sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Do Policji w Łomży -PILNE !!!

Wczoraj słyszałam rozmowę kierowców PKS w Łomży w autobusie opowiadali sobie o tym jak jeden z drugim handlują kradzionym paliwem z PKS i jeżdżą na kacu czeto pijani -Z Kochana Policja w Łomży zajmijcie się tym bo jeszcze dojdzie do tragedii na drodze i zginą niewinni ludzie i przypadkowe osoby.Co tam się dzieje? w tym PKS w Łomży,Kolnie, Grajewie ? o Boże:(

Eva Ali-baba

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Do Policji w Łomży -PILNE !!!

będziesz miała ciąganie z tego powodu co napisałaś, jeśli faktycznie to słyszałaś to mam nadzieje że pary ci nie zabraknie zeznać to na żywo...

Mam nadzieje że PKS Ci tych oszczerstw nie odpuści Amen

jak chcesz strzelać z ucha to nie tutaj frajerzyno

Wszyscy o wszystkim wiedzą, tylko głośno nikt nic nie mówi :d
To jest Polska przecież...

Chyba już takich przekrętów z paliwem w PKS-ie nie ma, albo to jawna prowokacja w stronę i tak mało nierentownego przedsiębiorstwa albo coś się Ci pomyliło.

zazdroscisz im ze sprzeda ktorys pare litrow oleju.zaoszczedził to sprzedaje ,ma swoje normy.a na kacu nie tylko oni jezdza.pilnuj swojego nosa.pozdrawiam

spokoloko@

automar7575, chyba się zagalopowałeś, bo jeśli oni kradną- to okradają też mnie czy ciebie, w końcu to panstwowe przedsiębiorstwo, już nie mówiąc że nie można jeżdzić z promilami we krwi (choć w to akurat nie chce mi się wierzyć) kwestia tylko, czy ona nie troluje i to zezna na policji czy w prokuraturze, jak też wskaże kierowców, w co wątpię...

no i co powie co wie i tyle a PKS jeszcze podziękuje

popatrzcie z drugiej strony ginie ktoś z waszej rodziny bo kierowca był pijany i co wtedy ..
ja nie widziałem nigdy kontroli przez Policje kierowcy autosana bo nie przekraczają prędkości raczej utrudniają ruch na drodze...
a to że kradną to już kilka lat temu słyszałem najwiecej ci so jeżdża Łomża-Zambrów mówią o niej "trasa oszczędności'
bo jest pyr pyr pyr góreczka i luz i znów pyr pyr pyr ....itd

Pozdro dla wszystkich

automar7575 zaoszczędził ???????????
To jak ja komuś u mnie powiem gaś światło w kiblu bo trzeba oszczędzać to na koniec miesiąca przyjdzie przy wyplącie zabrać wiadro prądu bo zaoszczędził

ZŁODZIEJE

Pks nie jest państwowy

zbyniulek czy państwowy czy prywatny kraść nie można
Prawda ???

zbyniulek, a czyj?

racja dziadostwa i złodziejstwa nie można tolerować.

Riposta

Trzeba ich niszczyć

To są kłamstwa i kalumnie! Osobiście jestem dyrektorem PKS-u w Czeczenii(niedawno oczywiscie przejalem stanowisko) i jestem w stałym kontakcie ze wszystkimi pracownikami PKSu i poświadczam że PKS to rzetelna firma i każda próba rzucenia mięsem na nas grozi karą śmierci przez wrzucenie do Gara i ugotowanie kleiku

I pieczeniem na rożnie jak barana !!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org