Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdybym był adminem tego forum... |
Zapraszam do podawania, jakie działania podjęlibyście najpierw będąc adminem forum 4lomza:) Temat poważny. Powód założenia ? - Brakuje mi admina na tym forum i jestem ciekaw, czy tylko ja mam takowe odczucia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdybym był adminem tego forum... |
sie pier... w ten lep dmuchnij baranowi a się w dupę rogi wyprostuja
|
|
Autor: spedemon (82.139.163.---) OK spedemon. Pozdrawiam Twoją inteligencję.
|
|
Zlikwidowałbym Troli naszych forumowych i przydałaby się moderacja forum bo jest tyle tematów niepotrzebnych. Pozdrawiam
|
|
ja bym kazdy nowy zdublowany temat zamykala, np. wieczne pytania o ginekologow, kosmetyczki, kebaby... ponad to banowalabym uzytkownikow ktorzy przeklinaja tak jak ten kretyn powyzej, wtedy zapanowalaby kultura
|
|
Każdy temat jest ważny. Skoro ludzie pytają o lekarzy czy jakość usług - można odpowiedzieć. Apelowałabym tylko o eliminowanie wulgarnych i obrażających innych komentarzy.
|
|
to bys mnie pocalowal w <d>-<u>-<p>-<e>
|
|
Na pewno zająłbym się segregacją tematów, żeby było można znaleźć odpowiedź na nasze pytanie, nie zakładając nowego tematu, który już ktoś wcześniej założył. :) Piszę poprawnie po polsku.
|
|
Eliminacja forumowiczów, którzy piszą głupoty i zależy im tylko na wyzwiskach, durnych komentarzach...co zresztą widać w powyższych wypowiedziach.
|
|
gdybym byl adminem tego forum to bym sie zalamal kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Chyba jakiś admin tu jest bo rano założyłam dwa takie same tematy : na forum ogólnym i na polityce bo chciałam zobaczyć co na ten temat myślą i tu i tu, to jeden temat - na f.ogólnym - zaraz został usunięty.. Czyli jednak jest admin, tylko szkoda że innych dużo gorszych rzeczy nie usówa i nie robi porządku z debilnymi tematami np autora o pseudonimie : szczebiotka !
|
|
nie kasuje jej wypowiedzi dlatego ze kazdy ma prawo do wypowiedzenia sie i gdyby nawet ta wypowiedz byla debilna nie moze jej skasowac no tak to juz jest trzeba sie przyzwyczaic do niektórych użytkowników naszego forum
|
|
fdsfafsd
|
|
Wprowadziłabym system 5 ostrzeżeń i banik ;) Bo niektórym na zdrowie by gębokłódka podziałała ;)
|
|
?
|
|
adminem, jak adminem. ale przydałby się tu programista php i jakiś modelator baz sql. - gdzie jest opcja "popraw"? - gdzie możliwość rozbudowania profilu, chociażby o głupie avatary trzymane przez serwer 4lomza?? - gdzie opcja wyszukiwania postów użytkowników? - gdzie jest wiele, wiele innych elementarnych podstaw porządnego forum? Pewnie w d.pie... TO FORUM - TECHNICZNIE - TO WIEŚ, JARMARK, ODPUST, ŚWINIOBICIE I SIANOKOSY.
|
|
kwestia czasu, gdy pojawi się porządna, dobrze rozreklamowana konkurencja (bo to, co do tej pory, to żal i żałość) i cały ten nierozwijający się, mierny łomżyński serwis pójdzie tam, gdzie niejeden lepszy portal już skończył: w czarną d.pię indeksów googla.
|
|
to bys wszystkim po lodzie postawil
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |