Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co myslicie o Palikocie? |
Jeśli chodzi o mnie to jestem zakochana w tym facecie jest rewelacyjny w następnych wyborach będę go popierała i oddam na niego swój głos . Eva Ali-baba
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co myslicie o Palikocie? |
Palikot ? Advokatus diaboli.
|
|
Jak dla mnie zwykly karierowicz, nie robi nic konkretnego oprocz szumu wokol siebie i swojej swity.
|
|
klaun gitara gra
|
|
Spryciarz.
|
|
Biznesmen, ja głosuję na PO jeśli bym miał kiedyś zmienić to tylko na Palikota
|
|
Palikot to cwaniak łączący cechy Tymińskiego, Leppera i Rydzyka. Jest inteligentny - potrafi kierować tępą gawiedzią. Poglądy zmienia w zależności od potrzeby - był katolikiem, teraz jest antklerykałem i już rozsiewa plotki, że zmienił płeć. Byle o nim gadali. Może narobić niezłego bajzlu - da przywileje dewiantom, da kasę leniom i pasożytom (oczywiście z kieszeni uczciwych ludzi). O dziwo - czasem na niego głosują ludzie nie do końca zidiociali - złapali się na tani chłyt maketinowy , że opodatkuje kościół i wprowadzi liberalizm do gospodarki. Ja jestem pewien, że nic pożytecznego nie zrobi. Taki pajac.
|
|
Tak,też bym go porównał do śp. Andrzeja Leppera-ciekawe,czy tak samo skończy. Już ma kłopoty z prawem ,chciał bardzo dostać się do sejmu ,to był głośny w głośnych,chodliwych tematach. Chytry i niepoważny polityk.
|
|
Genialny facet. Nasz przyszły premier.
|
|
Jako jedyny poseł nie pobierał i nie pobiera poselskiej pensji. http://www.tvn24.pl/12690,1722085,0,1,palikot-odda-poselska-pensje-biednym,wiadomosc.html
|
|
a co ten temat robi na Ogólnym? Administratorze! Ratunku!
|
|
A jako biznesmen oszukuje na stokroć tyle hahaha
|
|
fajny kabareciarz, chyba umie prowadzić. swój biznes, za to od polityki wara od niego :). Niech zasiada w parlamencie, ale nie do pomyślenia jest, że on jest czymś więcej niż zwykłym politykiem w parlamencie. ---------------------------------------------
|
|
miało być wara od niej** ---------------------------------------------
|
|
i tak teraz ludzie niewiedzą na kogo głosować ale paliwo nidługo będzie po 6 zł-dobrze że idzie zima bo mam dwa konie i sanie jeszcze nas wyrolują gitara gra
|
|
|
|
Spoko koleś :)
|
|
Palikot?? Populista, karierowicz. W dodatku wspierany przez takich Szacownych obywateli jak: *Pan Kotliński (redaktor jakiegoś czasopisma opluwającego katolicyzm, w którym pracuje/pracował zabójca księdza Popiełuszki - Piotrowski), *także właściciel tygodnika NIE, czyli Jerzy Urban, *Robert Biedroń - czyli człowiek, który wkrótce będzie walczył o prawo do adopcji dzieci przez homosiów *Anna Grodzka - Pan/Pani sam nie wiem, już się pogubiłem... Gratuluję wszystkim tym co głosowali na Palikota i tym co zamierzają pójść do urn w przyszłych wyborach by oddać na niego swój głos.
|
|
Proponuję Wam opamiętać się w porę i na pewno nie głosować na Pana Palikota. P.s. Nie wszyscy muszą wiedzieć, więc rozwinę nieco wątek Pani Anny Grodzkiej - ta kobieta była mężczyzną, ale zmieniła płeć i przewodzi obecnie jakiemuś stowarzyszeniu na rzecz transwestytów. Jedno jest pewne, jak zagłosuje naród na Pana Palikota to będzie sajgon.
|
|
O i jeszcze ten ciemny typek wspiera Pana Palikota - Pan Tymochowicz + cała reszta biznesmenów (bo przeważnie tacy tylko kandydowali), o których nic nie wiemy, ALE ZAKŁADAM, ŻE WYBORCY PANA PALIKOTA MAJĄ WIELKIE ZAUFANIE DO BIZNESMENÓW... :) Świetna ekipa !!
|
|
Moim skromnym zdaniem, które możecie mieć oczywiście w dupie, bo nikt Wam nie broni to nawet wstyd się przyznawać, że głosowało się na Pana Palikota, bo do urn poszli w większości ludzie nieświadomi na kogo oddają swój głos, wierząc w to, że będą mieli legalną marihuanę... a kwestie Polski, naszego dziedzictwa, naszej tradycji już ich najwidoczniej nie obchodziły, byleby można było się zjarać na legalu. Rozpisałem się troszkę, ale czasami podnosi mi się ciśnienie jak widzę, gdy takie kameleony jak Pan Palikot skutecznie docierają do ludzi tanimi chwytami w tv itd.
|
|
Prawdziwy Europejczyk pełną d..pą :) http://www.youtube.com/watch?v=QxZd7v-JN-E Ściągający dziw...aków :) http://www.youtube.com/watch?v=yWiJBJEbd0s&feature=related którzy jak mało kto znają się na polityce, od d..py strony :) Biedroń: Konwent Seniorów to jest zebranie najważniejszych, najstarszych posłów w parlamencie I jeszcze większych dziwaków :) Palikot III Prwdowdupny Mający za sobą ''autorytety'' :D
|
|
p.s. i nie oszukaniec jaki, tylko prawdziwy wielki szu :) Jak działa Palikot? Byli członkowie RP oskarżają w sądzie 2011-10-03 20:07 Stowarzyszenie Ruch Poparcia Palikota nie płaci swoim kontrahentom, jego lider podejmuje decyzje jednoosobowo, a inaczej myślących usuwa z organizacji - taki obraz Ruchu przedstawili przed sądem jego byli członkowie. http://www.wprost.pl/ar/264254/Jak-dziala-Palikot-Byli-czlonkowie-RP-oskarzaja-w-sadzie/?O=264254&K=1&KI=757447 VERGISS MICH
|
|
''ciebię zastrzelę, a tobie wsaszę" :D typowy obraz wielkiej miłości,
|
|
Bardzo dobre zobrazowanie tego co napisałem powyżej.
|
|
Polecam przeczytać książkę ,, ja palikot''
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |