Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ul Sybiraków - zablokowana już, czy nie? |
Mam pytanie, czy na ul. Sybirakow radni zablokowali już tereny pod zabudowę czy jeszcze nie? Pytam się ponieważ interesuje mnie kupno mieszkanie i czy będą tam powstawać kolejne bloki czy przez dłuuugie lata będzie na tych terenach wialo pustkami??? Moim zdaniem zamiast działać ku temu by miasto się rozwijało, czyli m.in. robić wszystko by w mieście się mnóstwo budowalo, to radni chcą zablokować tereny na Południu na kilka dobrych lat, ale po co? Zamiast wyznaczyć jakąś "strefę" pod park czy jakąkolwiek inną inwestycję skoro tego chcą i pozwolić po za tą wyznaczoną "strefą" na zabudowę bloków itp. to zablokowali całe tereny na Południu Łomży. Nigdzie w innych miastach w Polsce o podobnej lub większej wielkości nie dochodzi do takich rzeczy!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ul Sybiraków - zablokowana już, czy nie? |
Dokładnie. WŁADZE TEGO MIASTA BOJĄ SIĘ ROZWOJU.TO CHORE..! Pomysłowo.
|
|
a to ze bedzie wiecej bloków to swiadczy o rozwoju ?,ja nie chce mieszkac w betonowej dzungli gdzie nie ma pracy zadnych perspektyw i skrawka przyrody
|
|
niunia jak nie ma dla ciebie pracy i perspektyw to droga wolna wyjedz z miasteczka i daj nam spokoj
|
|
woli sprawiedliwości, to pomysł jest sroczyńskiego i to on za tym "chodził" a na sesji tylko 8 radnych było "za" (SPPSLD+2niezaleznych) tym zakazem 6 z PO było przeciw a 9 się (w tym 6 z PIS) wstrzymało, więc robert nie wszyscy radni
|
|
"" Autor: Niunia (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 22-02-10 21:57 a to ze bedzie wiecej bloków to swiadczy o rozwoju ?,ja nie chce mieszkac w betonowej dzungli gdzie nie ma pracy zadnych perspektyw i skrawka przyrody "" Przecież zablokowanie terenów pod zabudowę nowych bloków spowoduje zwiększenie się ceny za metr mieszkania istniejących już budynków, co z kolei wywoła inne konsekwencje. Tak naprawdę to gdzie mamy się budować jak wszystko blokują..... A jak było z Suwalską Strefą Ekonomiczną.... Miała powstać huta szkła i inny przemysł, czyli jak wspomniałaś miejsca pracy, a dlaczego nie powstało? Bo zablokowali.... Mamy mnóstwo terenów na Południu Łomży m.in. za szpitalem ale to trzeba chcieć rozwijać to miasto! Trzeba chcieć!
|
|
Powstano jeszcze dwa bloki perspektywy i byc moze jeden prywatnego dewelopera. Co do reszty niewiadomo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |