środa, 11 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
P.W. ZIEJA , ul. Fabryczna 9

W/w firma korzystając z pośrednictwa Urzędu Pracy dość często zgłasza chęć zatrudnienia nowych pracowników. I to na różnych stanowiskach.

Czyżby ten fakt świadczył o tym, że ludzie wymieniają się tam zbyt często? Jeśli tak, to jaka jest tego przyczyna?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: P.W. ZIEJA , ul. Fabryczna 9

a czym zajmuje sie ta firma?

h0jowe forum

Nie polecam tej firmy kilka razy w mieśiącu sprawdzają alkomatem na początku zabiora ci 200zł jak cie złapią robota po 12 godzin dziennie plus soboty 1500 na reke szef potrafi wyzwac od niewolnikow i tym podobne ogólnie roboty drogowe kanaliza kładzenie asfaltu.

Jak na prawde nie masz środków do życia to idż ale tak to nigdy żebyś sie trfił do takiej pracy

Nie polecam tej firmy kilka razy w mieśiącu sprawdzają alkomatem na początku ......., a co ty byś chciał najebanym do pracy przychodzisz. Postaw się na miejscu pracodawcy jak fajnie byś mu koło dupy zrobił przy wypadku przy pracy??

A KTÓRY SZEF CHCE PIJAKÓW ZATRUDNIAĆ?????? GDYBY COŚ CI SIĘ STAŁO TO KTO ZA TO ODPOWIADA, PYTAM SIĘ NO KTO????
JA BYM CAŁĄ WYPŁATĘ ZABRAŁ ZA WÓDĘ I WYWALIŁ NA ZBITY PYSK!!!

onaion

a to ciekawe ;)))))) Kolejny niedobry szef.... dlaczego nie pozwala pić ? Ludzie ogarnijcie się z lekka i zacznijcie dopiero narzekać na wyzyskiwaczy którzy nie chcą w swojej firmie ochlajmordy!!!

Tacy śmieszni jesteście akurat w tej firmie nie pracowalem ale znam pracowników tam nie ma abstynentów . Dzieci jestescie nie znacie sie na realiach pracy w polsce w szczególności na budowach. Najlepiej skulić uszy od szefa dostac pare H......J nie wazne czy pijany czy trzezwy.

Tekst Szefa do pracownika cytat,, Napierdalać szybko widzicie ze juz po godzinach pracy! Jak sie teraz pracuje za darmo?"

Dzieci weście sie do lekcji albo za palcie sejmu czego tam kolwiek jak wy to po swojemu nazywacie.

Mario bros zagrajcie lub Cabala bo wam miecz Z ....olo!

7angelfree a dziwisz się? ja to bym co dziennie sprawdzała, w godz pracy pracujesz a nie pijesz
polskie realia - a kto je nakręca??

kiwi, skoro taK często to widocznie kolejna firma która bierze samych stazystów,czy też pracowników na prace interwencyjne. maja poprostu pracownika za darmo albo za mniejszy koszt niż nawet najniższa krajowa

ania1987 z tobą sie zgadzam w 100% z tym piciem . Ale szef Potrafi upokorzyć człowieka. Wiesz ja znam janka franka wiem kiedy będzie inspekcja pracy człowiek ja chce pracowac to nic nie powie. Tak wlasnie jest polskie kumoterstwo. i nic tego nie zmini czy PiS czy POpis

Proszę o uczciwą odpowiedz:Ile godzin trzeba zapierd....żeby zarobić te 2000?
a potem pomyślcie ile wam wychodzi na godzinę,pozdrawiam niewolników!

6.80 zl wystarczy jak na poczatek za godzine

czyli ponad 294 godziny/

oczywiście na umowe zlecenie w tej chwili robia kanalizacje w kolnie 3 pracownikow odchodzi nie chce sie taplać w czyimś gównie w trampkach Przyjedz to zobaczysz.

w soboty pol godziny dla szefa darmowj pogadanki do końca grudnia tylko pózniej na wiosne jestem pewien na bank

§ 1. Tygodniowy czas pracy łącznie z godzinami nadliczbowymi nie może przekraczać przeciętnie 48 godzin w przyjętym okresie rozliczeniowym.
czyli sumując 48h i 4 tygodnie-192 godziny

Czyli pracując 192 godziny(ustawowo)zarobimy licząc te 6.80 na h podane przez Autor: 7angelfree (217.98.4.---)-wyniesie nam w sumie:

1305,6zł

No jak na Łomżę nie jest TRAGICZNIE!
Oczywiście jeżeli jesteśmy zarejestrowani

no nie :)

podlicz moje 15,95zł/h

proszę cie bardzo kolego tylko ile godzin pracujesz tygodniowo?

no nie masz racje ale dolicz sobie dojazdy np do kolna w kolnie zaczynaja prace o 6 rano.

na wiosne bedzie robiony nabór do firmy

PBK Łomża sp. z o.o.
Adres
Sikorskiego 156 Kod pocztowy
18 -400
Miejscowość
Łomża Województwo/Kraj
Podlaskie/ Polska

znam ludzi przy łopacie zarobisz na dziendobry 1850 zl tylko z tego co sie orientuje nabór odbyl sie w tym roku w Powiatowy Zarząd Dróg w Kolnie

za dzien urlopu dostajesz 120zl jak ostro pada a le widzisz to dopiero na wiosne.

no nie dzieci mi nie becza wiec na panstwowej lece 8h mało tu znak sie postawi tu dziurke zalata i do domu

Ależ ja doskonale znam temat 7angelfree /tylko kto płaci za czas na dojazdy?
To jest jakiś problem!

ktoś-coś 15,95zł/h pozazdrościc stawki za 13zl mogłem robic wawie co piątek w domu. To w norwigi przy szpachlowaniu bys zarobil 15 tysi tylko jeden problem norwegia nie jest w uni ciężko sie tam dostac jak nie masz pleców w dwa latka kolega kupil mieszkanie w łomży

no nie z firmo jedziesz przecież z lomży busem

"§ 1. Tygodniowy czas pracy łącznie z godzinami nadliczbowymi nie może przekraczać przeciętnie 48 godzin w przyjętym okresie rozliczeniowym.
czyli sumując 48h i 4 tygodnie-192 godziny

Czyli pracując 192 godziny(ustawowo)zarobimy licząc te 6.80 na h podane przez Autor: 7angelfree (217.98.4.---)-wyniesie nam w sumie:

1305,6zł

No jak na Łomżę nie jest TRAGICZNIE!
Oczywiście jeżeli jesteśmy zarejestrowani"
//////////////////////////////////////////////////////
zapomniałem dodać i jeżeli nie mamy rodzin na utrzymaniu

patrząc na to okiem pesymisty
dniówka wychodzi nam około 43.5 zl/
mając zonę i dziecko czeka nas śmierć głodowa/

idąc "pesymistycznym tropem"na członka 3 osobowej rodziny wychodzi 14,5zł
dziennie!
a ile mają zasiłku ....???

no nie :)
9h dziennie + 2 soboty po 8h 50% + 1 niedziela 8 h 100%

stawka 15,95 h

no nie robilem 6 lat temu hydrobudowa 9 piła Duza firma w tedy pracowalo okolo 600 pracownikow Przescie drogowe w kuznicy bialystockiej robili i w bielsku podlaskim oczyszczalnie naj dłuższy mój dzien pracy to w tej firmie od 7 a skonczylem 23 Poniewaz beton trzeba bylo wylac a bylo minus 20 beton byl na chemi szybko wiazal wtedy najwiekszo mialem wyplate 1200 zl

na razie spadam z neta potem moze bede jak masz pytania to ci odpowiem

Ktosiu cosiu-myślę że sam potrafisz to obliczyć!

7angelfree -niestety masz rację WYZYSK,WYZYSK i jeszcze raz WYZYSK!

7angelfree =czy podwykonawca był z Łomży?na jakich warunkach pracowałeś?

a jak fakturzystka zarabia, widziałam ogłoszenie, wiem że jest nabór na to stanowisko

a.b.c

a.b.c aż w tak temat nie jestem wbity ale myśle ze 1400zł wiem tylko ze panie kilka razy w tygodniu wpadaja z alkomatami

a czy warto rzucić dotychczasową pracę i zatrudnić się w P.W.Zieja

a.b.c

a.b.c wiem ze szef to cham nie ciekaw atmosfera. czsami lepiej zostać przy tej co sie racóje ale decyzja zawsze należy oczywiście od ciebie jak bym jaką kolwiek prace na dłużej to raczej bym został przy niej

w mojej obecnej pracy jest fajnie, extra ludzie, lubię to co robię, a co najważniejsze doskonale daję sobie radę, nie chcę rzucać mojej pracy, ale mało mi płacą. Pieniądze to jedyny powód , że chcę zmienić pracę.
Mam serce w rosterce.

a.b.c

a.b.c nie wiem ile Ci plac.a ale wiem ze firma zawsze pod koniec roku zwalnia ludzi i tylko biuro zostaje a szef spędza do wiosny w kaliforni.

wiesz zerkam na forum tylko ze wzgledu na Ciebie bo w tej chwili pisze list do znajomej z zagranicy i net mi jest potrzebny

a.b.c Myśle że poczekaj na lepszą oferte ceżko ale z praco ale lepiej czasami poczekac Narazie

http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org