piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
play internet - uwaga

Chciałbym przestrzec osoby chcące nabyć usługę dostępu do internetu w play'u. Tak marnej prędkości nie pamiętam. Download na poziome 20 Kb/s. Dzwoniłem 4-krotnie do biura obsługi, zbywają użytkownika zapewnieniami, że przestawili limit downloadu, kłamstwo, oszustwo i nabijanie ludzi w butelkę. UWAGA, **** nic więcej.

MoJe ŻyCie To MentoR.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: play internet - uwaga

Stary co Ty gadasz... Ja mam w Playu i nie narzekam.... Może zasięg masz słaby ,bo klikasz z jakiejś wioski ;)

Zasięg 5 kresek. Al. Legionów.

MoJe ŻyCie To MentoR.

Witam

A ja z własnego doświadczenia Ci mówię , zrób format dla kompa . U mnie też tak było , a po formacie śmiga 140kb/s . Pozdrawiam

ja mam play i nie narzekam:) wczesniej mialem lomzynska radiowke to dopiero byla tragedia;/

bigi2004

też mam internet w play i dobrze smiga tak jak napisali poprzednicy a możesz napisać jaki masz modem?

nie ma to jak IST naprawde super zapitala:)

Ja mam w play i śmiga znakomicie.Tak jak ktoś wcześniej napisał wina może być modemu.
Mam play na karte.

http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas

Również mam playa i ostatnie czasy coś bardzo wolna ściąga i wolno ładuje YouTuba

play gay

Na Al. Legionów niestety Play tak ma i tyle.
Nie dotyczy to tylko HSDAP ale całej lączności od 3G w górę.
Mam 3 telefony w Play i niestety , często na Legionów ( początek numeracji ) rwie połączenia.
Kupując internet od operatora GSM kupuje się kota w worku, nigdy nie wiadomo jak będzie z dostępnością usługi o czym oczywiście kupujący wie bo przecież przeczytał umowę/regulamin.

Rozmawiając o nim i jego otoczeniu nie wiadomo kto więcej pali. On czy jego samochód.

Z tego co wiem kupując w playu to masz okres próbny po którym możesz zwrócić i wypowiedzieć umowę, czego nie proponuje raczej żadna inna firma komórkowa, a to jak działa twój komputer czy może jest obciążony dysk zawirusowany czy inne problemu to już zupełnie inna sprawa.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org