Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
INTERNET |
Mam pytanie : Jaki polecicie MOBILNY internet w Łomży ? Jaki jest najlepszy ? Chodzi mi o sieć Orange, Era, Play, Plus itd. Który z nich jest najlepszy. Nie interesuje mnie stałe łącze kablowe. Tylko poważne opinie, za które dziękuję z góry jak mało który :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: INTERNET |
tylko blue connect. Orange w Łomży źle chodzi i reklamacji nie uwzględniają.
|
|
Jak masz własny modem to w play za 45 zł masz 10 GB i umowa na 12 miesięcy . Chyba niezłe rozwiązanie jeżeli nie ma tam ukrytych haczyków .
|
|
jeżeli chodzi o Play to sprawdz dokładnie maksymalną prędkość. bo oni chyba mają ograniczenie do 512 kb/s. orange podobno kiepsko działa w wielu miejscach. jeżeli chodzi o ere to całkiem daje rade. ale jeżeli chodzi o dodatkowe usługi i zasięg to polecam plusa. idź do salonu i zapytaj :)
|
|
właśnie popytałem się dzisiaj w salonach i z tego wszystkiego zastanawiam się nad internetem z ERY wraz z laptopem ( dosyć korzystnie) oraz iPLUS, ponoć mają w Łomży prędkość w 3G. Co o tym myślicie ?
|
|
to nie jest laptop tylko netbook ;p ale w erze chyba dopłacasz za niego co miesiąc. w plusie też jest ale przy średnim abonamencie trzeba wydać kilka stówek (później nie dopłacasz nic do abonamentu). jeżeli chodzi o zasięg w plusie to większości miejsc 3g to standard. czasem łapie nawet hsdpa (według wskaźnika programu iplus manager).
|
|
polecam Erę. mam blueconnect (BC) już 1,5 roku i porównując to do 1 mb łącza stacjonarnego, różnic nie widzę. można rozmawiać via skype, prowadzić wideo rozmowy, oglądać filmiki na youtube. tylko aby limit był większy. ogólnie bardzo polecam. lada dzień przedłużam umowę na BC
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |