niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Paczka do usa

Chce wysłać do stanów butelkę wódki na święta ale nie wiem czy można wysyłać alkohol:-)
Wie ktoś coś na ten temat?

Standardowo proszę o powstrzymanie się od pisania postów lokalną hołotę z ograniczoną zdolnością rozumowania. Proszę o wypowiedź osoby normalne

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Paczka do usa

chyba mozna do ilus tam .....bynajmniej przewiezc mozna

To aż tak tam kryzys uderzył? ;) A mówią, że zbliżą się ku końcowi ;)

Zabezpiecz paczkę bardzo dokładnie i starannie i na kwitku pocztowym zaznacz ostrożnie a Pani w okienku powiedz, ze to szkło aby ta załączyła stosowną naklejkę.

Wyślij 6$ a tam sobie kupią w polskim sklepie

Hmm nie mam pomysłu co wysłać do stanów a wódka zawsze się przyda :-) ale jak mają tam polskie sklepy to faktycznie miałem bezsensowny pomysł :-)
dzięki

Polska wódka tam niestety nie przechodzi przez gardło, są lepsze i tansze, a jedynie spirytus co może by się nadał to tam też jest dużo tańszy niż u nas.

czyli wysłać wódkę czy myśleć o czymś innym??

mozna wyslac bez problemu wodke do usa. ale moim zdaniem lepiej zastanow sie nad czyms innym w usa mozna kupic polska wodke bez problemu :P

mozna wyslac polska wodke,ale raczej paczka wyniesie Cie sporo drozej niz sama wodka,są polskie sklepy ale nie w kazdym jest wodka.ja wlasnie w niedziele lece do stanow i tez bede brala wodke bo np gorzkiej zoladkowej z miętą tam nie ma.wiec moze pomysl nad innym prezentem.
pozdrawiam

Wyslij im samogon napewno tam nie maja.... :)))

Rozsmieszasz mnie wodke do Stanow wysylac pogelo cie Gostek.

Dziad

http://urlik.pl/wiadomoscikraj/

El cóndor pasa

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org