sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
gruz

Gdzie można w rejonie Łomży legalnie wyrzucić niewielką ilość gruzu? Z góry dziękuję za podpowiedź.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: gruz

ile chcesz za ten gruz?

Maleństwo słowo "wyrzucić" jest dla mnie jednoznaczne!

Przejeżdżając przez Jarnuty widziałem tablicę zaraz za wjazdem że ktoś przyjmie gruz, spróbuj tam się dowiedzieć.

mieszkam w cydzynie nowym i wezme ten gruz 9 km od łomzy

w kupiskach jak jedziesz na fadom po prawej stronie

m.

Tak jak biess, na wjeździe do Jarnut od strony Janowo, koleś przyjmuję(skupuję) gruz, ziemię etc.

BrzydkiBurak - Nienawidzę dyskutować z DEBILAMI

Moze ja sie dołącze do tematu mam pustaki całe i troche połamane te całe moge sprzedać niedrogo jest ich nie duzo a połamane nawet za darmo moge oddać wiecej ich jest jesli ktoś jest zainteresowany to prosze pisać na meila

fdsa001 nie podałeś e - maila, napisz gdzie znajdują się te pustaki i ile za nie chcesz, gruz też mogę przyjąć - ja mam działkę w Łomży ;

korek tokio możesz ten gruz wyrzucić u mnie na działce, daj na siebie jakiś namiar ;

Bardzo serdecznie wszystkim Wam dziękuję. Skorzystałem z tego miejsca w Jarnutach. Pozdrawiam.

u mnie pod blokiem stoi tego sporo wiec domyslam sie ze mozna......

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org