze moze moga porywalizowac ale reszta? Pewnie chetnie wprowadziliby takie uslugi, o ktorych piszesz ale raczej zapomnij o kosztach w cenie wypozyczenia, no chyba ze ceny podniosa dwukrotnie (wtedy moze okaze sie ze bedziesz wolal z buta sie kopnac). Poza tym chcac wprowadzic proponowane przez Ciebie uslugi musieliby zapewne kolejnego pracownika-dostawce zatrudnic, a jak zapewne wiesz na koszta zatrudnienia w Polsce wszyscy stekaja. Widziales jakas reklame lomzynskiej wypozyczalni poza jej szyldem na budynku? No moze gdzies w kablowce albo radiu cos bylo ale w takim razie przegapilem czyli malo skuteczna byla. Zreszta po co reklamowac cos o czym w takim miescie jak Łomża wszyscy wiedza gdzie isc film wypozyczyc.
|
|
On Ci przynosi a Ty jak w kewinie dajesz mugume do żucia :) :)
|
|
EHEHEHEHHE
|
|
jakies to takie ..........glupie ?? taaaaaaaaa glupie !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Ptysiu,z tą twoją racją to czas najwyższy żebyś ten klimat zmienił albo nie wypowiadaj się wcale klepiesz swoje dzieło,zastanów się nad tym????????
|
|
sa juz takie wypozyczalnie które dostaczaja filmy do domu ,masz rowniez mozliwosc ogladania w domciu na swoim kompie , ja mieszkam w elku i u nas jest juz taka sprawdz www.classic-dvd.pl jak jestes u nich zapisany do daja tobie dostep do strefy ogladania www.classic-dvd.pl sadze ze oto tobie chodzi
|
|
Nie widzę problemu. Rezerwujesz film przez www (o ile można, nie wiem, bo nie korzystam z wypożyczalni), a taksówkarz przywiezie ci go do domu. Zapłacisz 5 zł za film i 10 zł za taksówkę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |