niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nasze prawo broni morderców

Morderstwo koło Zambrowa ,dwóch braci morduję dziewczynę i jej cało palą ,teraz będzie udowodnienie czy oni byli na prochach czy są psychicznie chorzy itd ja myślę ze jak dziewczyna im się szarpała i upadając i uderzając kłową i była nie przytomna ,to dlaczego jej nie ratowali tylko zamykając w mieszkaniu ,poszli rozpalić ognisko by jej cało spalić ,po wejściu do mieszkania zastali ją żywą i ponownie ją masakrować siekiero i innym narzędziem i ją mordować ,dla mnie to jest chore te nasze prawo i ich psycholodzy ,oni wiedzieli jak ciało zniszczyć aby śladu nie było .Dla boga po co na takich jeszcze czas i forsę wydawać ,na krzesło elektryczne trzeba posadzić lub też tak zabić i na ognisko jak oni tę dziewczynę. Dlaczego my mamy takich chuliganów utrzymywać ,,,,kara śmierci musi być tak jak i na tego mordercę co mordował prostytutki Dlaczego nasze państwo daję bez prawie na takich morderców i ich się leczy kula w łeb i do kanału.

Borys-50

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nasze prawo broni morderców

smoleń masz rację. zabiłeś_zgiń i ty. na starym rynku powinna stac szubiennica i bez sądu wykonywac wyroki. poco są zakłady karne? kupa kasy na ich utrzymanie idzie. a ktoś z niego wyjdzie i dalej robi swoje. nasi politycy są poj...ni. niestety taki kraj.

bossss

I dobrze, kula w łeb to tobie głupi cwelu, chyba posiadasz golfa III ze nic ci sie niepodoba, każdy powinien mieć drugą szanse

mistrz123 - jesteś debilem w czystym znaczeniu tego słowa

druga szansa dla 'ludzi' z przypadku przytoczonego przez @smolenia ? je*nij sie w łeb.

Idioto, nie jesteśmy w Chinach. Śmierć za śmierć? Chyba z wioski jesteś.

do,mistrz123 to ty taki głupi cwel ,to każdy tak żeby miał drugą szanse to tylko by było narodu połowa ,są wypadki ale nie dla takich ,kula w łeb kara musi być A ty jak chcesz golfa to pracuj i chamie cwelu zdechły mnie od cwela nie wyzywaj ,zamknij tego ryja ,żeby tobie siostrę tak zabili to co byś zrobił ,człowieku idz ty lepiej do psychiatry i nie bron morderców .

Borys-50

Mojo siostre to mozesz se w dupe ruchac a golfa to na komunie dostałeś

Jestem za karą śmierci dla takich zwyrodnialców. To są zwykłe śmieci, nie ludzie. Możnaby też uciąć im obie rączki, wykastrować i wypuścić gdzieś do lasu, niech zwierzęta żyją ze zwierzętami.

Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.

mistrz123 widać ze jesteś człowieku chory ,ja mam samolot a nie golfa ,ty nie masz szacunku dla człowieka widocznie popierasz morderców bo sam nim jesteś pewnie Na pewno człowiek zdrowy to inaczej reaguję na krzywdę ludzko ,nie można mordować kogoś bo ktoś lepsze życie ma .Widać ze ty człowieku bardzo przezywasz mojego golfa ,ja żadnego golfa nie posiadam ,bronię ludzi od takich ludzi jak ty ,wyżywasz ludzi ze jest z wiochy itd a czy ten człowiek ze wsi to z innego ciała jest zrobiony,świadczy o tobie ,brak dobrego wychowania tobie brakuje .

Borys-50

Moze ja zgwałcili i nie chcieli żeby poszła na policje , moze chlopaki mysleli ze podymaja sobie na dzialce a dziewczyna nie miala takiego zamiaru .

to aż trzeba był jej życie odbierać ,za tak makabryczne morderstwo kara śmierci .

Borys-50

mistrz123. co ty ***** wiesz o życiu? zapierdalasz w biedronce za 1100zł a gdyby ci niebrali tyle podatków byś mniał 1300. a tak to utrzymujesz więzniów. wszystkich z pierdla pod płot i kula w łeb. a jak mistrz123 obstaje za takimi to razem z nimi pod płot.

bossss

siostre mu w dupe ruchaja, ale as

mistrz123

Zastanawia mnie w czym jesteś mistrzem. Chyba w głupocie.
Powinno być kula w łeb i do piachu, zero litości, a rodzina niech zwróci pieniądze za kulę.

123 jesteś człowieku psychicznie chory

Borys-50

Rodzice dali tobie życie ,co chcesz to ze swoim życiem rób ,ale innych życie ludzkie szanuj .

Borys-50

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org