sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
IST

Co sądzicie o Internecie z IST. Moim zdaniem jakość usług oferowanych przez IST systematycznie się obniża.Pakiet Max w godzinach 16-22 to jest tragedia. Prędkość spada do 2 mb/s często jest nawet mniej czyli nawet mniej niż w tym co jest oferowane wg cennika. Kiedyś transfer nie notował takich wahań. Znacie jakąś inną konkurencyjną firmę , która oferuje szybki internet w dobrej cenie podobno Vectra ma 14 czy 16 mb za 65 zł. Dodatkowo nie szanują stałych klientów , chcesz stałe IP płać 60 zł , jak zakładasz nowy internet to za 1 zł. Jakie są wasze przypadki z IST.Kiedyś IST było liderem łomżyńskiego internetu , ale teraz to coraz bliżej dna się zbliża

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: IST

no IST sie pogorszylo, jak rozmawiam przez skype to internet wcale mi nie dziala i nic nie mogę zrobic eh :/ a masz racje, że w godzinach wieczornych jest tragedia, predkosc nigdy nie jest taka jaka oferuja :/:/:/

mi tam wszystko chodzi :P

jjem ciastka z mlekiem

smacznego jasiek

U mnie IST przegielo. Czekam tylko do konca umowy i zmieniam na co kolwiek aby nie miec netu od nich. Poczatki byly OK ale teraz place za usluge, ktorej nie otrzymuje.

dzienkuje

plose

ja tez za 1mc wypowiadam umowe bo nie warto i przechodze do VECTRA na 24mb zaplace 120zl mc ale bede wiedzial ze mam caly czas 24mb

y

gupki ;p

Ja mam z Introlan i chwalę sobie:)

Trochę skiepścili się to prawda.
A już takie socjalistyczne podejście, oporowe i bez przyszłości jak fakt konieczności wypowiedzenia umowy i zawarcia nowej by dostać zewn. IP za 1zł to kpina i strzał operatora we własną stopę (zachęcanie do zmiany na konkurencyjnego dostawcę).
Jakiś czas temu (rok, czy ze 2 lata temu już może) jak wykupywałem IP za 61 zł były obietnice przyznania w niedalekiej przyszłości za free zewn. adresów dla wszystkich abonentów.
Z tego co czytam były to bajki dla potłuczonych.

tak. ja wziąłem pakiet najdroższy, gdzie wg oferty IP zew. kosztowało 1,22zł.
potem poszedłem, niech mi je robią za tą złotówkę.

ale usłyszałem, że skorzystałem z promocji "przyprowadź znajomego", a promocje się nie łączą i muszę płacić 61zł.

tylko, że to 1,22 nie jest u nich jako promocja, tylko widnieje w ofercie cenowej za najwyższy pakiet. a taka oferta jest wiążąca, co reguluje Prawo Handlowe.

już oszczędziłem sobie zawiadomienia PIHu, bo poszli mi raz na rękę.
ale uważać na nich trzeba.

the thruth tracker

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org