Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaufland i inne |
Witam. Dostał już ktoś z was mandat za kręcenie kółeczek na kauflandzie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaufland i inne |
Przecież teren parkingów pod marketami to teren prywatny,więc kto mi za to może dać mandat ?
|
|
Ozyrys - jak to się mówi - paragraf się znajdzie, przetrzepią ci furę do skutku i za coś tam polecisz z dowodu. :)
|
|
nie lepiej na fadom wpadać?
|
|
debile, na balkonie se kolka kreccie na swoim terenie prywatnym, to jest obiekt publiczny, a stwarzanie zagrozenia jest karane
|
|
Z tego co wiem to policja może już wlepiać mandaty na prywatnym terenie ( czyli supermarkety itp.) Wcześniej za np .parkowanie na Inwalidzie market musiał kierować sprawę do sądu żeby ukarać takiego kierowcę , bo policja niemogła nic zrobić. Teraz zmienili przepicy i mogą Cię trzepać ile dusza zapragnie.
|
|
ja tam na legalu se kręcę, ostatnio na fadomie fajnie było :) Tylko wczoraj jakiś cieć wylazł i lipa była :P
|
|
2 dni temu latało 3 chłopaczków czerwoną ibizą na kauflandzie. Tajniaczki zajechały Golfem 4, wyciągnęli koguta. Final? zł ;) Sam jestem amatorem takich zabaw ale dopóki nie macie pewności ze na parkingu nie stoi nikt inny jak gapie. Wstrzymajcie się ;)
|
|
500zl*
|
|
500zł ? :| Ja wczoraj bawiłem się pod lidlem, ale nie sądziłem, że grozi to takim mandatem hah, to teraz policja ruszy z "akcją' na parkingi :D
|
|
Śmigłem se pokręć ;)
|
|
parking w Lidlu, Kauflandzie. Wg mnie nieważne, publiczny czy prywatny. Czy któryś z debili zastanawiał się, że w pobliżu śpią ludzie, którzy z rana wstają do pracy? Może osoby starsze? Tak więc policja powinna je*ać mandaty za zakłócanie ciszy nocnej (pomiędzy 22.00-6.00). Barany myślą, że to okoliczne pastwiska ? Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
peter Ty kretynie przecież w zimę jak się kręci kółka nie ma pisku opon bo nawierzchnia nie jest sucha.
|
|
ja na fadomie latam tylko durzy róch i jak wjedzie jakis talib to ja zjerżdrżam bo sodomy morżna narobvic we kilku.
|
|
pIK a te samochody to pewnie szeptem te kółka kręcą co? Jak widzę jak w biały dzień taki debil wpada na parking, gdzie stoi pełno samochodów i zaczyna kółka wywijać, to powiem szczerze, że krew mnie zalewa, że łażą po świecie takie durnie :] ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |