Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przeróbka PS2 |
Witam, otóż mam taki problem. Gdzie można byłoby przerobić PlayStation2, chodzi głównie o miejscowy komis. W grę nie wchodzi przeróbka PlayStation przez kartę pamięci(MC Boot) Z góry dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przeróbka PS2 |
wietmi
|
|
moj brat sam na kompie PSP przerabiał:P
|
|
Ja wgrywam na karty fmcb. Mój nr 694202068 koszt 10zł.
|
|
@Małpa PS 2 a nie PSP -------------- @Kris Na bliską przyszłość nie skorzystam, ale dzięki ;) JADZIEM NA FIETNAM!
|
|
A czemu nie chcesz fmcb tylko chipa? Moim zdaniem fmcb to same zalety, chyba że masz scph 90004...
|
|
Zapomnialem o tym wspomnieć, ale mam najnowszą wersje PS2 (taka jak napisales) JADZIEM NA FIETNAM!
|
|
Na starym rynku w hali targowej na górze koleś przerabia chipami,kosz 100 zł sam u niego przerabiałem i wszystko jest dobrze.
|
|
adam małysz napisał(a): > Na starym rynku w hali targowej na górze koleś przerabia > chipami,kosz 100 zł sam u niego przerabiałem i wszystko jest > dobrze. reczna robota , bez wdawania sie w szczegoly, partactwo
|
|
szczebiotka napisał(a): > adam małysz napisał(a): > > > Na starym rynku w hali targowej na górze koleś przerabia > > chipami,kosz 100 zł sam u niego przerabiałem i wszystko > jest > > dobrze. > > > reczna robota , bez wdawania sie w szczegoly, partactwo > Ok, dzięki. Czekam jeszcze na oferty. JADZIEM NA FIETNAM!
|
|
A myślisz że ktoś ma specjalne maszyny do montowania chipów? Jeśli dobrze polutuje bedzie to działać dłużej niż cała konsola. Chipy na allegro stoją 20-30zł plus koszt montazy kilkudziesięciu drobnych kabelków. Ja nie dziwię się takiej cenie.
|
|
Odświeżam ;) JADZIEM NA FIETNAM!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |