Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Złapałem złodzieja. |
Złapałem złodzieja w momencie jak wsadzał swoją łapę do mojego portfela. Niestety wyrwał się i uciekł. Uciekając krzyczał że do mnie jeszcze wróci. Z kieszeni wypadła mu karteczka , wizytówka a na niej jest napisane Premier Donald Tus..................
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Złapałem złodzieja. |
"k"...gdzie ten kieszonkowiec Cię dopadł?! Co to za dziwny scenariusz ? http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
scenariusz jak z filmu calkiem kryminalnego
|
|
po co ręce do kieszeni? starczy, że VAT podniosą Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
tommeknet o to właśnie chodzi w tym poście. Jest to odezwa na pieprzone poczynania pewnych osób. Ukłony.
|
|
pomyliłeś działy. A dlaczego mamy coraz większą dziurę budżetową? Może to dobrze, że ktoś nie boi się podejmować kontrowesyjnych decyzji, których unikała poprzednia ekipa. W Grecji też było wszystko OK ... ---------------------------------------------
|
|
najpierw to bym opodatkowal ***** kosciol paliwo mogoby byc tansze i zywnosc
|
|
Niech ściągnął dług od Iraku, dziurę załata. To by było coś, opodatkować kościół... http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
Działów nie pomyliłem , wszystko jest przemyślane , dziura jest wiercona właśnie przez obecną ekipę , zielono już na mapie nie jest , ten co pokazywał się na tle zielonego teraz chce ten obraz zamydlić , tego nie wolno mu zapomnieć , jest to największy przekręt w nowoczesnej europie , a my mamy trzecie miejsce od końca za Rumunią i Bułgarją JEŚLI CHODZI O STOPĘ ŻYCIOWĄ W UNII EUROPEJSKIEJ i to jest prawdziwa zielona mapa , ostatnie dane mówią że stoimy na krawędzi i w każdej chwili możemy spaść do poziomu Grecji , to są fakty. WSZYSCY PILNUJCIE SWOICH PORTFELI BO ZŁODZIEJE KNUJĄ NARODOWĄ KRADZIEŻ.
|
|
Następny pisduś się produkuje ze swoją propagandą.
|
|
głupotę powinno się opodatkować i to wysoko...
|
|
nie dotycy icku peowski i tu jestes ze swoja propaganda?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |