Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wywiad dla hip-hop.pl |
http://www.hip-hop.pl/teksty/projector.php?id=1266923982 wywiad dla hip-hop.pl ZAPRASZAM!!! siea
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wywiad dla hip-hop.pl |
ta
|
|
co to znaczy siea?
|
|
Podobno Adek klepie biedę i daje się we znaki dla łomżyńskich spożywczaków :-) Jeśli którakolwiek z moich opinii narusza obowiązujące zasady, normy prawne, etykietę, propaguje przemoc, jest wulgarna, wzywa do nienawiści na tle religijnym, rasowym, czy wyznaniowym, lub jest po prostu obrzydliwa - to po prostu jej nie czytajcie :-)
|
|
http://volley.blogan.pl/
|
|
słucham hip-hopu jakieś 12 lat i jestem w tym zaraził mnie adek ale panowie 5 płyt a ile na legalu??do puki niebędzie na legalu to niema w łomży hip-hopu rapeży z you tube.litości pozdro
|
|
pisałem o Jantar squad
|
|
Mikelo na legalu? Eldo nie sprzedal nawet 5 tys ***** ELDO!!! Onar tez ledwie 6 tys!!! Peja ma problem ze zlotem za Na Serio!!!(Rysiek ktory gra rocznie 100 koncertow,i ma rzesze fanow na kazdym z nich tzw. "komplet") HG nie maja zlota!!! A NA ZLOTO POTZREBA ZALEDWIE 10.000!!!SZT. A po za tym nie kazdy musi nagrac "LEGAL" ZEBY JAK TO NAPISALES (((do puki niebędzie na legalu to niema w łomży hip-hopu rapeży z you tube.litości pozdro))))Jesli chodzi o mnie to ja nie mam parcia zeby nagrac legal,bo w zasadzie to po co,jesli masz frajde z tego co robisz to po co to zmieniac TAK? Chociaz nagrac legalna plytke bylo by fajnie...tylko jesli sam tego niechcesz to po co zeby udowodnic innym ze jestes cool?Chyba nie oto chodzi...ELO. siea
|
|
dziku wszystko ok ale naprawde znam od małego adka hindusa i wiem że zawsze coś nagrywali ale to wszystko na chacie ja ich szanuje i motywuje żeby coś na legalu nagrali żeby byli widoczni nie tylko w łomży pozdro
|
|
Spox,zgadzam sie w 100% z Toba,oni i nie tylko oni zawsze duzo chca,ale malo robia,oczywiscie nie dosrywajac i nic im nie ujmujac.Poprostu jak zawsze i wszedzie musisz byc konsekwetny w tym co mowisz i robisz.To klucz do wszystkiego moim zdaniem.Ja przylecialem tu bez nikogo,bez jezyka,znajomosci,ukladow sam jak palec z pasja i miloscia do muzyki. I widzisz dzis nagralem 5 plyt,zagralem ponad 30 koncertow w tym supporty przed wszystkimi polskimi raperami(oprocz TEDE I ELDO),MAM ZAJAWKE NA KLIP BUM MAM KLIP CHCE KOSZULKI JEST ROBIE KOSZULKI,wywiady,artykuly do gazet jestem widoczny bo nie krece palcem w nosie tylko zapierdalam.....robie to bo to kocham od zawsze na zawsze muzyka jest byla i bedzie czescia mnie bez niej umarlbym w minute!!!(w przenosni oczywiscie) Dlatego ta konsekwencja przechodzi w czyn i sprawia ze ludzie to doceniaja,a ci ktorzy pierdola duzo a gowno robia sie wpieniaja,ale EJ wszystkich niezadowolisz chocbys chcial. RADA OD DZIKA "ZAWSZE IDZ ZA GLOSEM SERCA,TO JEDYNA DROGA KTORA PROWADZI DO ZWYCIESTWA' Z FARTEM LUDZISKA.ELO.DO NASTEPNEGO TEMATU.TRZYMAJCIE SIE!!! wszystkiego najjjjj!!!!elo. siea
|
|
"słucham hip-hopu jakieś 12 lat i jestem w tym zaraził mnie adek ale panowie 5 płyt a ile na legalu??do puki niebędzie na legalu to niema w łomży hip-hopu rapeży z you tube.litości pozdro" póki - ó nie ma - nie piszemy razem raperzy -rz to zostaw ten HH i poucz sie bo prawdziwy raper ktory pisze powinien znac poprawna polszczyzne.pozdro bez napinek xxx
|
|
nie bedzie- osobno xxx
|
|
czy ktoś mi w końcu powie co to znaczy siea?
|
|
siiiijaaa .... naraaaa Tempiem głópote na foróm
|
|
mustapha zastanów się co piszesz i kim ty jesteś. Przede wszystkim co reprezentujesz z jakiego domu się wywodzisz. Otwórz oczy i określ się podług Adka.. Pomysłowo.
|
|
atari zapisz się do kółka polonistycznego marnujesz się społecznie udzielając się he he
|
|
W wywiadzie Dziku napisał, że nie wie co teraz porabia Adek - to mu napisałem. Szkoda chłopaka, ale taka jest prawda. Jeśli którakolwiek z moich opinii narusza obowiązujące zasady, normy prawne, etykietę, propaguje przemoc, jest wulgarna, wzywa do nienawiści na tle religijnym, rasowym, czy wyznaniowym, lub jest po prostu obrzydliwa - to po prostu jej nie czytajcie :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |