piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kreweti w zoologicznym

Cześć.

Nie wiecie może, w którym sklepie zoologicznym w Łomży dostanę krewetki i w jakiej cenie?

Z góry dzięki, pozdrawiam.

;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kreweti w zoologicznym

Na pewno i pewnie tylko na niemcewicza. Niestety aktualnej ceny Ci nie podam, ale zaczynala sie od jakichs 5zl. Za duzego wyboru tam nie bedziesz mial i jezeli chodzi o krewetki to polecam np allegro albo fora akwarystyczne, a cos ladnego wyhaczysz

www.akwalomza.pun.pl

w biedronce widziałem , ale mrożone. moze ożyją?

Sklep na Niemcewicza przeniesiony jest na Bema :) Ceny jak dobrze pamiętam za red cherry 10 zł/szt także się nie opłaca :) może allegro tam są po 1 zł :)

Ja z tego co pamietam kupowalam w tym sklepie obok spoldzielni Perspektywa. (po schodkach na dol). Cena byla za ta najzwyklejsza bodajze 5 zl, inne drozsze. Mieli te zwykle, czerwone, czarne i niebieskie.

kupowalas w alfaro. Osobiscie nie polecam zwierzat stamtad, a tymbardziej akwariowych. Typowy zysk kosztem jakosci. Chyba ze tylko ja mialem wyjatkowego pecha do zwierzat z tego sklepu.

w kałflandzie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org