Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zespół |
macie jakieś opinie o zespole NON STOP z łomży???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zespół |
tak, graja non stop to samo. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
oczekuję normalnych odpowiedzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
ok, tak powaznie to graja non stop.chlopaki maja taki power w sobie ze hohoho.i te glebokie rymy, po prostu klasyka.dziewczyny az sikaja po majtach i piszcza a chlopaki tylko patrza.to jest to czego ci potrzeba zeby byc wielkim, kims waznym, po prostu wazniacha, prawie wodzem.wow. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
TAK, zgadzam się, to są prawdziwi artyści, do tego przystojniaki z nich mmmm. Jestem fanem zespołów weselnych. To rozrywka dla ludzi z klasą! http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
może jednak ktoś wypowie się ''normalnie'' na ten temat??
|
|
to bylo normalnie.jak mam ci napisac zeby twoje szare komorki przetworzyly ciag znakow w tresc ktora dadza rade przyswoic?czego iwonko nie zrozumialas?napisze ci to DUZYMI literkami.czy kolezanka blondi? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
blondynka zlapala gume w samochodzie, zyczliwy przechodzen zwraca jej uwage ze nie ma powietrza w kole.blondynka wychyla sie z auta,patrzy i mowi:eee ale tylko na dole. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
To może ja wypowiem się normalnie. Zespół gra naprawdę zadowalająco. Grali u mojej koleżanki na weselu. Nie było ludzi którzy siedzieliby za stolami. A co najważniejsze graja i śpiewają na instrumentach a nie na butelkach %. To ich strona jeśli masz ochotę zobaczyć www.non-stop.za.pl. Naprawdę polecam szczerze. Udanego wyboru i zabawy :)
|
|
jak na mój gust to jest nie żle,wokal troche jeszcze muszą poćwiczyć i bedzie dobrze..
|
|
Pamiętam ich jako dziecko, mieli pracowitego perkusistę, byli dla mnie najlepsi. Dziś niema tego perkusisty ale jest dobra wokalistka i jest miło - Pozdrawiam.
|
|
dzięki ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |