Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pozar |
Wie ktos co sie dzieje gdzies na nowym moscie. Bo z okna widze ze w tamtych okolicach taki pozar ze hohooh
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pozar |
No właśnie też widzę, że duży dym leci. "Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zap...".
|
|
z Południa ten dym też widać-całkiem duży!!!Ponoć to ze starej Łomży?
|
|
Ciekawe co się pali:) "Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zap...".
|
|
**** ci sie pali ;-O . Stodoła się pali na górnej i tyle ale sensacja ;-%
|
|
Ze stodoły taki dym człowieku co ty ćpasz... "Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zap...".
|
|
Jakis dom chyba
|
|
Zamknij morde ćpać to ty se możesz z rodzinko przy obiedzie ,jak nie wiesz to sie nie odzywaj ,a ciekawość to stopień do piekła !
|
|
Mi to wygląda na Piątnicę nie Łomżę, ale nie wiem, w każdym razie aż w domu dym czuję.. 黒い蝶
|
|
na ul. Kierzkowej spalił się dom
|
|
*** ci sie pali ;-O . Stodoła się pali na górnej i tyle ale sensacja ;-% Zamknij morde ćpać to ty se możesz z rodzinko przy obiedzie ,jak nie wiesz to sie nie odzywaj ,a ciekawość to stopień do piekła ! Kolega powiedział, że spaliła się stodoła powiedział żebym się nie odzywał jeśli nic nie wiem a tu okazało się, że spalił się dom:). Kolego pozdrawiam i po raz drugi powtarzam zmień dilera:) "Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zap...".
|
|
Stara Łomża spowita dymem.
|
|
Jeden dom czy parę domów? "Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zap...".
|
|
chyba jeden.
|
|
to jasiu śmietana robił grilla!
|
|
Mam nadzieję, że nikomu nic się nie stało.
|
|
nawet, jeśli wszyscy zdrowi, to tragedia jakiejś rodziny - napewno. :/ może harcerze zrobią zbiórkę, zamiast populistycznie dorabiać owsiaka i cwaniaków powodzian? zobaczymy jacy są "prawdziwi".
|
|
piorun strzelił chyba w budynek mieszkalny i sie zapalił na ulicy wąskiej lub górnej
|
|
Na górnej cztery straze pożarne gasiły.
|
|
A ja w temacie tylko tyle. Tak bywa jak się żałuje pieniędzy przy stawianiu domu na dobrą instalację odgromową. Dopóki ludzie w Polsce się nie ogarną takie tragedie będą. A powodzianom można powiedzie tylko to, co Cimoszewicz 13 lat temu: trzeba się było ubezpieczyc. Teraz to płacz bo szkoda pieniędzy. Każdy jeśli mieszka na terenie zalewowym jest tego świadomy. Łomża to jest potęga, Łomża najlepsza jest!!!
|
|
to byla stodola, byl i widzial
|
|
No ,ale są cwaniaki co siedzą przed kompem i się wypowiadają na tematy nie mając bladego pojecią tak jak np FiLo997 i chciał byś mieć na miary na mojego dillera ;-)
|
|
Ortografia kolego ortografia. "Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zap...".
|
|
Cześć, może się harcerz odezwie :D wiec tak: jeśli chodzi o Owsiaka, to sam popieram WOŚP (tworze strone sztabu łomżyńskiego) natomiast jesli chodzi o pomaganiu powodzianom to czesciowo nie masz racji, nie wiesz jak jest na terenach popowodziowych. należy im pomagać. ale nie w ten sposób ze taki Pyczot wysyla harcerzy do domów aby "dziadowały" o wersalki, lodowki itd. i dlatego nie chodze (nieraz mam ochrzan od niego) Paweł D. harcerz z jednej z łomżyńskich drużyn. Paweł Dąbrowski http://pdabrowski.art.pl
|
|
grzmoty i pioruny dziś były niezłe xD a spaliła się stodoła, tak mówila kobieta, przechodząca obok miejsca wypadku, uslyszalam przypadkiem ; )
|
|
Koniec tematu 3 stodoły 1 chlew tyci tyci 6 domów udałoo się ocalić,dla wszystkich to był szok.
|
|
to aż taka burza w Łomży była?
|
|
jesli ktos nie wie to niech sie nie wypowiada komus stala sie tragedia a tu wilka sensacje riobia z tego ciekawe jak by tobie sie cos takiego stalo czy bys sie smial jeden z drugim i zaden dom sie nie spalil tylko stodola i chlewki i nie wymyslajcie glupot wiekszosc z was cieszy sie z ludzkiej krzywdy
|
|
Nie wiedziałem, że mieszkam w mieście, w którym są stodoły i budynki inwentarskie w ciągłym użyciu. Co do burzy, podobała mi się.
|
|
A mocno lało? Bo wyjechałem na weekend...
|
|
lało dosyć mocno, ale nie jakoś przeraźliwie. btw - w końcu pojawił się artykuł o wczorajszym pożarze. chciałbym w tym miejscu zwrócić uwagę na pewien fakt: mimo, że redakcja 4lomza.pl często popełnia literówki i czasami artykuły pisze nie do końca poprawnie, to zdjęcia im wychodzą lepiej, niż dobrze....
|
|
A dlaczego usunięto mój post? Napisałam, że zdjęcia są OK, natomiast ortografia kuleje. Przypomnę zboże było napisana jako "zborze". Dlaczego administracja toleruje tysiące głupkowatych i debilnych wpisów ( w stylu między innymi jasia śmietany) na forum a jak ktoś napisze post z konstruktywną krytyką to zamiast przeprosić, skulić ogon pod siebie, poprawia się a niewygodny post usuwa? Mój mail: zoltyjesiennylisc@wp.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |