Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca jako konsultant ds telefonicznych-sprzedaz |
witam pomózcie mi..własnie dostałem tele z firmy która potrzebuje kandydata na stanowisko konsultant ds telefonicznych sprzedaz.. maja swa siedzibe na ul spacerowj15 ..ktos słyszał otym ? warto tam isc do pracy? moze ktos tam pracował,,... podzielcie sie swoimi wypowiedziami jesli cos wiecie o tej siedzibie z góry dziekuje bartek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca jako konsultant ds telefonicznych-sprzedaz |
Ja byłem złożyłem swoje cv i już miałem rozmowe KMKM Łomża
|
|
i jak?
|
|
i jak było? co..ja jutro mam rozmowe..ale nieweim czego sie mam spodziewac czy ta firma jest oki? bartek
|
|
wpisz tylko spacerowa 15 łomża w google a wskoczy ci jaka to firma heheh
|
|
no własnie tam nic ciekawego nie wyskakuje wiec pytam sie was ..hehe bartek
|
|
Jak to nie wyskakuje, przczytaj choćby pierwszy link, też z 4lomza to zobaczysz. Albo jeszcze lepiej "jolanta pogorzelska łomża" lub "jolanta pogorzelska ostrołęka". W 2007 roku miało być 400 czy nawet 700 miejsc pracy w Ostrołęce, w 2010 - 250 w Łomży, a to na Spacerowej to ich nowy twór ;) Zwykli naciągacze, biorą dofinansowanie, zakładają firmę doją ludzi, zwijają interes i zakładają pod inną nazwą. Poczytaj: http://www.moja-ostroleka.pl/powstanie-400-miejsc-pracy,1182833475,arch1183321372.html http://www.moja-ostroleka.pl/cwicz-dykcje,1190019336,arch1191960903.html http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110127/REG20/774003208
|
|
To nieźle , mieszkałem na spacerowej i nie pamiętam by było tam aż tyle domów . A o jakiejś firmie to pierwsze słyszę .
|
|
A więc byłam na rozmowie na spacerowej to jest dom biały na końcu ulicy który kupili i przerabiaja na biuro .. Zadzwonili do mnie po południu ze chcą mnie wziąść do pracy ale się rozmyśliłam ponieważ Pan zaoferował 7 zł za godzinę praca od 16 do 21 5 godzin dziennie . Obliczyłam sobie że to sie nie opłaca ponieważ wychodziło mi mniej niż dostaje kuronia i pierw trzeba iść na 3 dniowe szkolenie do nich a potem przyjmują żeby nie skłamać to byłam tam na rozmowie w marcu . I mówił że na początek tylko tylko oferują ponieważ to firma rozwijająca sie i nie chcą kopać pod sobą dołków na sam początek
|
|
A i to jest umowa o dzieło .. Nie umowa o pracę
|
|
a w ogłoszeniu oferowali 7-12zł/h?:)
|
|
7-12 dostaniesz 7 a dla zachęty dla oka 12 :)
|
|
praca w sprzedaży pozwoli Ci zaobserwować jaką to dziwną bestią jest klient, jak dobrze pójdzie może nie znienawidzisz ludzi...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |