Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Telepizza=Trucizna |
Miałem wczoraj nieprzyjemność gościć w tym lokalu. Postanowiłem zamówić sobię pizzę 2 za 1(oczywiście niema takiej promocji bo telepizza sobie w wała tnie nie od dzis to wiadomo). Tylko jak przekroczyłem próg lokalu od razu poczułem smród jakby waliło koniowi z torby, Nie dość że obsługa niemiła bo jakąś roćpe grubą w okularach postawili za ladą która woła "Czego?!!" gdy poprosisz by cie obsłużyła, to jeszcze na dodatek obrzuci cie wyzwiskami. Poprosiłem o dużą margaritę z szynką na wynos która kosztuje bodajże 30 -25 zł zmuszony byłem wziąć duzą ponieważ promocja 2 za 1 wogóle nie istnieje i nie istniała od początku bo to była tylko autoreklama by nagonić kilentów każdy to wie zreszta. To co zastałem to skandal. Pracownicy grzebią się po duxpie a potem mielą te racuchy bo ciastem tego nie nazwę sam widziałem, dodatki różnorakie takie jak żołądki zgniłe, kurze łapki, salami odmrażane ochyda.... Chcę nadmienic iz jeszcze na dodatek przychodzi tam do lokalu banda kloszardów i penerów z rynsztoka którzy się awanturują oraz zaczepiają dziewczyny(SAM WIDZIAŁEM JAK JEDEN TYP PORWAŁ KOBIETĘ I ZACIĄGNĄŁ NA GWAŁT DO SĄSIEDNIEGO LOKALU O NAZWIE "Dekada") Naprawdę ostrzegam strach jest tam chodzić nawet w biały dzień.(osobiście dostałem kufelkiem w zęby przez jednego figuranta którzy rzucił go w moją stronę). Wracając do telepizzy. Obsługa wcale nie myśli, ponieważ poprosiłem na wynos a podali mi talerz który widać że był użytkowany przez osobę, nawet nikt sie nie kwapił go umyć. Zostałem potraktowany jak pies i pewnie nie tylko ja .... Podali pizzę która nie nadawała się do skonsumowania. Naprawdę nie polecam lokalu. Powiem tylko tyle, telepizza może się tylko uczyć od takich Lokali jak Gruby Benek czy Dagrasso które polecam ;) Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Telepizza=Trucizna |
no ta
|
|
hehheheh jak nie pasuje ci przy samym wejściu to się wychodzi. ja tak robię
|
|
skoro widziales ze grzebali w dupie a potem krecili ciasto to po co tam siedziales?
|
|
ale głupi ten typ, a admin nie ma zamiaru takiego czegoś osunąć
|
|
Sporo tu kłamsstw tak mi się zdaje promocja 2 za1 istnieje i istniała cały czas. A co do tego lokalu to mogli by bardziej się postarac bo coś się tam zepsulo. Pizza podawana jest na papierowych talerzach, normalnie skandal. Onsluga też nie zamiła.
|
|
tez wzielem 2 za 1 i zaplacilem blisko 50zl...ze swoja kobieta zjedlismy bez problemow...ostatnio w de grascoo wzielismy 1 duza i ledwo ledwo ja zmiescilismy..moge powiedziec ze dodatki byly tak duze ze az milo,telepizza tak jak mowi autor syf i przekret xxx
|
|
aaa zapomnialem dodac ze 1 pizza za 24zl w de grascoo a napchasz sie jak 2 z telepizzy za 50zl...umiecie odejmowac? rachunek proste no i jeszcze dobra pizze jadlem w presto,fajnie sobie na jakis wieczorek pojsc...szkoda tylko ze nie dostali chyba koncesji na alkohol bo dodatek wina bylby w sam raz,takze polecam,no i ten gruby benek chyba chwalony przez wiekszosc forumowiczow,a co tam trzeba mowic wprost gdzie sie dobrze i za rozsadna cene mozna najesc i nie ma sie co takich wypowiedzi czepiac...jak ktos sra na swoich klientow to czemu nie moze byc i w druga strone?!:)) pozdrawiam xxx
|
|
każdy wie, że autor tego posta konfabuluje, tak jak było z tym barem na nowogrodzkiej. wymyśla niestworzone historie, które zachęcają innych do podobnych komentarzy. zaraz ktoś napisze, że też widzial, jak w telepizzy grzebią sobie w dupie. no proszę was... moim zdaniem to, co on napisał jest bardzo obraźliwe, kłamliwe w większości i właściciele lokalu powinni się tym zainteresować. gdyby to był mój bar, napewo autor posta poniósłby konsekwencje. Łomża jest małym miastem, wiadomo, że głupoty wypisywane na forum mogą odbić się bardzo negatywnie na interesie. Moja rada- jeżeli nie jest prawdą to, co pisze autor, właściciele powinni coś z nim zrobić. Jeżeli jest prawdą, że obsługa się zwraca w ten sposób do klientów, podaje na brudnych naczyniach i kładzie za mało składników, to właściciele także powinni się tym zainteresować i nadzorować pracowników w większym stopniu. W kazdej plocie, nawet puszczanej przez takiego ograniczonego intelektualnie obywatela, jest coś z prawdy
|
|
Jeśli , ci nie pasowało na początku , to po ki grom zamawiać tam pizze,jest tyle innych przyjemnych pizzerii w łomży , pretensje można mieć tylko do siebie, jeżeli coś nie pasuje to wychodzę, po za tym jest wiele innych gorszych problemów a nie użalanie się nad pizzerią
|
|
Co do tele-pizzy to hmm , kiedyś raz zamówiłem łomżyńską , była ok .. a co do promocji 2 za 1 to jak najbardziej taka jest , oczywiście są jakieś zasady typu druga pizza nie może być droższa od pierwszej , no i promocja dostępna jest o ile się nie mylę od konkretnego rozmiaru , bodajże średniej , ogólnie też warto jest posiadać umiejętność samodzielnego ugotowania czegoś co jest zjadliwe i ładnie wygląda :) polecam kurczaka po meksykańsku . Pozdrawiam .
|
|
prrzychodz czesciej do łosia to dalej beda cie traktowac kuflem hehe widocznie ci sie nalezalo:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
jawna ANTYREKLAMA. konkurencja chyba boi się telepizzy, że już drugi taki temat zakłada. haha
|
|
Ja tam bym uważał z pewnymi opiniami na forum. Internet nie jest anonimowy jak niektórzy sądzą i czasem można się nieźle pomylić.
|
|
Ja tam bym uważał z pewnymi opiniami na forum. Internet nie jest anonimowy jak niektórzy sądzą i czasem można się nieźle pomylić. Szczególnie że Telepizza to duża sieć i za nazwanie ich produktu trucizną mozna nieźle "beknąć"
|
|
wiesio260 forum od tego jest, by wyrazac swoje opinie. jezeli klient jest niezadowolony z obslugi ma prawo ponarzekac. i tak nigdy juz zapewne legendarny_ obywatel nie skorzysta z uslug tej pizzerii. sprubowal, nie smakowalo, wyrazil swa opinie i tyle.jezeli to prawda, to mial racje, dobrze jest przestrzec innych, ale jezeli "nie" to postapil rzeczywiscie nieladnie- potepiam.
|
|
Telepizza to sieć, ale ma swoje odrębne lokale, które tylko posługują się nazwą za którą płącą i podobno przepisami. No, ale różnie to bywa i to zalezy od właściciela danego punktu franczyznowego a nie od sieci:))
|
|
No ale jak wiadomo legendarny, czy rzetelny obywatel opluwa wszystko, odwołuje i takie tam, więc ja mu średnio wierzę;)
|
|
mie w telepizzu smakuje :D
|
|
hehe dobra widzę że niema bata na was, świrowałem Ale co do obsługi to nie kłamie. Obsługa jest naprawdę niezadowalająca, miałem już kilka razy taką sytuację gdyż na małą pizzę musiałem czekać niespełna 45 minut no i szanowna pani która przyjmuje zamówienia nie pała sympatią do klientów. Ogólnie tak to widzę. Także telepizza straciła już poważanie w moich oczach no i klienta
|
|
nie zdziw sie jak telepizza pozwie cie za te "świry" zrobiles sobie jaja ale kłamstwami na temat konkretnej firmy, wiec sa to podstawy do wyciągnięcia odpowiedzialności karnej tym bardziej, ze sam szczerze sie przyznales do kłamstw
|
|
Może i w dagrasso jest taniej, ale ostatnio Telepizza weszła w układ z Plusem i robią całkiem spoko promocję. Np. gra w której można wygrać o 45% tańszą pizzę http://wap.looksoft.pl/piszmow/piszmow.html. Ja już zagrałam i na 1 kuponie,bo skserowałam a i tak można zjadłam 2 pizze:)Telepizza jest świetna, uwielbiam ich ciasto i składniki. Nikt inny nie potrafi zrobić tak dobrej pizzy jak oni sami!Spróbujcie skorzystać z tej promocji, naprawdę warto. Gdzieś też mi się o oczy obiło,że można zebrać 3 kupony z pizzy i wygrać starter lub doładowanie do 36i6, z tego nie korzystalam, bo mam inną sieć:P
|
|
tez nie polecam telepizzy obsluga jak najbardziej nie mila ciasto porazka nie wiem cyz mozna nazwac to cistem czy bardziej plackiem . osobiscie polecam da grasso lub sawana
|
|
Legendarny_Obywatel poniosła Cię fantazja aż nie mam pojęcia co Ci napisać. Poniosło Cię, polecam zmianę dealera lub chociaż zmniejszenie dawki tego czegoś co wpływa na Twoją wyobraźnię. Jeśli jednak Twój post nie powstał pod wpływem środków odurzających to może na tym etapie rozwoju choroby wystarczy kilka wizyt u psychologa. Dziękuję za uwagę.
|
|
W diavolo tanio i najlepiej te wasze da grassa i telepizze to jakis syf...
|
|
serdel czy ty nie jesteś parówą?
|
|
legendarny serdel
|
|
podsumowując; niech każdy idzie na tą pizzę do tego lokalu w którym mu smakuje a jak mu nie smakuje to niech w domu upiecze lepszą i podzieli się wrażeniami na forum - to dopiero będzie coś !
|
|
Mąż Goździkowej ma rację.
|
|
A ja lubiom pizzunie z różnych pizzulek a ostatnio jadłem pizzelunie na dworcu PKS , jest to pizzerunia Diavolo. Nawet nie wiedziałem że tam jest filia Diavolo , jest tam tanio i smacznie. JUTRO TO DZIŚ, TYLE ŻE JUTRO
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |