niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kaufland i inne

Witam. Dostał już ktoś z was mandat za kręcenie kółeczek na kauflandzie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kaufland i inne

Przecież teren parkingów pod marketami to teren prywatny,więc kto mi za to może dać mandat ?

Ozyrys - jak to się mówi - paragraf się znajdzie, przetrzepią ci furę do skutku i za coś tam polecisz z dowodu. :)

nie lepiej na fadom wpadać?

debile, na balkonie se kolka kreccie na swoim terenie prywatnym, to jest obiekt publiczny, a stwarzanie zagrozenia jest karane

Z tego co wiem to policja może już wlepiać mandaty na prywatnym terenie ( czyli supermarkety itp.) Wcześniej za np .parkowanie na Inwalidzie market musiał kierować sprawę do sądu żeby ukarać takiego kierowcę , bo policja niemogła nic zrobić. Teraz zmienili przepicy i mogą Cię trzepać ile dusza zapragnie.

ja tam na legalu se kręcę, ostatnio na fadomie fajnie było :) Tylko wczoraj jakiś cieć wylazł i lipa była :P

2 dni temu latało 3 chłopaczków czerwoną ibizą na kauflandzie. Tajniaczki zajechały Golfem 4, wyciągnęli koguta. Final? zł ;) Sam jestem amatorem takich zabaw ale dopóki nie macie pewności ze na parkingu nie stoi nikt inny jak gapie. Wstrzymajcie się ;)

500zl*

500zł ? :| Ja wczoraj bawiłem się pod lidlem, ale nie sądziłem, że grozi to takim mandatem hah, to teraz policja ruszy z "akcją' na parkingi :D

Śmigłem se pokręć ;)

parking w Lidlu, Kauflandzie. Wg mnie nieważne, publiczny czy prywatny. Czy któryś z debili zastanawiał się, że w pobliżu śpią ludzie, którzy z rana wstają do pracy? Może osoby starsze? Tak więc policja powinna je*ać mandaty za zakłócanie ciszy nocnej (pomiędzy 22.00-6.00). Barany myślą, że to okoliczne pastwiska ?

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

peter

Ty kretynie przecież w zimę jak się kręci kółka nie ma pisku opon bo nawierzchnia nie jest sucha.

ja na fadomie latam tylko durzy róch i jak wjedzie jakis talib to ja zjerżdrżam bo sodomy morżna narobvic we kilku.

pIK a te samochody to pewnie szeptem te kółka kręcą co? Jak widzę jak w biały dzień taki debil wpada na parking, gdzie stoi pełno samochodów i zaczyna kółka wywijać, to powiem szczerze, że krew mnie zalewa, że łażą po świecie takie durnie :]

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org