Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zespól na wesele |
Wiitam Moglibyscie mii pooradziic jaaki zespól na weesele i jesli macie kontakt do nich które ma się odbyc w przyszłym rroku?? z Góry dzięki;]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zespól na wesele |
wyszukiwarka nie gryzie tych tematów była cała masa więc wystarczy sobie poszukać a nie zakładać kolejne posty a po drugie jest strona poświęcona temu i forum zawierające opinie
|
|
pocalujcie sie w kako z tymi zespolami matoły nie mają co do roboty google nie boli
|
|
zespół "Model" z ul. Małachowskiego. Numeru niestety nie mam ale warto poszukać konaktu właśnie do nich.
|
|
yespol y pniewa dobrye spiewa
|
|
czesc ja osobiscie to polecam chłopaków z zespołu bosman grali u mnie na weselu tydzien temu i było super takiego zespołu to nie widziałam była fajna zabawa i zagrają wszystko co chcesz kontakt jaki mam do nich to 510766103 ale musisz sie spieszyc bo mają podobno na przyszły rok juz pozajmowanych sporo ale warto zadzwonic zapytac i spróbowac polecam:) maniek
|
|
Rowniez polecam zespol MODEL :) Namiary znajdziesz w necie na pewno :)
|
|
pomalu nie trzeba sie spieszyc teraz tego jest duzo jak nie oni t inni kazdy ładnie poprowadzi jak dobrze wytlumaczysz co bys chcial miec jaka muzyka jak maja wygladac oczepiny podziekowania dla rodziow wszystko dopniesz tak bedzie zapomnisz trudno wszystkiego naj
|
|
www.non-stop.za.pl Super zespół :)
|
|
Zapraszam na stronę http://www.profpage.pl/ lub na http://chomikuj.pl/zespolrytm
|
|
wczoraj byłam na weselu i grał zespół Magda Band, bardzo fajny. mają urozmaicony repertuar - coś dla starszych, coś dla młodych. ale najbardziej podobały mi się ich różne zabawy na rozruszanie towarzystwa np. taniec synchroniczny wszystkich gości. ostatnio trochę po weselach chodziła i troszkę już nudno było bo wszyscy podobnie grają, a tu miłe zaskoczenie. także polecam
|
|
nawiazując do tematu odstapie sale na 23lipca 2011 kontakt km-makeup@wp.pl
|
|
Ja moge polecic zespol Event, dobrze graja i maja dobra wokalistke. Nie mam numeru, ale w google powinien byc
|
|
|
Witam... Ja w sobote bawilam sie na weselu z zespolem Magda Band. Goraco polecam. Bylo duzo roznych zabaw, dla mlodszych i starszych. Przerwy krotkie, repertuar zroznicowany. Czlonkowie zespolu bardzo mili i profesjonalni.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |