Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
play internet - uwaga |
Chciałbym przestrzec osoby chcące nabyć usługę dostępu do internetu w play'u. Tak marnej prędkości nie pamiętam. Download na poziome 20 Kb/s. Dzwoniłem 4-krotnie do biura obsługi, zbywają użytkownika zapewnieniami, że przestawili limit downloadu, kłamstwo, oszustwo i nabijanie ludzi w butelkę. UWAGA, **** nic więcej. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: play internet - uwaga |
Stary co Ty gadasz... Ja mam w Playu i nie narzekam.... Może zasięg masz słaby ,bo klikasz z jakiejś wioski ;)
|
|
Zasięg 5 kresek. Al. Legionów. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
Witam A ja z własnego doświadczenia Ci mówię , zrób format dla kompa . U mnie też tak było , a po formacie śmiga 140kb/s . Pozdrawiam
|
|
ja mam play i nie narzekam:) wczesniej mialem lomzynska radiowke to dopiero byla tragedia;/ bigi2004
|
|
też mam internet w play i dobrze smiga tak jak napisali poprzednicy a możesz napisać jaki masz modem?
|
|
nie ma to jak IST naprawde super zapitala:)
|
|
Ja mam w play i śmiga znakomicie.Tak jak ktoś wcześniej napisał wina może być modemu. Mam play na karte. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Również mam playa i ostatnie czasy coś bardzo wolna ściąga i wolno ładuje YouTuba
|
|
play gay
|
|
Na Al. Legionów niestety Play tak ma i tyle. Nie dotyczy to tylko HSDAP ale całej lączności od 3G w górę. Mam 3 telefony w Play i niestety , często na Legionów ( początek numeracji ) rwie połączenia. Kupując internet od operatora GSM kupuje się kota w worku, nigdy nie wiadomo jak będzie z dostępnością usługi o czym oczywiście kupujący wie bo przecież przeczytał umowę/regulamin. Rozmawiając o nim i jego otoczeniu nie wiadomo kto więcej pali. On czy jego samochód.
|
|
Z tego co wiem kupując w playu to masz okres próbny po którym możesz zwrócić i wypowiedzieć umowę, czego nie proponuje raczej żadna inna firma komórkowa, a to jak działa twój komputer czy może jest obciążony dysk zawirusowany czy inne problemu to już zupełnie inna sprawa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |