Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Photoshop |
Hej .Pomóżcie mi ściągnąć program Photoshop cs5.Zawsze nie miałam problemu ze ściąganiem programów a z tym mam.Każda strona jest po angielsku i trudno się dowiedzieć jak pobrać. Coś takiego pisze i weź człowieku poradź sobie. Close New to Adobe? Create an Adobe Account It´s free and only takes a minute Get complete access to: Free trial downloads Hundreds of free product extensions Community areas Members-only white papers and downloads On-demand seminars Manage your activity in the Adobe Worldwide Store Sign in Adobe ID (Usually your email address) Password Remember me Did you forget your password?Did you forget your Adobe ID?Did you forget your password?Need help logging in?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Photoshop |
|
Próbowałam ale nie wyszło mi
|
|
Kiedy_Się_Zakocham? a co to za ściąganie z netu , co ???!!!
|
|
Każdy ściąga.Ok już zarejestrowałam się w Adobe,podziękowali i co mam teraz zrobić???
|
|
|
SSSSSytuacja jest co #najmniej denerwujaca,
|
|
|
Jedna znajoma z mojego otoczenia,wyslala cv ze zdjeciem i zostala przyjeta,grunt to praca
|
|
Mam nadzieję że Ty nie dołączas zdjęć róro
|
|
Będziemy przerabiać słit focie :D Skoro nie rozumiesz "strony po angielsku" to i z programem sobie nie poradzisz, bo on (o dziwo!) również jest po angielsku. Poza tym coś czuję, że to wersja 30dniowa. ;D _____________________ Ale to tylko moje zdanie :)
|
|
aj patrze ze nie ma komu pomóc wiec ja powiem co i jak. Napoczątek kup słownik angielsko polski, co za frajda z programu bez znajomosci słow, i czy dobrze zrozumiałem?? Instalacja jest to hard?? to rzeczywiście hardcore adin wes kartke dwa szeroko tri majcie łapy przy sobie i wciskajcie zwykle widoczny z daleka wyraz NEXT. a na koniec FINISH ;D so Finish hehe
|
|
herde czy to miało być śmieszne ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |