Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁKS na budynku |
Dzisiaj przejeżdżałem obok basenu przy "10" i zauważyłam (trudno nie zauważyc) na jednym z budynków napis ŁKS, logo klubu, hasło....Wszystko starannie namalowane....Kibicem nie jestem, ale przyznam, że mi się spodobał ten lokalny patriotyzm. Gratuluję pomysłu i wykonania.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁKS na budynku |
Ciesze się że się podoba:) Zostało w niego włożone dużo pracy, serca, czasu i poświęcenia. Jeszcze lepiej że podoba się nie tylko kibicom. Po tak miłych słowach widzę że warto było i przy okazji pozdrawiam wykonawców:) Support Your Local Football Team.
|
|
Możecie jakies foto wstawić na forum? Nie każdy ma możłiwość to zobaczyć.
|
|
Myślę że będzie na dniach:) Support Your Local Football Team.
|
|
Akurat przejeżdżałem obok w trakcie malowania - trzeba przyznać robi wrażenie. Pozytywne oczywiście :)
|
|
Wszyscy na mecz!!!! ŁKS Łomża - Stomil Olsztyn !!! Sobota godzina 17 !!! Bilety po 7zł !!!Przyjeżdza 300 kibiców Stomilu !! !!!! Zabawa się skończyła przyjeżdża do Nas NAJLEPSZA EKIPA północno-wschodniej części Polski !!!! Pokażmy ŁOMŻYŃSKI CHARAKTER i godnie zaprezentujmy się na tym arcyważnym dla Nas spotkaniu. Stomil na 100% przyjedzie w nadkomplecie i ich doping będzie bardzo głośny, nie dajmy przekrzyczeć się na Naszym terenie !!!!! PEŁNA MOBILIZACJA WE WSZYSTKICH SZEREGACH !!!! http://i42.tinypic.com/30saro1.png http://i43.tinypic.com/atx737.jpg http://www.youtube.com/watch?v=DOI-V4REr-0
|
|
Z Warmii i Mazur to na pewno najlepsza, ale jeśli chodzi o północno-wschodnią Polskę to śmiem twierdzić, że Jaga ma lepszą ekipę, później Stomil, a na trzecim miejscu chyba ŁKS...
|
|
Dobrze że napisałeś chyba, bo na chwilę obecną ŁKS jest jedną ze słabszych dtużyn z podlaskiego, podejrzewam ża gdyby grali w obecnej III lidze podlasko - warmińsko-mazurskiej byli by daleko w tyle.
|
|
jesli nie ma w tym nic wulgarnego i jest zrobione z pomyslem to czemu nie... ale jak sie widzi napisane spray'em LKS czy *** to normalnie kurwica bierze... i chcialoby sie takiemu gnojowi nogi przy samej dupie ujebac
|
|
Benny nie chodzi o grę bo w grze to lepszy jest nawet Ruch Wysokie Mazowieckie. Tylko po co to grać jak żadnych kibiców u nich nie ma?? Cały czas chodzi tu o aspekt kibicowski. Różnie to ludzie odbierają ale bez barw, śpiewu, opraw piłka wyglądała by szaro i ponuro:) Zdjęcie myślę że będzie wrzucone kiedy będzie już wszystko dopięte na ostatni guzik:) Support Your Local Football Team.
|
|
bo grajo dla siebie, z pasji, a nie dla kogos do szkoly chodziles dla siebie, czy dla matki? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Chodziłeś dla siebie choć teraz w wielu przypadkach rodzice wybierają dzieciakom szkołę ale pomińmy tą kwestie. Ale nie zaprzeczysz że bardzo Ci pomagało gdy matka zagrzewała Cię do nauki. Pochwaliła za dobry wynik, ale wspierała jeśli przyniosłeś zły. Może przez krótki czas była zdenerwowana ale zawsze pocieszyła:) I tak zbędna ta moja gadka bo marne to troche porównanie. A no i myślę jasiu że się troche nie orientujesz bo piłkarze Ruchu raczej nie gra z pasji a dla pieniędzy bo jest to jeden z bogatszych jeśli nie najbogatszy klub w naszej lidze. A więc tutaj trochę nie trafiłeś. Po drugie kibice nie są dla piłkarzy kibice są dla klubu. Nie wiem jak Ty ale ja nie potrafię sobie wyobrazić jakiejkolwiek dyscypliny sportowej a w szczególności piłki nożnej bez kibiców. Myślę że dobrze wiesz o co mi chodzi i nawet po części się z tym zgadzasz po prostu jak zazwyczaj chcesz wywołać "debili z lasu" żeby przyszli Ci nawymyślać jednocześnie pokazując, przy Twojej celowej prowokacji, niski poziom nie forum a intelektu niektórych użtkowników :) Support Your Local Football Team.
|
|
az tak dobrze to nie mialem bardziej metaforyczne mialo to miec znaczenie niz praktyczne. jakkolwiek, za co i dla kogo grajo, nie powiesz mi ze pilka stala sie tylko medium do slawy jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Powiem Ci że wyraziłem swoją opinię Ty wyraziłeś Swoją. Nie widzę sensu dalszej dyskusji w tym miejscu. Co najwyżej można tu zapytać o "cenę g*wna na mrozie u Kowalskiego". Zbaczam z tematu ale zaznaczam że chcę go skończyć. Nie do końca rozumiem cel Twojego postu nawet jeśli ma znaczenie metaforyczne jak to nazwałeś. Widać że tym sportem się nie interesujesz a dlaczego tak sądzę to dojdziesz sam jeśli chcesz:) Mi nie chce się rozpisywać. Pozdrawiam życzę dobrej nocy i przyjemnego nadchodzącego weekendu:) Support Your Local Football Team.
|
|
Piękny napis jest też na elewacji budynku banku spółdzielczego na szosie zambrowskiej, a jeszcze niedawno bank ten otrzymał pismo z prośbą o sponsorowanie i dzięki takim wielbicielom klubu dyrekcja napewno się teraz zastanawia czy przeznaczyć finanse na sponsorowanie czy na naprawę elewacji i tu odpowiedz jest już bardzo prosta, Podziękować trzeba malarzom i pogratulować pomysłów. ( został jeszcze do pomalowania i dewastowania pod szyldem kibiców browar, fargotex i inne firmy żeby im wybić z głowy wsparcie dla klubu. angella
|
|
Angellica pewnych rzeczy nie wiesz i nie rozumiesz dlatego tak piszesz. Nie będę rozwijał wypowiedzi bo to raczej dla Ciebie nie będzie do pojęcia. Support Your Local Football Team.
|
|
Jeżeli Ty rozumiesz to napraw im te szkody, w końcu napis ten reklamuje ŁkS z reklamy tej czerpie korzysci podmiot reklamowany więc problem jest oczywisty i jasny. angella
|
|
Śmieszna jesteś kobieto (dziewczynko)... Support Your Local Football Team.
|
|
da ktos zdjecia tego budynku ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |