Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bez lekcij... |
W dniu pogrzebu Papieża najprawdopodobniej w całym kraju zostaną odwołane zajęcia w szkołach. - Rozważamy taką decyzję, podejmiemy ją, gdy będzie znana data pogrzebu Jana Pawła II - powiedział minister edukacji Mirosław Sawicki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bez lekcij... |
Dzień pogrzebu to Piątek.
|
|
Tez tak słyszałam a dodatkowo w mojej szkole w czwartek odbędzie się prawdopodobnie Msza Święta w intencji Ojca Śiętego z udziałem całej społeczności szkolnej:)mam nadzieję że to się uda ....
|
|
Pg3 idzie w środe do Kościoła...
|
|
No a kto wyobraża sobie pogrzeb Papieża naszego rodaka a my siedzimy w szkole i opłakujemy Go. Wiekszość Polaków wyjerzdza do Watykanu by zobaczyc pogrzeb na żywo. PoZdRo DlA kUmAtYcH ... :-)
|
|
Tak a Pg1 siedzi cały tydzień w szkole !! :( bez sensu chcieliśmy dziś iść do kościoła ale nauczyciele się nie zgodzili . (
|
|
Jeżeli ktoś chce iść do kościoła to pójdzie i po lekcjach.. Kościół jest cały czas otwarty... niekoniecznie trzeba być zwolnionym z lekcji. Takie jest moje zdanie na ten temat
|
|
Do kościola kazdy powinien pójść do Kościoła.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |