piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
doladowanie orange

hej! mam taki problem czasami jak doładuję konto to zabierają mi kasę nie wiadomo czemu . Już parę razy przytrafiła mi się taka akcja;/ nie wiem czy mam iść do Orange zapytać o co chodzi czy jak??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: doladowanie orange

No najlepiej by było się przejść do Orange. Możliwe, że wykupiono jakiś pakiet, który co miesiąc zabiera kasę z konta (chociaż nie wiem czy orange takie ma). Sądzę, że tam wszystko wyjaśnisz ;) Powodzenia ;)

Jeśli brałaś kredyt to Ci go odbierają albo masz włączone granie na czekanie a ono kosztuje 2 zł miesięcznie

a nie wysylales smsa o tresci ORANGE na nr bodajze 60400?;) codziennie kasuja prawie 5zl za otrzymywanie tego smsa i nic o tym nie wiesz;)

Dokładnie to może być to. Każdy sms od numeru 60400 kosztuje pięć złotych dziennie, aby przestać otrzymywać wiadomości od tego numeru należy jak najszybciej wysłać SMS o treści "STOP ORANGE" lub "STOP KLUB" na 60400 lub zalogować się do Orange On-Line, przejść do zakładki "Usługi" i dezaktywować "Przychodzący SMS Specjalny".

nie nie nie wysyłałam zadnych eskow :) hmm i to zabiera raz mi 5 a raz 10 zl no masakra ...

bo to zwykła bandyterka mi tez nie raz zabrali, zanim się z nimi dogadasz to więcej Ci wyjdzie na nerwach niż to warte, oni są mili jak dzwonią 10 razy dziennie i chcą Ci wcisnąć jakieś bajery i tylko dupal zawracają, ja przeszedłem na pleya i nie mam z nimi żadnych problemów

mialem jeszcze jeden przypadek: majac wykupiony pakiet 600smsow, czasami pobieralo mi za sms1zl do orange. Sprawdz na stronie orange swoje polaczenia, moze zle taryfikuja Cie. Ja poszedlem do salonu i musialem napisac reklamacje - oddali pieniadze;)

o może to dobry pomysł z ta reklamacja :) ile kasy muszę tracić na te doładowania ;/ ehhh co oni sobie myślą w ogolę ;/

mi oddali 70zl i 100min do orange, a straty liczylem na jakies 50zl:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org