Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pomocy |
dzis bylam u stomatologa dostalam 2 znieczulenia teraz nie moge otworzyc buzi a znieczulenie już puściło czy to cos powaznego? NINKA88
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pomocy |
nieee jutro ci przejdzie
|
|
MIALAM WIELE RAZY TAKIE ZNIECZULENIE I NIGDY MI SIĘ TO NIE ZDARZYŁO NINKA88
|
|
wykrenciło ci ryja , to efekt óboczny konskiej dafki srodka znieczólajacego zfanego fahowo "paranoja" czenstom wystepóje z tzw "efektem gópiej blondynki" ... a wszystko pszez to rzem sie wolało chlew w mordzie miec niz pastowac szczoteczkom jak pżystało na potomka annónakich i małpy Tempiem głópote na foróm
|
|
o jaki glupek
|
|
ja gópek ? wypacz .. .. ale to nie ja siedze przed monitorem nq forum forłomsza z wykrencona mordom i czekam asz ktos mondry odpofie mi na pytanie dlaczego mi ryja skrenciło ... Tempiem głópote na foróm
|
|
hehe poprostu sie dziewczyna boi
|
|
hyba Ty tu nierótejszy co ? Tempiem głópote na foróm
|
|
może zglos sie do tej dentystki, jesli do jutra nie przejdzie bo moze to byc cos powaznego.
|
|
A który ząb wyrywałaś ? Mocno siedział ? _________________________________________________________ ![]()
|
|
nie wyrywałam leczyłam NINKA88
|
|
Zadzwoń do dentystki lub idż bo może spadło ci z "na zawiasach "a to poważna sprawa i bolesna
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |