Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
egzamin komisyjny PoMOCY |
potrzebuję pomocy, chce zdawać egzamin komisyjny, aaale... i tu zaczynają się schody. Egzaminujący był miły uprzejmy i wogole nie mam do niego zastrzeżeń. poprostu mnie nerwy zjadły do tego stopnia że nic z siebie nie wykrztusiłam. zastanawiam się czy jest sens składania podania o komisyjny bo jedyne czym mogę umotywować prośbę to sytuacja w domu, ale czy odpowiedni powód. i nie piszcie ze mogłam się uczyc ;p proszę o pomoc tych co mieli podobną sytuacje i porade. Z góry dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: egzamin komisyjny PoMOCY |
ile stracilas pieniedzy?
|
|
Ale o jaki egzamin komisyjny chodzi?
|
|
napisz z czego był ten egzamin i o jaką szkołe chodzi ? akapulko12
|
|
jeszcze nic nie straciłam, tzn 4 rok studiów, heh a warunek1000 zł i chciałabym uniknąć tego, bo czesne to 4000zł więc dla mnie to duuże sumy. a już nie wspomnę o dojazdach UwB wydz Prawa a przedmiot to Finanse Publiczne w UE, ale jaka różnica gdzie i jaki przedmiot?
|
|
Ile razy podchodzilas do tego egzaminu??
|
|
Do Rektora osobiście z prośbą (ustną) i on podpowie co dalej, może w dziekanacie Panie podpowiedzą. Na początku piechotką ... potem papierki. Miłego dnia
|
|
u mnie jest tak egzamin i ewentualnie tylko 1 poprawka i pózniej albo warunek albo komis. ehh
|
|
właśnie o to się rozchodzi że Panie z moje dziekanatu to niech je drzwi ścisną nic nie podpowiedzą a jestem pracująca i jak na złe nie mam możliwości teraz jechać do Białegostoku bo mam problem z wonym ehh w pn bede dzwonić pytać może choć przez tel coś mi powie.
|
|
Odpowiedz na zasadnicze pytanie mi ile razy zdawalas??
|
|
raz na egzaminie i raz poprawka. u mnie nie ma więcej podejsc.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |