Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Intercosmetic |
Interesuje mnie, czy ktoś przeszedł w Intercosmetic jakiś zabieg z zakresu medycyny estetycznej? Co możecie powiedzieć na temat wykonanego zabiegu, lekarza, który go przeprowadzał, no i efektów?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Intercosmetic |
no cipo wiem ze bardzo dobry lekarz ,leczy piłką lekarską
|
|
Lekarza..? Tam jest jakiś lekarz..?:) Jest tam jedna pani która zajmuje się różnego rodzaju zabiegami tego typu nie mając nawet wykształcenia w tym kierunku..ale robi to już dobrych kilka lat, nabrała wprawy a oprócz tego ma w tej dziedzinie tzw."talent" i najprawdopodobniej jak widać to wystarczy..:) Pozdro dla brunetki :)
|
|
nie polecam ic.
|
|
Sam jesteś "cipo" :PP Na stronie www jest napisane, że zabiegi przeprowadza lekarz dermatolog. freya, nie polecasz, bo coś wiesz, czy tak dla zasady?
|
|
a czy ktoś był na zabiegu w intercosmeticu powiekszania ust preparatem restalyne?
|
|
Na pewno się czegoś dowiesz, tak samo jak i ja... Jakby to był temat o kebabach, to każdy by coś dodał od siebie, ale jak chcesz porady, to pusto i cisza
|
|
no najwidoczniej tak, udzielają się ci co nie powinni.....
|
|
no cipo wiem Jasiu, jesteś niemożliwy :P ;) _________________________________________________________
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |