Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Firma zajmująca się dekorowaniem sal. |
Pilnie potrzebuję namiarów na firmy trudniące się w dekorowaniu sal na studniówkę. Macie może jakieś numery, adresy stron internetowych? Najlepiej, żeby to była firma z Łomży, lub z okolic. Może ktoś z was zna sprawdzoną firmę, której można powierzyć to zadanie? Jeśli macie jakieś opinie o firmach, to też napiszcie. z Góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Firma zajmująca się dekorowaniem sal. |
w ostrołęce jest taka firma u nas w szkole dekorowała sale innej klasie ale nie mam namiaru :)
|
|
A mogłabyś zapytać kogoś o nazwę firmy lub o numer? Byłabym CI bardzo wdzięczna :)
|
|
My kiedyś sami dekorowaliśmy salę na studniówkę... ale była frajda ....polecam samemu się wykazać W życiu piękne są tylko chwile ....
|
|
Winpol, kazanska 1.
|
|
Jeśli chodzi o takiego gościa z Łomży który dekoruje sale na stuniówki, to NAWET TAM NIE IDZ Za zrobienie sali wzial od nas bodajże 1700 zł -sala była obrzydliwa, naprawde brzydka -dużo obiecywał-mało zrobił -kupił pare pasków materiału i nawet nam ich nie zostawił ! Ogólnie klapa za wielkie pieniądze nie polecam nie wiem jak on sie nazywa ale taki wysoki, chyba w PG 1 sklepik prowadził kiedyś ? Łomża leży na Mazowszu !
|
|
My też sami dekorowaliśmy. Był naprawdę ubaw. Myślę, że nie ma sensu płacić kupę forsy za coś co można zrobić samemu :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |