Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internet |
Gdzie jest najtanszy internet DSL (neostrada, orange freedom) , mowa o 256 kb albo 512 kb , jak najtanszy .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Internet |
najtaniej masz w orange free na karte ;p ps gdzie chcesz tego neta to moze ci kanal na wifi odstapie ;po y
|
|
mam znajomego który z orange placi za neta okolo 70zł a przez prawie rok nie moze sie z internetem polączyc orange kaze placic i mówią ze trzeba poczekać zgłoszą do centrali i bedzie dzialas i tak juz rok ja mam w domu z ery place 49zł i teraz to bym go za darmo nie chciała nie dosc ze zamula kompa to jeszcze wlecze sie tak ze szlag człowieka trafia ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
ZAARA <---- jezeli chcesz to moge Ci pomoc bo mialem ten sam problem na poczatku i rozwiazalem go w hmm... 2tyg bodajze takze ,napisz maila i pogadamy. Adres masz moj w profilu , BAMBO <--- podlaczylem sobie juz neostrade ktora mialem wczesniej , podzielilem na 2 kompy i jest juz git
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |