Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uwaga! |
Witam. Robilem zakupy dzis w biedronce przy Kauflandzie. Pan kasjer zajrzal do wozka czy wszystko wyjelem. Ale nie zajrzal juz do kartonu z mlekiem i policzyl sobie o dwa wiecej. Skapnelem sie dopiero w domu i odpuscilem sobie jazde... Nie wylewam zalow, tylko pisze to dla was jako przestroga hehe :) ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uwaga! |
mi kiedys kier biedrony chcial zajrzec to do dzis bez jedynki chodzi Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
trzeba było powiedzieć od razu ile jest mleka... widocznie albo sie pomylił albo zrobiłeś mu prezent na mikołajki w postaci dwóch kartonów mleka;p Lala22
|
|
ale to jest na korzyć sklepu kasjer ile ma dostać wypłaty tyle dostanie
|
|
Karton jest kartonem :) Mogłeś sam powiedzieć że jest mniej w kartonie:)
|
|
Wiem ze moglem powiedziec ile bylo w kartonie, ale bylem zalatany. A to jest wlasnie sposob w ktorym mozesz byc oszukany. Wiec postanowilem wam napisac - to wszystko :) ...
|
|
No i pół kieszonkowego poszło sie je**bać.
|
|
Jutro dostanie znowóż kieszonkowe. Nie mogło być mniej w pudełku bo wtedy by nie doliczyli, więcej, odważę się stwierdzić że właśnie za dużo było nalane.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |