Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
cena za działkę |
witam, czy się może ktoś orientuje, jakie są teraz ceny za m^2 działki na obrzeżach Łomży w atrakcyjnym miejscu? bo zamierzam taką kupić, ale już na której stoi domek, są budynki gospodarcze, ale wszystko ma już swoje lata
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: cena za działkę |
1 zl za centrymetr kw.
|
|
W jakiej odległości od Łomży ? Uzbrojona z budynkami (starymi) ze 20km od Łomży pewnie z 40zł/m2... to zależy od stanu zabudowań, od dróg, od sąsiedztwa...od wielu rzeczy. http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
Najlepiej zajrzeć do jakiegoś biura nieruchomości i poprosić o kilka, kilkanaście ofert... Będziesz miał wtedy dolną i górną granicę. Jakąś orientację. To zmienia się z miesiąca na miesiąc. Teraz na pewno jest dobry okres, bo jest mizerna pogoda, działki wyglądają mniej atrakcyjnie, sezon się kończy. http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
wlasnie,ze, nie w kazdym prawie sezonie, po znajomosciach, i tylko tak najszybciej
|
|
|
madrzysz sie bo mieszkasz w lomzy, a ja wiem ze slyszenia od ludzi dobrej woli
|
|
Czyli od księży? Co Ty wiesz? Ty dużo wiesz po tym jak znajdziesz coś na tym swoim francuskim serwerze, a później to wkleisz. Albo inaczej: Co Ty wiesz? Ty o sobie nawet wiesz za mało. Albo inaczej: Co Ty wiesz? Ty wiesz jak działa przeglądarka. Albo inaczej: Co Ty wiesz? Nawet dużo,ale za mało żeby wiedzieć więcej, niż wiedziałaś, przed tym jak byłaś w miarę normalna. Ostatnia wersja: Co Ty k*urwa wiesz o cenach działek i znajomościach? http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
jawiemonawie, obrzeża Łomży tak max do 20km jak mówisz albo w samej Łomży np. na łąkowej lub na nowogrodzkiej bliżej grobli jednaczewskiej, a mam na myśli działkę z domkiem i budynkami pogospodarczymi, które mają kilkadziesiąt lat.
|
|
sluchaj rypalo, wiem wystarczajoco duzo by zbijac pieniadz,i tylko to potrafie , uwielbiam ryzyko i a wlasciwie to go nietoleruje w stosunku do lomzynskich dzialek, stosuje taka sama mogiczna metode, wybieram tylko to co mi sie oplaca,
|
|
kur wa , ku rwa,kur,wa kur wa
|
|
W mieście nie mniej niż 200zł/m2 do 350zł/m2 (bez zabudowań)... Poza miastem to już wachlarz, zależy od miejsca. Często są działki rolne, po starych gospodarstwach jednak z kawałkami przystosowanymi pod budowę, czyli można wyburzyć dom i coś postawić w jego miejscu, ale nie można tego rozszerzyć fundamentów (no chyba że się będzie o to starać)... Tak jak napisałem Można trafić za 40zł/m2 wzwyż...w zależności od różnych czynników, ciężko powiedzieć, indywidualna sprawa dla każdego siedliska. http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
Idź szczebiotka, a po co Ci to, tylko się denerwujesz. Rób te pieniądze, bardzo dobrze, że potrafisz. To się chwali. http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
Mazury interesują Cię koziol0
|
|
W Janowie ceny tak mniej więcej 85-90zł/m2 działeczki i z tego co wiem jest spory popyt na nie.
|
|
Pebe, już sam temat Twojego postu ma nie nijak do jego treści. Pytasz się o siedlisko a nie o działkę. Aby ocenić wartość takiej nieruchomości musiałbyś podać więcej danych: lokalizacja, powierzchnia wydzielonej działki na której leży, powierzchnia użytkowa budynku mieszkalnego i gospodarczego, stan zabudowań, w jakich latach powstały, dojazd, dostępne media. Wyślij na maila, postaram się pomóc.
|
|
Od 4 lat chcę sprzedać działkę w Łomży. Co roku schodziłam z ceny, ale nikt nie skusił się za tyle ile chciałam. W tym roku zgłosiło się kilku klientów, ale żaden nie chciał dać więcej niż 80 zł za metr. Nie wiem, skąd te ceny 200 zł i czy ktokolwiek sprzedał za tyle? Ja sugerowałam się tymi plotkami, ale przestałam marzyć. Niech napisze ktoś, komu udało się sprzedać działkę w Łomży za więcej niż 130 zł! Proszę !!! A może Ty chcesz kupić moją? Ile dajesz za 650 m2 ? Może dobijemy targu? Na działce stoi stary domek, który ma swoje lata, ale będziesz go musiał wyburzyć, bo raczej do zamieszkania się nie nadaje.
|
|
Autor: jawiemonawie (---.internetia.net.pl) Data: 31-08-10 22:26 W mieście nie mniej niż 200zł/m2 do 350zł/m2 (bez zabudowań)... ------------------------------------------------------ Chyba sobie żartujesz:))) co najwyżej 180-200 za m2. Mtka 2 ma rację, to co ludzie chcą za działkę nie równa się temu za co sprzedają. Poza tym sprzedaż stoi. Autor: Krzysiu (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 01-09-10 09:23 W Janowie ceny tak mniej więcej 85-90zł/m2 działeczki i z tego co wiem jest spory popyt na nie. Jaki popyt kiedy widać ciągle te same ogłoszenia na 4lomza;)))) Hobbystycznie przeglądam ogłoszenia każdego dnia i widzę jakie "są" ceny powystawiane, i jakie ogłoszenia się powtarzają - nawet na St. Łomży nikt już teraz pow 100 zł nie za bardzo chce dawać;)) (brak chętnych na działki za 140tys.) Oczywiście mówię o działkach około 10 arowych
|
|
Mam 1200m2 na szosie, najpiekniejszy zakatek z widokiem na narew,malowniczy odstapie tylko za 50. Zaznaczam nalezy przewidziec duze ogrodzenie,ze wzgledu n'a chalas tirow
|
|
Brzeczyszczykiewicz tak koleszko to jest racja
|
|
Sprzedam działkę budowlaną w Janowie, 2,5km od Łomży pow.1400m2 media, wydane aktualne warunki zabudowy. Cena 82,0zł/m2 do negocjacji. telefon: 795488383 ogłoszenie dodane 2010-09-03
|
|
Sprzedam działkę 862m2 w Elżbiecinie. Cena 77.000zł. Z warunkami zabudowy. telefon: 798788658 ogłoszenie dodane 2010-09-03
|
|
Fajne ogłoszenia. Jak to mówiło się kiedyś "papier wszystko przyjmie", a teraz należałoby zmienić "internet wszystko przyjmie". Życzę powodzenia w sprzedaniu w/w działek. Wiem, co mówię. Sama próbowałam sprzedać swoją. No chyba że na tych działkach zakopane jest złoto lub znajdują się na pod nimi złoża ropy naftowej. Pebe, no ile jesteś mi w stanie dać za m2 ? Jestem otwarta na Twoje propozycje. Za bezcen nie sprzedam, ale jak mi dasz te 200-350 zł za m2 to już idziemy do notariusza.
|
|
piszeszo zlocie a sama wolasz jak by na twojej byl zloto za twoja damci 70 tys pasi
|
|
Myślę, że 100 - 120 za m2 w Łomzy to uczciwa cena.
|
|
max do 150 jesli już.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |