piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Manieczki w Łomży ??

Czytając artykuł na http://www.elomza.pl/wiadomosci/news.php?id_news=4064 to nawet fajnie że ktoś chce inwestować w to staro Łomże nie tylko hipermarkiety ale tez dyskoteki :D Coś dla ptysia bo inwestor rozwarza też o zrobieniu coś np: dyski na Bawełnie w halach byłej "Bawełny" to więc bedziesz miałblisko jak by co ale mnie to troche zdziwiło te zdanie : Teraz mamy szansę na lokal w stylu Ekwadoru z Manieczek pod Poznaniem. Hmmm jak Ekwador to ciekawe ciekawe :-) zobaczym napewno jak wybudują to bende miał już 18 lat to bende se chodził :D .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Manieczki w Łomży ??

Fajnie by było...

emaaa all!!!beskitu ludzie wiecie com...gdy zbudują ekwador w łomży to będzie wyje**** wiecie te gwiazdki są bo moshe wezmą mój poscik do bezcennej:P:D hehe zart;] "Nom to będzie moshna się wkoncu porządnie wytańczyć=D=D"Powiedział klubowicz Patryk Napiórkowski:P....hehe nom ladnie powiedzianie :D:D i com by tu jeszcze napisac??Budujcie manieczki szybkoooo...bo jush siem doczekac nie moge:P...oki pozdro all...narq

1 kwietnia, pamietajcie o tym , hihihihihihihi

Cicho !!

Polak Prima Aprilis ... ??

Jakie typy !!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org