piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"WORD 2" otwarty

Ciekawi mnie w tej sprawie jedno - dlaczego na pierwszym zdjęciu jest jakiś tam ksiądz machający swoją magiczną różdżką? To jego zasługa? On to budował? Chore to jest.

Zmieńmy coś i nie głosujmy w wyborach na popleczników czarnej mafii.

Pjotr

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "WORD 2" otwarty

Gintrowski śpiewał ......co nam hańba gdy talary mają lepszy kurs
od wiary....... " Kantyczka z lotu ptaka "

Bo to juz norma w tym mieście... że przy otwarciu byle kiosku już są men in black...

Fiku

a co , dochodowe to poświęcimy ... ;]]]

...jeszcze będziesz Ojca błagał , by Cię zabił z rozsądku ...

dlaczego?
bo ludzie są tak otumanieni, że niedługo to nawet w noc poślubną to "pierwszy" klecha będzie testował oczywiście (młodą lub młodego)

Jak powszechnie wiadomo urzędasy są ubezwłasnowolnieni politycznie i tylko pod opieką purpuratów "mogą" podejmować jedynie słuszne i prawidłowe decyzje.

no ja to rozumiem...ale idą wybory, zmieńmy coś. Wybierzmy ludzi najmniej znanych i młodych i oczywiście z partii jak najdalszych kościołowi.

Pjotr

ciekawe ile kasy wział, za darmo nie przyszedł

oczywiście bez czarnosukienkowego się nie obeszło. Widac jak bardzo zakorzeniony jest system feudalnego poddaństwa wśród naszych miejscowych dygnitarzy. Dla mnie to żenujące i wpisuje się wobraz klerykalnego zaścianka opartego na włazidupstwie. A szkoda bo mogło być normalnie bez ośmieszania siebie na wstępie działalności. Według mnie to na otwarciu winien być także żydowski rabin , islamski imam toż to dopiero byłaby pompa. A tak wyszedł zwyczajny brak szacunku dla wyznawców innych religi.

Pluto

to zdjęcie z przecinania wstęgi to istny cyrk. Panie Mirku czy Pan musi przeciez z Pana jest facet na poziomie.

Pluto

tu oprócz wyciągnięcia haraczu wszelkimi metodami chodzi o wpojenie do służalczych główek urzędników potrzeby organizowania takich szopek i wbicie do łba, że innego sposobu na funkcjonowanie takich instytucji nie może być bez "kropienia" . Klechy tak zmanipulowały i uzależniły polityków (OBECNYCH jak i przyszłych) iż wiedzą, że bez nich nie mogą żyć tak samo jak bez tlenu. Wielu z nich dało się nabrać jak "na pierwszą darmową działkę od dilera" a dług poparcia trzeba spłacić z procentem.

wszechobecna hipokryzja na każdy kroku <niedziela> na mszy udają bogobojne owieczki przekazując sobie znak pokoju ,a po mszy tłuką się niemal po łbach kłamią, opluwają się nawzajem i tak do następnej niedzieli i znów to samo 98% katolików. ;))))) jak na balu idiotów sami NAPOLEONOWIE

czlowieku mow za siebie, ja chodze tylko do kaplicy szkolnej mojej corki, i to jak mnie pociagnie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org