Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LAKIERNIK GODNY POLECENIA |
Poszukuje lakiernika który jest dobry i porządnie zrobi robotę . Czytałem na forum ale nic nikt konkretnie nie pisze kogo by polecił z czystym sumieniem .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LAKIERNIK GODNY POLECENIA |
Z czystym sumieniem? Wojtek Kołakowski w Konarzycach. Może najtańszy nie jest ale za to profesjonalny. Robiłem u niego 3 naprawy i jestem bardzo zadowolony. Ps. Ja omijam Kuraka po rozmowie i jego wycenie. Oczekuję tylko odpowiedzi;)
|
|
Też słyszałem negatywne opinie na temat tego Pana . Wycena z kosmosu i podobno robota zrobiona nie bardzo i duże problemy . Coś czytałem o Panu z Konarzyc jutro się przejadę chodzi o dobrze zrobioną robotę wiadomo że nie ma nic tanio i dobrze
|
|
Z czystym sumieniem mogę polecić Tobie warsztat w Rakowie (ok.10 km od Łomży) Chłopak jest godny polecenia, bardzo dobrze robi, maluje w komorze. nazywa się Sylwek numer 506405526. Pozdrawiam.
|
|
Mogę polecić warsztat w Chojnach Młodych - 9 km od Łomży, w stronę Ostrołęki.
|
|
Sylwester Sawicki Rakowo Boginie 506405526
|
|
Zdecydowanie nie polecam Sylwka z rakowa daltonista zle mi dobral kolor na masce i nie chcial poprawic gdzie roznica byla taka ze samochod czarny a maska ciemny granat i sie wyklucal ze mna ze jest dobrze on to nadaje sie do malowania chyba plotow a nie samochodow
|
|
Czy ten z Konarzyc to mieści się na ulicy Lipowej ??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |