piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomża-Warszawa 8 listopada

Jadę jutro około 9-10 rano do Warszawy. Mam kilka wolnych miejsc w samochodzie. Mogę kogoś zabrać za przysłowiowe piwko. Gdyby ktoś był chętny to piszcie na maila miguelvelazguez@o2.pl będę ruszał ze starego dworca. W mailu podajcie, która godzina by wam odpowiadała i numer telefonu do kontaktu.

pozdrawiam Cziki;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomża-Warszawa 8 listopada

Wszystko dobrze jak dobrze ale sytuacja się zmienia gdy nie jest dobrze czyli wypadek z obrażeniami ciała, a nie daj Boże ofiar. Wtedy ci wiezieni przez Ciebie tzw. łebki (płacący za przysługę przysłowiowe piwko) lub ich rodziny sądzą Cię o odszkodowania lub też dożywotnią rentę.

nikt nie zakłada, że będzie wypadek, nie można również tego przewidzieć, wiem, że muszę liczyć się również liczyć z takimi konsekwencjami, ja chce tylko pomóc osobom które chcą jakoś dotrzeć do warszawy, niekoniecznie pks'em

Poza tym ja tylko składam tylko propozycję ;)

Od odszkodowań powypadkowych jest OC obowiązkowe zresztą - zanim napiszesz pomyśl

To do mnie ta wiadomość?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org