Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
fryzjer domowy |
Poszukuję fryzjera, który uczeszę mnie na wesele 2 dnia swiąt tzn. 25 kwietnia. Dziewczyny może znacie jakiegos fryzjera, który podjął by się tego zadania w swieta. Z gory dziękuje za odpowiedzi:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: fryzjer domowy |
Myśle ze Kasia z Żeromskiego 5A uczesała by bez zadnych wymówek i donsow prosze zadzwonic i zapytac 501 574 940
|
|
Myśle ze Kasia z Żeromskiego jest do dup* bo brak jej klientów że sie tak reklamuje na forum .
|
|
Idz zobacz a potem ocen mysle ze to najlapszy sposób zeby opinie komus wystawiac kazdy ma wolna wole na 150 salonow w jednym miescie masz wybor a gdzie pojdziesz to chyba nikt Cie za to lomem okladac nie bedzie!!skoro tyle lat pracuje w zawodzie i ludzie chwala sobie jej uslugi to raczej twoje chamskie odzywki swiadcza tylko o tobie
|
|
KASIA L SIKORSKIEGO :) :) Polecam
|
|
Jutro mam malowanie . Czesze się tylko u niej robi to trwale i super :) i nie drogo :)
|
|
pipi14106 ile placisz za malowanie lub sciecie? h0jowe forum
|
|
Malowanie zależy jakie włosy Samo ściecie 20-25 zł a plus modelowanie i mycie chyba ok 40
|
|
ścięcie 17-25 farbowanie od 60zł do 90zł baleyage od 70z do 130zł upięcia 70 zł
|
|
Nie wiem czy uda Ci się umówić z tą panią, bo może wyjeżdża na święta, ale zapytać możesz. Czesała mnie na kilka imprez i fryzura trzymała się całą noc tańca bez żadnych zastrzeżeń :) Pani Ewa 697 977 752 :))
|
|
mnie czesała na kilka imprez w tym na mój własny slub fryzura sie trzymała całe wesele całe poprawiny i zdjęcia plenerowe
|
|
ja znam dobrą fryzjerkę przyjmuje tylko w domu, płacisz połowę tego co w salonie ja płacę za malowanie włosów 40-50 , upięcia albo loki 40
|
|
Żona moja i tak wygląda jak bogini :) Nie musi się poprawiać :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
a jakiej jakiości ma farby ? Żeby po 2 tyg się nie splukiwał
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |