Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fryzjer Kasia z 'byłej"Datury |
Kasia Dąbrowska z 'byłej"DATURY z nowogrodzkiej otworzyła salon na Żeromskiego 5A numer do niej to 501 574 940.Rewelacyjne usługi, dobra cena, miła atmosfera! kilka miesięcy temu był post, ze ktos jej poszukuje!! 100% zaufania POLECAM jej usługi bez zadnych ściem i reklam dokładna i profesjonalna dziewczyna
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fryzjer Kasia z 'byłej"Datury |
reklama!! h0jowe forum
|
|
Juśka skoro tak zachwalasz p.Kasię,po co chodziłaś do salonu Wiktoria i teraz krytykujesz go na forum?
|
|
poniewaz na jakis czas znikla z rynku a dokladnie po tym jak czesalam sie u niej w daturze nie mialam namiarow na nia i poszlam do kilku salonow jak chyba kazda normalna kobieta i Wiktoria to nie byl moj strzal w dziesiątke poprostu jedynie jeszcze z kogo bylam zadowolona to Mariusz z hipokratesa
|
|
Znam Panią Kasie a raczej czesałam się u niej jak jeszcze w Daturze na Nowogrodzkiej była! Faktycznie długo nikt nie wiedział gdzie pracuje ale przyznam, ze dziewczyna bardzo staranna i ja osobiście byłam zadowolona dla starszego i młodszego cos doradziła! Dobrze wiedzieć gdzie przyjmuje a Pani Sznajder ktoś wie jak się ma i co teraz robi tez znana i dobra feyzjerka teraz Wszyscy którzy kiedys podbijali rynek znikneli dlaczego??
|
|
Nawet jesli reklama to co? Forum ogolne, a ze admin nie neguje wlasnego regulaminu to tylko jego problem, ja nie mam nic przeciwko reklamom, wrecz przeciwnie z takiego forum predzej sie czegos dowiem niz z ulotek, ktore i tak do mnie nie dotra i predzej wejde na forum jak bede siedziala i calymi dniami ogladala ciagle zmieniajace sie banery na skrawku strony internetowej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |