Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BMW e39 Radio |
Siemanko. Orientuje się może ktoś z was lub może ktoś wymontowywał radio w BMW e39.Chciał bym je wymontować i sprawdzić co może być przyczyną tego że nie odbierają mi fale radiowe.No gdzie nie gdzie mi łapie przy szpitalu :P a może wiecie co może być tego przyczyną.Antenę mam naklejaną z tyłu na szybę. A radio wygląda tak:
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BMW e39 Radio |
Zdejmujesz pokrętło to po lewej (znaczy sie jedyne jakie w tym radiu jest) tam bedzie taka mała dziurka pod pokrętłem a w głębi blaszka którą przesuwasz w prawa strone i tym samym odblokowywujesz. Mozesz tez z lewej strony śrubokrętem podważyć radio tylko nie na chama. Dobra rada jak juz wyciagniesz to radio to kup sobie jakies zwykłe na cd mp3 i takie tam ramke dokupisz na allegro i bedziesz mial konkretny sprzet. Oryginalne radio w e39 to porazka.
|
|
Wielkie dzięki. Już radio ogarnięte :D
|
|
pochwaliles sie swoim bmw? na clublomza.fora.pl nikt pomuc nie potrafil, czy juz nawet sluchac cie nie chco? duma bmw sprawila zapewne ze to wlasnie tu napiszesz o swoim bmw rocznik 87 z niemiec. jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
nie Jasiu nie chwaliłem ale jak byś był zainterere to zapraszam na www,MotoNe.pl
|
|
no teras to bendziez miał wżystkie sztahety w plocie , morze byź coż wiencej napizał o tym tfoim wwosie , ile kóniuf go pppppha , ile siana potszebuje na dzien, sknd masz ten zeiwaniazty spojler z dembofej deski .. no i najwaszniejze czy zawiszenie sie sprafca Tempiem głópote na foróm
|
|
Szkoda mi czasu na dyskusję z takim niedorozwojem.
|
|
barco pżeprazam , ale to nie ja w celu nieómiętnosci wyjencia dórnego radja z bendziez mioł wypadek załoszylem asz posta na foróm by óswiadomic wrzystkih jakie to barco skomplikofane jest ... jasiu sie ciongle roswija , a jak sie rozwinie tam kiedys to napefno nie bendzie jesdzil bemfu , bo radjo sie tródno wyjmóje , woli polonesa Tempiem głópote na foróm
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |