piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zespól na wesele

Wiitam

Moglibyscie mii pooradziic jaaki zespól na weesele i jesli macie kontakt do nich które ma się odbyc w przyszłym rroku??
z Góry dzięki;]

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zespól na wesele

wyszukiwarka nie gryzie tych tematów była cała masa więc wystarczy sobie poszukać a nie zakładać kolejne posty a po drugie jest strona poświęcona temu i forum zawierające opinie

pocalujcie sie w kako z tymi zespolami matoły nie mają co do roboty google nie boli

zespół "Model" z ul. Małachowskiego. Numeru niestety nie mam ale warto poszukać konaktu właśnie do nich.

yespol y pniewa dobrye spiewa

czesc ja osobiscie to polecam chłopaków z zespołu bosman grali u mnie na weselu tydzien temu i było super takiego zespołu to nie widziałam była fajna zabawa i zagrają wszystko co chcesz kontakt jaki mam do nich to 510766103 ale musisz sie spieszyc bo mają podobno na przyszły rok juz pozajmowanych sporo ale warto zadzwonic zapytac i spróbowac polecam:)

maniek

Rowniez polecam zespol MODEL :) Namiary znajdziesz w necie na pewno :)

pomalu nie trzeba sie spieszyc teraz tego jest duzo jak nie oni t inni kazdy ładnie poprowadzi jak dobrze wytlumaczysz co bys chcial miec jaka muzyka jak maja wygladac oczepiny podziekowania dla rodziow wszystko dopniesz tak bedzie zapomnisz trudno wszystkiego naj

www.non-stop.za.pl Super zespół :)

Zapraszam na stronę

http://www.profpage.pl/

lub na

http://chomikuj.pl/zespolrytm

wczoraj byłam na weselu i grał zespół Magda Band, bardzo fajny. mają urozmaicony repertuar - coś dla starszych, coś dla młodych. ale najbardziej podobały mi się ich różne zabawy na rozruszanie towarzystwa np. taniec synchroniczny wszystkich gości. ostatnio trochę po weselach chodziła i troszkę już nudno było bo wszyscy podobnie grają, a tu miłe zaskoczenie. także polecam

nawiazując do tematu odstapie sale na 23lipca 2011 kontakt km-makeup@wp.pl

Ja moge polecic zespol Event, dobrze graja i maja dobra wokalistke. Nie mam numeru, ale w google powinien byc

bez zespolu, taniej, magnetofon i te sprawy

http://www.youtube.com/watch?v=uQkf-fgYelA

Witam...
Ja w sobote bawilam sie na weselu z zespolem Magda Band. Goraco polecam. Bylo duzo roznych zabaw, dla mlodszych i starszych. Przerwy krotkie, repertuar zroznicowany. Czlonkowie zespolu bardzo mili i profesjonalni.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org