Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Obejrzyj rzetelny fotoreportaż o Czeczenach |
http://www.youtube.com/user/jargibin#p/u/3/UZe5YKKH8zI Jak ktos umie to niech poda ten link , tak, żeby wystarczyło w niego kliknąć. A może łomzyniacy sfotografuja swoich Czeczenów?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Obejrzyj rzetelny fotoreportaż o Czeczenach |
*** Cie to obchodzi jakie samochody maja? zazdroscisz im? dalnie...
|
|
jargib ale Ty masz chlopie fantazje. skad masz info ze dzieci z czeczeni lubią bawic sie w wojne? Z filmiku wywnioskowalam ze czeczency niczym wyjatkowym nie roznia sie od polakow, polacy tez lubia ogladac telewizje, takze nasi rodacy przemycaja z zagranicy samochody i papierosy. Najlepsze jest to : ,, Na laweczcie w czarnej kurtce siedzi czarnowlosy Czeczen. Pali papierosa" Czlowieku zazdroscisz mu? nie siedziales nigdy na lawce i nie paliles fajka? ,, Z lewej maly czeczen wlazl na plot" No i co? Zle zrobil? Pewnie bawi sie w wojne, granatami rzuca! ,, Pala papierosy, łuszczą pestki, plują wokół. Piwko piją zawsze w ustronnym miejscu, czasem w samochodzie, nigdy na widoku" O! to zupelnie tak jak polacy, tylko ze ,,naszych" spotyka sie w parku i wielu miejscach publicznych, żlopiących piwsko! ,, Za chwile wejdzie do czeczenowozu i odjedzie. Dziwnie sie na mnie patrzyl przejezadzajac obok wiec i ja sie czym predzej zmylem" Szkoda ze Ci nie wpier****, moze glupoty by ci z lba wybil. h0jowe forum
|
|
dobre kurde
|
|
tu nikt nie zazdrosci widze że kolega chciał pokazać prawde, najbardziej obiektywnie ! Szacunek za obiektywne spojzenie na sprawe ! Łomża leży na Mazowszu !
|
|
h0ju - ty pewnie tak masz, że cokolwiek mówisz podszyte jest to zazdrością. Ja w tym filmiku nie widziałem ani odrobiny zazdrości. Jedynie irytację tym, że nasi emeryci zdychają z głodu, pacjenci w szpitalach jedzą pasztet z czerstwym chlebem a te pasożyty rozbijają się całkiem dobrymi samochodami za NASZE PODATKI. Popatrz pod admirala - jakie tam bemki stoją (wysiadają z nich śniade brodacze). Chęć dysponowania swoimi pieniędzmi to nie zazdrość.
|
|
Zamiast czatować całymi dniami z aparatem na czeczenów weź się do roboty i też będziesz miał tyle kasy co oni ośle.
|
|
ale po co pracować?Polak też chce takie zasiłki,by jeździć nowym autkiem i oglądać tv na najnowszym telewizorze przy czym drapiąc się po gołym tyłku. Zazdrość i tylko zazdrość. Do łopaty darmozjady i nie kryć się staruszkami. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Tylko ze oni nie chodz do pracy a zyja z twoich piniedzy ale jk Ci odpowiada to oddawaj im polowy wyplaty moze w admirałku Ci pomnożą :)
|
|
ja pie*ole ale Wy macie problemy, tyle razy przechodze obok tego ich hotelu(wieczorem) , kilku mieszka u mnie na osiedlu i jakos nigdy mnie nie zaczeplili, a czemu? bo ja do nich nic nie mam to i oni do mnie nic nie maja :] a jak niektórzy "łomżyniacy" wylatuja na nich to niech się potem nie dziwia ze maja z nimi nieprzyjemnosci. W 100% zgadzam sie z h0j'em. Mały czeczen wlazl na plot... i co ? a wy nigdy nie wchodziliscie na plot za malolata? nigdy nie lataliscie po drzewach ? niektorzy pewnie jeszcze lepiej odpierdalali. "Dzieci bawia sie na placu zabaw".... to ***** chyba dobrze co? a po co ich pilnowac? widzac je maja kolo 8-10lat w tym wieku nawet polskie dzieci zaczynaja same wychodzic na dwor "organizuja im zajecia z surviValu (naucz sie ang :] ) taaa... jasne nie maja co robic tylko szkolic małych mordercow/zabijakow itp:) o samochodach i telewizorach pisac nie bede bo nie ma sensu:) albo ok :) dostaja kase przez rok wiec jak chca to niech sobie kupuja co chca... zazdroscisz im :D? a z tego co wiem to duza czesc z nich normalnie pracuje np: w zambrowie ;) "policja boi sie zapytac ... " za duzo bajek w dziecinstwie naogladales sie ziomus ;) ,, Pala papierosy, łuszczą pestki, plują wokół. Piwko piją zawsze w ustronnym miejscu, czasem w samochodzie, nigdy na widoku" a Łomżyniacy nie? ***** ile razy widzialem chamow ubranych na "sportowo" robiacych dokładnie to samo co Ci zliiii czeczeni a do tego jeszcze patrzacych sie spod lysej banki i pytajacych sie milo "jakis problem *****?" tu akurat czeczeni nie sa tak serdeczni i nie interesuja sie naszymi problemami :(. Pozdro ;) a i powiedz rodzicom aby Ci bajki z TV zabrali ;)
|
|
jeszcze ten nr konta na końcu.Oj ludzie wam się na prawde w dupach poprzewracało. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
"Tylko ze oni nie chodz do pracy a zyja z twoich piniedzy ale jk Ci odpowiada to oddawaj im polowy wyplaty moze w admirałku Ci pomnożą :) " Patrz baranie swego stołka ,a nie obcego.Jak ja nie trawie takich ludzi.Toż to najgorsze XXXXXX zazdrościć komuś za to ,że jest się życiowym tępakiem. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
slipknot - nie znasz tematu, to się nie wypowiadaj. Masz survival. http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090325/REG00/857152203 Uważasz, że 3 letnie dzieci powinne samodzielnie kraść rowery? Przejdź się na wesołą, tam malutkie dzieci łażą koło rzeczki. Naprawdę małe czeczeniaki. A czemu sądzisz, że jak Czeczen wlazł na płot to źle? To po prostu informacja o tym co jest na zdjęciu. Jesteś uprzedzony. Thomas, ynteligęcie- to czemu nie wpłacisz mu na konto za 100zł? Zazdrościsz? Otóż troska o własne pieniądze to nie zazdrość. Gdyby wytykać im własnoręcznie zarobione pieniądze to byłoby zazdrość. Ja wolałbym swoje podatki przeznaczyć np na polskie dzieci. Skąd w was tyle agresji. W filmiku przedstawione są fakty, a wy rzucacie inwektywami, obrażacie itd.
|
|
Heh czego mam mu zazdrościć?Tego ,że koleś stworzył jakiś filmik i oparł swoje poglądy o ... no właśnie o co??O to ,że na parkingu stoi kilka aut?Ja tam nie widze nic złego na tych zdjęciach.Koleś na prawde ma nie pokolei w głowie.Skończy w kaftanie w psychiatryku bo wszędzie będzie widział czeczena.Ludzie ogarnijcie się.Temat był wałkowany już w XXX razy. Straszcie dalej staruszków jacy to czeczeni źli.Tylko gdy czeczeni opuszczą Łomżę to wy i tak nie będziecie mieć pracy.Bo ,żeby znaleźć pracę trzeba być w miarę rozgarniętym. Nie kolego.Zazdrość to bardzo kurewska wada i na pewno nie objawia się wytykaniem zarobionych pieniędzy. Jakie są przedstawione fakty na tym filmiku?Koleś zrozum ,że kilka aut to nie fakt tego ,że oni są źli i agresywni.Jak na razie to wy robicie nagonke na nich siejąc strach wśród starszych ludzi.To już jest wielka przesada. Tak omotał Rydzyk przeciwko żydom ,tak samo wy wykorzystujecie przeciwko Czeczenom. Ten podatek który płacisz "czeczenom" to jakaś setna ,czy tyśięczna 1 gr. Lepiej zaznacz w rozliczeniu podatkowym 1 % dla jakiejś instytucji pomagającej dzieciom. Aha nie zapomnij codziennie kliknąć w www.pajacyk.pl tym na pewno pomożesz dzieciom. Nie róbcie z siebie idiotów i nie wierzcie we wszystko co wam inni wmawiają. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Survival dla uchodźców - czego będą się uczyć młodzi Czeczeni w BIAŁYMSTOKU (nie Łomży :] ) a ja wiem czy uprzedzony... po prostu sadzac po calosci filmiku wysnułem taki wniosek :) 3letnie dziecko kradnie rower? myahah wielcy bandyci ;D (bym zrozumial jakbys dal im 12lat przynajmniej bo taki 3latek to co ukradnie... nawet nie utrzyma tego roweru bo pudzianami to one nie sa ;] ) a co do tej rzeczki nie wypowiem sie bo nie widzialem ;) http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081222/REG20/736695379 zachęcam do lektury ;)
|
|
jargib - policz i napisz ilu jest Czeczenów w Łomży. W filmiku jest może z 10 aut, a Czeczenów ???? Czeczeni mogą być bogaci ( z filmiku wychodzi, ze tylko 1 z nich), mogą też być biedni tak samo jak My. Musieli mieć jakieś pieniądze jak było ich stać na wyjazd. Kiedyś miałem znajomego Czeczena , który do Polski przybył zaraz po zniszczeniu Groznego, gdzie zniszczono mu sklep i klub sportowy. Był człowiekiem majętnym, aby dostać się do Polski musiał sporo pieniędzy wyłożyć na łapówki - jednak jego celem nie była Polska a zachód. Wtedy jeszcze nie mieliśmy otwartych granic, ale udało mu się i mieszka teraz w Austrii. Rosjanie zgwałcili i zamordowali mu żonę na jego oczach, sam trafił do więzienia. Oczywiście rodzina go wykupiła. Przyjechał do Polski, z dwiema małymi dziewczynkami i zaopiekował się 17 letnim chłopakiem, który w wojnie stracił całą rodzinę. Teraz pytanie czego ja mam mu zazdrościć??? Po wojnie Rosjanie wypłacali odszkodowania za zniszczone mienie, można było wrócić, wziąć nawet przyzwoite pieniądze - jednak niewielu zdecydowało sie na ten krok, bo po wzięciu kasy, można było zginąć za bratanie się z wrogiem. Dajcie spokój Czeczenom, zajmijcie sie sobą. qrwa ale się rozpisałem :-) Jeśli którakolwiek z moich opinii narusza obowiązujące zasady, normy prawne, etykietę, propaguje przemoc, jest wulgarna, wzywa do nienawiści na tle religijnym, rasowym, czy wyznaniowym, lub jest po prostu obrzydliwa - to po prostu jej nie czytajcie :-)
|
|
Jeżeli ktoś mówi że jargib zazdrości to prawdopodobnie ma sporo kasy albo sam pracuje na czarno za granicą, sam widziałem jak zapieda...... czeczen czerwonym golfem i przed rondem na wojska polskiego i poznańskiej wjechał w dupke dla pandy a panda jeszcze w astre, przyjechała policja i nic z nim nawet nie gadała, później przyjechali po niego betką i go zabrali. Za kilka dni jadę przez Konarzyce a tu korek....... dlaczego??? bo ten sam czeczen na czołowkę poszedł z tico swoim czerwonym golfem z czarną maską, nic dziwnego bo oni nawet mandatów nie płacą to robią na drogach co chcą. Ich mandaty opłacamy my z naszych podatków. Nie wiem co wiecej napisać bo już brak słów z tymi maszynami i innymi głupotami brodatych "przyjaciół" Temat był poruszany wiele razy i nic nikt z tym nie zrobił.....
|
|
Dzisiaj przejeżdżałem koło ośrodka Czeczenów. Stało min. czarne, lśniące BMW kupione za "nicnierobienie".... _________________________________________________________
|
|
CZECZENI to pikuś ile jest rodzin polskich które chodzą do opiki zeby im dali. Mieszkam w podłomzyńskiej miejscowosci i widze jak gospodarz który ma 20h siedzi pod sklepem i sączy ŁOMŻĘ bo oddał ziemie w dzierżawe ,doplataty bierze i sobie siedzi a żonka do opieki lata z torbami bo dzieci nie maja co jesc i nie ma ich w co ubrac. A potem wszystko nowe a stare do śmieci bo prac sie nie oplaci. I tacy żyją i sie z nas śmieją że on jeszcze leżal jak ty do roboty jechales a jak wracasz to on piwko pije.
|
|
zenek z akcentu tak kiedyś miałem mały epizod z zagranicą i zapierdalałem jak głupi.Wiesz czego mnie to nauczyło?Nie napisze Tobie.Musisz sam to przeżyć.W tej chwili też zapiepszam ,ale w Polsce.Nie jest tak ciężko jak za granicą ,ale to kwestia psychiki i charakteru.Miałem wielu ziomków którzy ze mną pracowali i uwierz mi takich leserów to nawet zasiłek nie utrzyma.Nię oglądam się na czeczenów i im nie zazdroszcze pięknych autek.Trzeba samemu się starać ,żeby było lepiej ,a nie krzyczeć "Czeczeni mi wszystko zabierają : pracę,zasiłki itp.". Wcześniej szczekaliście ,że są agresywni itp. Teraz co?Bo autko sobie rozbił?Idz na komende i zgłoś ,że Polish Police nic nie zrobiło w tej sprawie.Pamiętaj o imionach i nazwiskach policjantów.Myślę ,że jak byś tak zrobił to już dawno byś nie widział czeczena w czerwonym golfie. No ,ale cóż lepiej postraszyć starszą sąsiadkę ,że czeczen ją zaatakuje w nocy. Ot zachowujecie się jak dzieci.Ba nawet gorzej. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
polecam to jest obiektywna prawda o której policja wie ale milczy z pwodów ogólnie wszystkim nam znanych. http://www.youtube.com/user/jargibin#p/u/1/3kYj8hoAJ0Q Bimbo
|
|
Heh niech jeszcze zrobi filmik z nagłowkami zachodnich gazet na temat polaków za granicą.Zresztą daleko nie trzeba szukać. Ładnie siejecie propagande.Cebulaki. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Thomas - jak przeszkadzają ci Polacy to zrób film o tych Polakach. Jargiba wkurwiają Czeczeny, więc dał temu kulturalny i dowcipny wyraz. Swoją drogą - takiś politpoprawny, takiś taktowny, ale na Polaków to umiesz jechać, mimo, że oni nie ciągną kasy z Twojej kieszeni (w przeciwieństwie do Czeczenów) mimo, że oni nie straszą ci dzieci to jedziesz po Polakach równo. Jesteś hipokrytą, rasistą i do tego jakimś Czeczenem, bo na miano Polaka to nie zasługujesz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |