Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Budowlanka |
Witam Wszystkich. Z jakimi ocenami przyjmują do budowlanki do technikum?? Pytam się ponieważ mam 4 dwóje na koniec i boje się że mnie nie przyjmą.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Budowlanka |
przyjma ;)
|
|
Technikum Nr 4 30 miejsc(a) / 51 kandydat(ów) 1a 15 miejsc(a) / 4 kandydat(ów) 1Dr 30 miejsc(a) / 23 kandydat(ów) 1AH 15 miejsc(a) / 9 kandydat(ów) 1d 15 miejsc(a) / 10 kandydat(ów) 1TŻ 15 miejsc(a) / 1 kandydat(ów) 1Tg Tak ma się sytuacja... Zależy do jakiej klasy złożyłeś papiery. Pozdrawiam!
|
|
heeeeee mnie przyjeli do hotelarskiego z 6 cioma :P własnie tam :D w tym roku skończyłem szkołe;p hehehehe :D GRATULUJE WYBORU hehe Pozdrawiam ...Zaufanie to potega....
|
|
chlopaku tam wszystkich przyjmuja :D
|
|
lepiej do liceum technikum trudne jest heee ja np. żałuje ze w technikum jestem
|
|
sie ciesz ze musisz troche pozapierdalac, im wiecej teraz pozapierdalasz tym luzniej w zyciu bedziesz mial
|
|
Ja
|
|
Dzięki Wam Wszystkim:)
|
|
a nie wiecie ile jest miejsc do wety???
|
|
Idz do budowlanki :D wspomnienia na cale zycie :) Zaje***ta szkoła. Polecam i módl się żeby Cie przyjeli :D Pzdr
|
|
Zespół Szkół Weterynaryjnych i Ogólnokształcących Nr 7 VII Liceum Ogólnokształcące 30 miejsc(a) / 10 kandydat(ów) I a Technikum Nr 7 im. Ludwika Bojanusa 60 miejsc(a) / 56 kandydat(ów) Technik weterynarii 60 miejsc(a) / 53 kandydat(ów) T.Technologii żywn. 30 miejsc(a) / 25 kandydat(ów) T. Żywienia i g. dom 30 miejsc(a) / 20 kandydat(ów) Technik agrobiznesu 30 miejsc(a) / 13 kandydat(ów) T.Architektury Kraj. Pozdrawiam!
|
|
ha do wety to bez naboru biorą wszystkich możesz mieć 13 dop.i cie wezmą ha
|
|
Wiesz na jakie grupy dziela sie faceci? ..... ładni,brzydcy i z budowlanki ;) ...a co na to policja?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |