Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pies |
przyjmę małego szczeniaczka czy ma ktoś z czytających na oddanie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pies |
Schronisko Arka ul. Wojska Polskiego 136 (droga krajowa nr 61, kierunek na Ostrołękę, na przeciwko CPN Orlen) tel. (86) 216 31 83 Czy pisać coś więcej?
|
|
na ulicach dużo się ich błąka do wyboru do koloru bxcvbsvbxcbv bvcxb
|
|
Pieska trzeba kilka razy dziennie minimum po 20 min wyprowadzać nie wypuszczać samego, a pierwszy raz trzeba zdążyć to zrobić przed pójściem do pracy lub do szkoły, wiesz o tym. Jeśli tak to powodzenia. W innym wypadku będzie kolejny nieszczęśliwy piesek.
|
|
to sobie ich złap albo błąkaj się razem z nimi :) mi chodzi o malutkiego sczzeniaczka a takie raczej nie błąkają się
|
|
ty damianekkkk duzo to sie bloka chyba takich jak ty.haha
|
|
tow.siwek jestem tego świadoma i skoro pytam czy ktoś ma na oddanie to znaczy że chcę go przyjąć
|
|
w dodatku trzeba sprzątnąć po nim
|
|
Oddam wesołego szczeniaka (kundelka) w dobre ręce. telefon: 510752102 e-mail: asienka08081992@op.pl patunia0508 to jedno z ogłoszeń które było na 4lomza ,spróbuj może akurat piesek ci się spodoba:)powodzenia
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=ahp54gASLr8 zastanów się dobrze najpierw czy tego chcesz
|
|
szczeniaczki są wszystkie małe :), będe miała do odania szczeniaczki po owczarku, .:Co mnie nie zabije to mnie wzmocni:.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |