Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
otwarcie klubu amnesia |
...otwarcie klubu amnesia w lomzy ... wstep na dyskoteke prawdopodobnie w strojach typu pantofelki jeans i koszula wiek od 21 lat wreszcie ktos myslak o otwarcie lokalu a nie spedu tak jak rzymianka i yam .ludzie mowia ze lokal jest wypasiony i ze jest tam wszystko co klijent sobie zazyczy.wiec trzeba sie wybrac i zobacz jak faktycznie jest w tym lokalu amnesia moze ktos juz cos wie wiecej.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: otwarcie klubu amnesia |
pantofelki jeans koszula :) i o czym to swiadczy? bo na pewno nie o kulturze klubowicza... lokal a nie sped jak rzymianka i yam? hahaha samo zaszufladkowanie rzymianki i Yamki razem swiadczy o tobie i twoim podejsciu do tematu lokali :D tania reklama Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
pantofelki jeans koszula.. ciut nie jeziorko ;D ! co?
|
|
Gdzie jest ADMIN ??????????? takie posty z góry powinny być kasowanie. Za reklamę trzeba zapłacić parę złotych. Dokładnie jak kolega powyżej - od razu skojarzyło mi się z jęzorkiem :-) Pomysł od 21 lat może i sie sprawdzi - ale te pantofelki i koszula - od razu kojarzy mi sie z panami BLM... coś tam :-). Jeśli którakolwiek z moich opinii narusza obowiązujące zasady, normy prawne, etykietę, propaguje przemoc, jest wulgarna, wzywa do nienawiści na tle religijnym, rasowym, czy wyznaniowym, lub jest po prostu obrzydliwa - to po prostu jej nie czytajcie :-)
|
|
Znam wielu buraków w pantofelkach i świetnych facetów w adidasach:). To kwestia gustu nie kultury. Odnosi się to też do kobiet. To o czym osoba otwierająca lokal pomyślała, okaże się po paru latach jego funkcjonowania ( o ile będzie funkcjonował). Punkt widzenia zmienia się często w zależności od potrzeb. Dobrze, że powstaje coś nowego, ale z rozmowami na temat tego lokalu wstrzymajmy się, aż zacznie naprawdę prosperować. Co do wieku. Zabawne, czy uważasz, że brak kultury objawia się tylko do 21 roku życia. Mi osobiście nie przeszkadza zróżnicowanie wiekowe w lokalach. Do Yamy przychodzą nie tylko tzw. małolaty, ale też ludzie po czterdziestce i uważam, że jest to świetne (pozdrawiam Panią w spódniczce w groszki). Ja chodzę ze swoim starszym towarzystwem, które potrafi się genialnie bawić i kompletnie nas nie interesuje to kto tam jest. Pozdrawiam. iwona26
|
|
re: omen "wreszcie ktos myslak o otwarcie lokalu......klijent....". Jeśli nie jesteś właścicielem reklamującym swój lokal, to jako osoba mająca trudności z poprawną pisownią też będziesz w gronie osób odrzuconych przez selekcjonera, bo BLM-ów też nie będą wpuszczać. Naucz się pajacu poprawnej polszczyzny a nie zakładasz konto tylko po to żeby zareklamować lokal.
|
|
podstawa to normalne i zdrowe podejście jak w Mc Donaldzie :D Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
He he Bilecik.......i może piwko do tego!!!!!!!!!!!!!! Trzeba ściągać dobre wzorce z MC Jeśli którakolwiek z moich opinii narusza obowiązujące zasady, normy prawne, etykietę, propaguje przemoc, jest wulgarna, wzywa do nienawiści na tle religijnym, rasowym, czy wyznaniowym, lub jest po prostu obrzydliwa - to po prostu jej nie czytajcie :-)
|
|
Widzialam ten lokal i wcale nie jest to zadna rewelacja malo miejsca, nisko, wystroj bogaty az razi ale bez gustu, nazwa sciagnieta od innego lokalu w warszawie i ochrona ma byc miejscowa z ulicy. Po tym widac ze wlasciciel nie ma zadnego swojego pomyslu na prowadzenie lokalu a pantofelki i koszulki ze stadionu zrobia z tego lokalu jezorko 2. Moim zdaniem Yama jest duzo ladniejszym lokalem.
|
|
Wstęp od 21 lat? Podobno w Atomie jest od 18 :P
|
|
19-20 latki do yamy!
|
|
poczekamy, zobaczymy:) póki co w Łomży Yam rządzi :)
|
|
o gustach lusi się nie dyskutuje
|
|
podobno nie jest od 18-stu w Atomie koleszko:) F2
|
|
pewnie do pracy na zmywaku nie chcieli cię przyjąć dlatego takie farmazony prawisz
|
|
Ani o twoich imbecylu(axel1). Podszkoliles sie troche w ortografii juz?
|
|
strasznie drażliwa jesteś lusi a ja do ciebie jak do kobiety
|
|
axell1 bez młota pneumatycznego nie podchodź hehe:) F2
|
|
do atomu nie trzeba miec 18 lat :P piwo bez dowodu nawet kupisz a z tą amnesią.. poczekamy do otwarcia i dopiero pogadamy na ten temat
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=11851 Lokal sam w sobie ładny Pan Makarewicz wyszykował i wykosztował się na te marmury, mozaiki, a teraz wszystko zasrają, zaszczą i obrzygają. Bardziej te wnętrza nadają się na restaurację. Czy dyskoteka? To będzie masakra. Pozatym przy tej stawce czynszu najemcy będą musieli albo mieć wysokie ceny albo będą musieli gdzieś szukać oszczędności.
|
|
Dobrze że w Łomży otwierają coś nowego. A pomysł selekcji... mała przesada chociaż mogliby faktycznie wpuszczać ludzi od pewnego wieku, bo dyskoteki są i tak pełne małolatów. Zobaczymy jak to będzie kiedy to wszystko ruszy :)
|
|
Zdjęcia ładne ale cena najmu powalająca!!! 35zł x 400m2 = 14000 +vat = 17080,- z matematycznego punktu widzenia to już na samym początku nastał koniec. Podejrzewam, że za jakieś 6 miesięcy młody Makaron przejmie ten lokal (odejdą koszty czynszu). Znalazł łocha co wyszykuje i rozkręci.
|
|
Zastanawiajace tez jest jakim cudem w tym miejscu zalatwili sobie koncesje na alkohol???
|
|
Proste - odległość mierzona jest szlakiem komunikacyjnym i najprawdopodobniej jest wymagana w tym lokalu. Bardzo dobrze, ze otwiera się kilka nowych lokali w Łomży, każdy znajdzie dla siebie coś - bo o gustach trudno dyskutować. Jak to będzie konkurencja dla yamy - czas pokarze. Znudziło już mi się wychodzenie z lokalu - za potrzebą. Bo to co tam jest trudno nazwać WC, rzygać się chce na sam widok, nie wspomnę o kolejkach. Jeśli którakolwiek z moich opinii narusza obowiązujące zasady, normy prawne, etykietę, propaguje przemoc, jest wulgarna, wzywa do nienawiści na tle religijnym, rasowym, czy wyznaniowym, lub jest po prostu obrzydliwa - to po prostu jej nie czytajcie :-)
|
|
Kolejki do toalet są wszędzie to normalne. Co do wyglądu toalet, to nie właściciel robi z toalety bagno tylko korzystający i to jest obrzydliwe. Toalety są zawsze wysprzątane (na początku), a później kipy od papierosów zatykają zlewy nie wspomnę już o innych ciekawych znaleziskach i o tym, że niestety damskie toalety są często w dużo gorszym stanie niż męskie. Trudno jest robić kilkanaście toalet w jednym lokalu - to nie hotel. To ludzie powinni nauczyć się z nich korzystać. iwona26
|
|
re genia chyba 1700,- a nie 17000,- Jeśłi to prawda to jedyną osobą która na tym biznesie zarobi jest właściciel kamienicy. Wynajmujący oprócz siwizny na jajach i mokrej szmaty dzień dnia na głowie niczego się nie dorobi.
|
|
1700 to biora za wynajecie sklepu na dlugiej a nie lokalu o powierzchni 400m2 takze chyba najlepszy interes zrobil makarewicz.
|
|
Iwona co ty za głupoty pie........ WC męskie na 2 osoby, w lokalu gdzie wpuszcza się ponad 400 osób, chyba sobie żartujesz. Dziwie sie tylko okolicznym sklepom - szczą po murach a im to nie przeszkadza. Nie wiem jak to jest z obsługą, ale nie pierwszy raz widziałem zataczającego sie pana w okularkach za barem. Kultura powiadasz - niezła rzeczywiście. Jeśli którakolwiek z moich opinii narusza obowiązujące zasady, normy prawne, etykietę, propaguje przemoc, jest wulgarna, wzywa do nienawiści na tle religijnym, rasowym, czy wyznaniowym, lub jest po prostu obrzydliwa - to po prostu jej nie czytajcie :-)
|
|
Mustafa widocznie sam szczysz pod tymi sklepami a jak juz cos to kolo yamy nie ma sklepow. Zobaczymy ile razy brama w amnezji bedzie oszczana ale tam wlasciciele sie juz chyba zabezpieczyli bo pomalowali kamienice na zolto:)
|
|
Ja zawsze leje do zlewu :-), czasami udam sie tez na statka. Jak Sanmet i Farmal to nie sklep to nie wiem jak je nazwać. Jeśli którakolwiek z moich opinii narusza obowiązujące zasady, normy prawne, etykietę, propaguje przemoc, jest wulgarna, wzywa do nienawiści na tle religijnym, rasowym, czy wyznaniowym, lub jest po prostu obrzydliwa - to po prostu jej nie czytajcie :-)
|
|
Widzisz chamie lejesz do zlewu bo nie masz kultury osobistej a wymagasz jej od innych wlasnie na widok takich jak ty chce sie rzygac. Powinni cie wiesniaku nie wpuszczac do zadnego lokalu. Pewnie wode pijesz z pisuaru:)
|
|
Jest taka choroba kojarzona z dewiacjami, są to bardzo rzadkie przypadki ale 1 na 100000 się zadarzają, ludzie których ta choroba dopadła uwielbiają szczać do zlewów bo bardzo lubią obserwować swoje szczyny, srają do garów bo uwielbiają widok swojego gówna. Zazwyczaj osiągają przy tym zaspokojenie i błogi stan. Nic tylko pozazdrościć mustsphie.
|
|
Z tym kiblem to na podpuchę walnąłem, bo nie raz widziałem kolesi jak tak robią, jak był pan w dresikach to takich rzeczy nie było. Skąd w was tyle agresji - czyżby dostało sie wam trochę od zwolenników radia ojca dyrektora. Taki sam poziom, ta sama agresja. Figlarka lecz się ze swoich zboczeń i dewiacji - dzieci mogą to czytać. Bek00 to pewnie Oliwa - więc Ci się nie dziwię bronisz swojej pracy i idziesz przy tym w zaparte. Jeśli którakolwiek z moich opinii narusza obowiązujące zasady, normy prawne, etykietę, propaguje przemoc, jest wulgarna, wzywa do nienawiści na tle religijnym, rasowym, czy wyznaniowym, lub jest po prostu obrzydliwa - to po prostu jej nie czytajcie :-)
|
|
to teraz kasztanku ty sie przedstaw:)
|
|
to teraz kasztanku ty sie przedstaw:) jesli masz odwage w co watpie:)
|
|
Nie pie... i nie żartuję tylko piszę. Są dwie męskie i trzy damskie toalety, i uważam, że jak na taki lokal jest ok. Gdzie Ty człowieku kolejek nie widziałeś w toaletach. Poza tym twoje wypowiedzi mówią na tyle dużo, że nie warto ich nawet komentować. Co do Pana w okularkach to nie Twój problem tylko pracodawcy - o ile jest w ogóle jakiś problem. Ubawiłeś mnie pisząc o kulturze. Dobre naprawdę dobre. iwona26
|
|
re mustapha "Bek00 to pewnie Oliwa ...." tego nie wiem ale mustapha to napewno Rysiek z Klanu. Wrzuc pajacu fotki swojego kibla to troszkę podyskutujemy na ten temat. Podejrzewam, że daleko im do tych w yamie. Dzięki, że widzisz jeszcze szanse dla mnie i zalecasz mi się leczyc, ja niestety dla ciebie szansy nie widzę.
|
|
Musapha a moze przysnales z raz za yama i to ciebie oszczali i teraz wypisujesz ze ludzie oszczywaja sklepy. Widzisz oni maja duzo wiecej kultury niz ty wychodzac na zewnatrz za swoja potrzeba. A ty chyba im tej kultury zazdroscisz majac im za zle ze sikaja po murkach a ty walisz jak ta swinia do zlewu. Chcialabym zeby z raz cie przylapala na tym ochrona i umyla ci ten swinski ryj pisuarze lub w sedesie:)
|
|
I wszystko jasne http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=15002 Otwarcie 26 kwietnia. Zapowiada się świetna impreza
|
|
nareszcie jakieś konkrety bo jak czytam te wypociny luci i oliwy to dopiero się niedobrze robi powinszować lokalu jak jama wszyscy szczą do zlewu i na siebie nawzajem poprostu zaszczana impreza .czuwaj
|
|
Rod Peterssen i Marco Santozo jako rezydenci, czyli co? Muzyka trance, techno? acha czyli widze, ze klimaty Atomu beda sie wspaniale komponowaly z marmurami i ceglami. Ciekawe czy przy selekcji biale rekawiczki przejda. Mam nadzieje, ze nie bedzie tak jak mysle i muzyka bedzie typowo klubowo np. jak w yamie. Dobrze by bylo, zeby ten klub byl jakas konkurencja dla yamy, na czym klienci moga skorzystac nie tylko ciekawsza oferta w ramach "walki" o klientow, ale rowniez zmniejszeniem tlumow w okresach swiatecznych.
|
|
Nie wiem czy właściciel klubu "Amnesia" to czyta, ale chciałabym się dowiedzieć co znaczy wyraz "lunge" w odniesieniu do klubu, bo to przecież nie to samo co "lounge"? Może jednak jak już pomysłodawca na maxa zrzyna nazwę z warszawskiego lokalu, niech nie robi w niej błędu, bo efekt jest komiczny. Poza tym jestem ciekawa co sobą zaprezentuje ten lokal i myślę, że fajnie, że w tym mieście zaczynają powstawać jakieś nowe miejsca, powiedzmy "klubowe". dream on
|
|
Myslę, że odkąd peterssen i santozo zaczeli grywać w wielu klubach na terenie kraju ich poziom muzyczny ukształtował się na tyle ze trafiaja w gusta kazdego. ostatnio uslyszec ich w repertuarze trance jest bardzo ciezko. house, electro, progressiv, tech-house te gatunki przetwarzają w ich setach. na efekty przyjdzie poczekać, wszystko zalezy od ludzi ktorzy beda przychodzic do amnesii na imprezy
|
|
A ja mysle ze z wielkiej chmury maly deszcz. Po pierwsze nazwa sciagnieta z innego lokalu i to z bledem:), djeje z czolowki regionu? ale poza Lomza i atomem nikt o nich nie slyszal, a ta profesjonalna ochrona to niby kto? Ja wiem a inni zobacza jak tam pojda:):):) A wlasciciel lokalu uzywa takich argumentow i slow ktore mozna uslyszec na wsi. Jego zdaniem wszystkie inne imprezy procz amnezji to sa spedy. Chyba nic dobrego to nie wrozy temu lokalowi ale z czasem wszystko wyjdzie w praniu takze czas zakonczyc ta autoreklame na forum.
|
|
lucynka to prawdopodobnie szef z yamy,wiedziałem że to kobieta!!!profesjonalna pewnie tak jak u pani w lokalu ,a swoja drogą nie wiem czemu sie ci ludzie z nory tak sie napinaja przeciez konkurencja powinna tylko wyjśc na dobre,nora od dawna nie ma konkurencji a jako taka powinna wpłynąc pozytywnie na te dziure.
|
|
Zdrowa konkurencja może wyjść tylko na dobre przeciętnemu klientowi :)
|
|
Patrze ze ludzie powiazani z amnesia maja chyba kompleksy na punkcie YAMY i jej obslugi bo jak pojawi sie jakis nie przychylny dla nich post odrazu pisza ze to szef albo oliwa z yamy. A moze te amnesie zachwalaja tez caly czas makaron albo szef tej knajpy? A na miescie juz dawno wiadomo ze ta powazna ochrona to sochal i jego druzyna:) smiechu warte ciekawe za czyjmi plecami sie bedzie teraz chowal bo munia i sieradza tam chyba nie bedzie. Sprawdzimy to juz nie dlugo:)
|
|
Pomysł uważam za bardzo dobry. Jedyne co mnie martwi co selekscja na dzień dobry. Cytuję: "Tu na wejściu konkretne zasady. Wiek minimum 21 lat, elegancki stój, o żadnych rozciągniętych dresach czy adidasach nie ma mowy." Czyli jak mam czarne adidaski to już nie wejdę?? Będą na pewno problemy na "wejsciu" szczególnie jak Pan Ochroniarz cofnie kilka osób za jakieś głupoty albo smiechem żartem za kolczyk w nosie ;p Ryzykowna selekcja. Ludzie mogą się uprzedzić z tego powodu do "amnesji"
|
|
Do porządnego lokalu powinno sie chodzić w pantoflach a nie adidasach!!! Popieram taką selekcję.
|
|
"Do porządnego lokalu powinno sie chodzić w pantoflach a nie adidasach!!! Popieram taką selekcję." A jak świecące pantofle najważniejsze!!! I jeszcze dresik kościołowy...
|
|
Niewiem jak ty ale ja pantofli do dresu nie zakładam tylko do spodni garniturowych. CZy naprawde masz taki problem przynajmniej w tą sobotę ubrać sie elegancko jak idziesz do lakalu z kobietą ???? Przyrosły ci te adidasy do nóg że sie nie możesz z nimi rozstać i tak zaciekle ich bronisz ????
|
|
W samych pantoflach to lekka przesada. Ciekawe jakimi kryteriami bedzie sie kierowala ta selekcja? Czy tylko bedzie dotyczyla stroju czy tez i fizjonomi twarzy? Ciekawe czy ten drugi warunek beda spelniali sami selekcjonerzy?:):):)
|
|
Dobre :):)
|
|
re. fedor "lucynka to prawdopodobnie szef z yamy..." Jedyną osobą upoważnioną przez nas do występowania na tym publicznym forum w imieniu lokalu jest hauzer - osoba od lat związana z nami i odpowiedzalna za stronę muzyczną klubu. To tylko takie małe sprostowanie, bo temat nas nie dotyczy. Osobiście życzymy wszystkim nowym lokalom powodzenia i jak największej liczby klientów.
|
|
widać że lokal jest kierowany do konkretnych odbiorców a nie do ogółu, jeżeli ktoś chce postawić na elegancki ubiór, granicę wiekową i dodatkową selekcję to nie wiem o co tyle szumu, w dużych miastach polski selekcja to norma, nawet ludzie ubrani w garnitur od Armaniego się odbijają na bramce, wszystko zależy od selekcjonera, ale zobaczymy jak to będzie, czas pokaże...
|
|
a My stwiamy na najwyzszej klasy muzyke klubowa i niezapomniane chwile ;) http://pl.youtube.com/watch?v=1LbYc1E05Eo Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
ładnie ładnie AMNESIA jeszcze nic nie pokazała a już YAMA się pucuje , coś w tym nowym klubie musi być skoro konkurencja tak się boi
|
|
ten puffy to chyba pufta ma jkieś takie pedalskie ruchy
|
|
sory ze pytam ale jestem nie w temcie bo nie mam zielonego pojęcia gdzie tak naprawde ten klub bedzie.....
|
|
Ul. Sienkiewicza (odremontowana Szkoła Śledziewskiego - przedwojenna)
|
|
Już sama ochrona czyli ten trzęsący się wieśniak - Sochal niczego dobrego temu lokalowi nie wróży. Jeśli ma to być lokal na poziomie to od wejścia niech nie wieje Jeziorkiem, dresem i Baseball (czytaj bejs-bol) !
|
|
axel, ja w przeciwienstwie do ciebie jestem bardzo zorientowany heterosexualnie... i kogo sie boi jak wy nawet koncesji na wodke nie macie ;) chesz pokazac swoja ksenofobie ( uwaga, trudne slowo!!) czy o co chodzi?! Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
I widzisz Hauzer miałem rację że jesteś powiązany z Yam Afeee.
|
|
ale wy ludzie macie problemy....
|
|
No co ty Stefan chyba żartujesz. Nie do wiary. Trzeba było byc debilem żeby się tego nie domyślac. Szkoda, że oficjalnie zostało to potwierdzone bo teraz wszelkie ścierwo będzie się pastwiło nad biednym hauzerem. Czytając jego posty to nie widac w nich ani zajadłości ani chamstwa tylko merytoryczną dyskusję i próby odpowiedzi na ataki ze strony "yamoskich wielbicieli". A może hauzer wyrządził im osobistą krzywdę bo słyszałam, że lubi poharcowac i może trafił na napaloną kobitkę Axella. Ale to tylko plotki z wcześniejszych lat. Żeby to było jakieś 5 lat temu osobiście bym sprawdziła orientację Hauzera i poinformowała bym cię Axell1 o jego skłonnościach i wtedy wchodził byś w ten układ w ciemno a tak musisz sam próbowac. Narazie musi ci wystarczyc ten krótki filmik. Ładnie się porusza, coooo Axell? Uważaj na odciski!!!!!
|
|
Figalrka spokojnie. Jak dla mnie Hauzer może być i proboszczem. Napisałem posta wyżej gdyż Pan Hauzer w którymś z wcześniejszych tematów uparcie mi wciskał wyższość Klubu Yam Caffe nad innymi klubami. Gdy spytałem sie czy ma coś wspólnego z owym klubem odpisałe mi że to nie jest istote i nie powinno mnie to obchodzić czy i jaką role pełni w tym klubie. Tyle w temacie.
|
|
A axell1 to chyba jest ta gruba deda makaron. Raczej to chyba ta amnesia sra przed YAMA bo wypowiedzi ludzi zwiazanych z Lunge:):) barem nie wiele tycza samego lokalu a atakowania YAMY i ludzi ktorzy tam pracuja i przychodza. A ty dedo(makaron) sie tak nie udzielaj bo narazie ci jeszcze sa wstanie placic czynsz.
|
|
Ee axel a moze bys wreszcie sie przedstawil bo juz wiesz kto to hauzer kto to bek00. Czekam:)
|
|
oj stefan, stefan... pokaz mi gdzie ja ci uparcie wciskalem wyzszosc Yamki nad innymi klubami?! i gdzie napisalem ze nie powinno cie to obchodzic?!?!? czlowieku, sam sie gubisz w tych swoich filmach! trzeby byc naprawde ograniczonym, zeby nie widziec po kilku moich postach ( a nawet jednym), ze jestem zwiazany z klubem, czego nigdy nie ukrywalem, bo w normalnym otoczeniu wywoluje to pozytywne emocje. nie wiem czym jest spowodowana twoja awersja, ale nie obchodzi mnie to w najmniejszym stopniu. nie lubie tylko jak ktos mi przykleja łatke. jezeli ktoras mysl z tej wypowiedzi bedzie dla ciebie zbyt trudna ( z doswiadczenia pisze) - daj znac, a wytlumacze Łopatologicznie. Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
Hauzer napisałes w Temacie o Majówce: " Autor: hauzer (---.elomza.pl) Data: 23-04-08 12:00 niewazne kim jestem. " Prosisz i masz :):) I nie gorączkuj sie tak bo cała energia z ciebie uleci :):)
|
|
czy ty umiesz przeczytac cokolwiek ze zrozumieniem? widac nie uwazales w 3 klasie podstawowki. napisalem: i gdzie napisalem ze nie powinno cie to obchodzic?!?!? pokaz mi to, a nie 'niewazne kim jestem' , bo jak najbardziej nie bylo to wazne w tamtym momencie. naprawde staram sie byc obiektywny w niektorych sytuacjach, ale niektorzy ( czyt. np. stefan ) widza w tym tylko wychwalanie swojego klubu. chyba powinienem to robic, bo w jakis sposob utozsamiam se z tym miejscem, tymczasem robie to na prawie zerowym poziomie a odbierane jest to w dziwny sposob... i uwiesz mi, ze sie nie goraczkuje. potrafie w odpowiedni sposob spozytkowac swoja energie, w przeciwienstwie do niektorych osob. Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
Słuchajcie jak właściciel " Amnesii " jest taki pomysłowy że WKOŃCU się domyślił żeby wpuszczać od 21 lat i w pantoflach to czemu widziałem go w yam sprawdzającego menu i wypytującego o wszystko skoro jest taki pomysłowy jak napisał ktoś wcześnie umie tylko ściągać : ŻEBY NIE MUSIAŁ ŚCIĄGNĄĆ CZEGOŚ INNEGO ŻEBY ZA CZYNSZ ZAPŁACIĆ "
|
|
Autor: hauzer (---.elomza.pl) Data: 26-03-08 19:19 "Yama, jak wszystkie lokale, ma swoje plusy i minusy. porownujecie yame do dobrych lokali w duzych miastach... OK, ale jakie tam sa ceny? ile osob w lomzy stac byloby na placenie na kazdej imprezie po 10 -13 zl za kieliszek wodki? albo 10 za male piwo... nie wspominajac juz o drozszych alkoholach..." I to jest właśnie obiektywizm hauzera, śledzę to forum i nie pamiętam żeby hauzer krytykował jakikolwiek lokal łomżyński, zawsze jest to odpowiedź na krytykę ze strony anonimowych - podających się za klientów yamy - użytkowników tego forum. Stefek zakończ tą beznadziejną niepopartą faktami gadkę i zachowaj się jak facet z jajami i przeproś hauzera za bezpodstawne zarzuty, bo już wszyscy zostali na tym forum opluci, właściciel rzymianki (był taki temacik), Makaron (jakaś patologia Dresiarz go wyzywa), właściciel yamy (wiele razy krytykowany i wyzywany), kiedyś nieprzychylne opinie były na temat właściciela tcheslava. A mnie w..urwia właścicielka zieleniaka na małym ryneczku. Dwa razy sprzedała mi zepsute melony. Chyba jej pojadę na tym forum. Każdy może srać na innych to i ja mogę. Właściwie to wszyscy możemy a więc srajmy.
|
|
Tak byl potwierdzam ogladal kible ale byl juz ostatni raz zapewniam:):)
|
|
Panie Hazuer z całego serca przepraszam Pana za wszelkie oszczerstwa jakich sie dopuściłem na forum www.4lomza.pl w Pana kierunku. Figlarka udowodniłem ci że mam jaja ??? Dobra a tak na poważnie może i ta gadka jest zbędna. Niech i tak będzie. Koniec tematu zakopujemy topór wojenny. Z drugiej strony forum służy wyrażaniu własnej opinie wiec nie możecie zabronic komukolwiek pisania pozytywnie czy też negatywnie na temat czegokolwiek. Zawsze sie znajdzie ktoś kto będzie chwalił a drugi ganił. Takie są prawa demokratycznego państwa.
|
|
Panwie i Panie, skoro ktoś chce pisać to niech pisze, a czy to jest na poziomie, czy nie to już inna kwestia i świadczy tylko o nim. Jak się komuś to nie podoba to niech w ogóle się nie wypowiada, a temat szybko zejdzie. Z drugiej strony zauważyłem, że jakakolwiek krytyka Yamy - od razu zostaje w sposób chamski i bezczelny odpychana. Po to jest między innymi to forum, aby każdy mógł wyrazić swoje zdanie. PS Pozdrawiam Panią od srania :-) Jeśli którakolwiek z moich opinii narusza obowiązujące zasady, normy prawne, etykietę, propaguje przemoc, jest wulgarna, wzywa do nienawiści na tle religijnym, rasowym, czy wyznaniowym, lub jest po prostu obrzydliwa - to po prostu jej nie czytajcie :-)
|
|
Panie lub pani mustafa ale ta reklama amnezji zaczela sie wlasnie od krytyki i oszczerstw pod adresem Yamy. Przeczytaj sobie pierwszy post w tym temacie takze chyba to wlasciciele i ludzie powiazani z tym lokalem maja kompleksy na punkcie tegoz lokalu ale wcale sie im nie dziwie wystarczy isc do yamy w czwartek,piatek i sobote wtedy zobaczycie naprawde o co w tym chodzi a chodzi o to ze w yamie zawsze sa tlumy ludzi ktorzy sie dobrze bawia jest spokojnie i mila muzyka a widocznie pan z amnezji nie jest pewien czy bedzie mogl to zapewnic swoim klientom i zeby obrzydzic ten klub wypisuje o yamie banialuki a klienci i tak maja swoj rozum i sami zadecyduja gdzie beda sie bawic:)
|
|
Mustapha ostatnie zdanie rewelka :):) A może tu chodzi o reklamę ??? Jest zasada: czy piszą dobrze czy źle to nieważne - ważnę żeby pisali. Wiec może tutaj jest podobnie. Straszny szum się zrobił na temat Yamy oraz Amnezji :)
|
|
Hauzer to pracownik Yam Caffe - ojejej niesamowite. :) Słowo daje niektóre posty są odkrywcze. "ten puffy to chyba pufta ma jkieś takie pedalskie ruchy" Tak tak masz rację, bo wiesz Dj powinien stać jak kołek i mieć i d... wszystkich klubowiczów. Rozumiesz tylko on i muzyka - to ta pierwsza "kochanka", ale taka "mało" materialna więc się nie liczy (zaznaczam - żart- "nie wątpię" należy wytłumaczyć się od razu, żeby nie było nieporozumień). Sympatyczni Panowie i miłe Panie kompleksy zżerają. Wrzućcie na luz, tak odrobinkę, a z takimi newsami proponuję do Bezcennej. iwona26
|
|
CIEKAWIE PISZECIE, CO ZA ROZNICA CZY MASZ REJSTRACJE BL CZY BLM?? JESTES INNYM CZLOWIEKIEM?? CZESTO SIE ZDARZA ZE LUDZIE Z WIOSEK MAJA LEPSZA KULTURE OD TYCH Z MIASTA I NA ODWROT TAKZE KTOS KTO PORUSZYL TEN TEMAT, TO JAKIS ZAKOMPLEKSIONY TYP IDEAL KROL ZYCIA I SMIERCI POZDRAWIAM CIE:)JA TEZ MAM REJSTRACJE BLM POWIEM CI ZE CHCIALBYS MIEC TAKA:)
|
|
yama to super klub przychodza tam sami super ludzie:) wiecej takich klubow...
|
|
Zgadzam się z ucyna07 - to jest 3 post od góry(mój) w tym temacie: "Gdzie jest ADMIN ??????????? takie posty z góry powinny być kasowanie. Za reklamę trzeba zapłacić parę złotych." - a atak ze strony yamowiczów, odnośny moich spostrzeżeń dotyczących tego lokalu moim zdaniem był niepotrzebny. Zostawiłem tam sporo pieniędzy i mam prawo wypowiadać się o yamie. Tak na marginesie nie mam nic wspólnego z amnezją i na razie po za spekulacjami nie mogę się wypowiadać . Zobaczę, wyrobie sobie zdanie i podzielę się tymi "rewelacjami" na forum. Chyba, że mnie nie wpuszczą :-) Jeśli którakolwiek z moich opinii narusza obowiązujące zasady, normy prawne, etykietę, propaguje przemoc, jest wulgarna, wzywa do nienawiści na tle religijnym, rasowym, czy wyznaniowym, lub jest po prostu obrzydliwa - to po prostu jej nie czytajcie :-)
|
|
To pamietaj w takim razie o pantoflach:)
|
|
a to dzisz otwarcie
|
|
No i klapa!!!:) Bylem wczoraj i widzialem. To chyba bedzie drugi klub seniora:)
|
|
a niby czemu seniora? bo nie ma napalonych 18
|
|
no byl ktos w konc w tej amnesi ?? jak bylo ?? jakies foty ma ktos ?? bo patrze ze tu na forum duzo pie.rdolenia a malo gadania na temat . jak wrazenia ??
|
|
spoko lokal specyficzna atmosfera przede wszystkim pelna KULTURA co jest wielkim plusem, moim zdaniem jedyna wada to duza ilosc zakamarkow ciezko kogokolwiek znalezc, nie mozna tu porownac z jama lokal poprostu inny, ogólnie bylem mile zaskoczony
|
|
hura!!! Wkońcu jest jakiś porządny lokal na poziomie, gdzie idąc do niego masz pewność, że nie spotkasz żadnej wymalowanej gimnazjalistki, no i najważniejsze, nie musisz już jechać do drugiego miasta aby dobrze się pobawić.
|
|
Jasne pantofle i gajerki a dziewczynki spódniczka za kolanko bo jak dobra imprezka bedzie to i do ósmej moze potrwac a potem mozna w drodze do domku jeszcze kosciół na dziewiata zaliczyc.Niezle niezle.
|
|
Przestancie juz zachwalac ten lokal(to do wlascicieli) bo rozmawialem z innymi ludzmi i wcale nie byli zachwyceni az tak bardzo. Czesc z nich spotkalem pozniej w yamie. Nie powiem lokal zrobiony bogato ale malo w nim miejsca i jak inni ktorzy opuscili ten lokal twierdzili ze troche za sztywna atmosfera na tak szumna autoreklame na forum zadnej rewlacji tam nie widac.
|
|
ludzie!!!!!! powariowaliście..... to forum... tutaj można sie wypowiedziec a nie najeżdzac na innych.. to jest i nazywa sie chamstwo. uwazam że nie warto sie wypowiadac na tym forum.. bo pojada wezma za kogos innego....szkoda że my łomzyniacy mamy taka zła opinie w innych miastach że łomza to chamstwo i gburstwo to prawda w styd mi za was ludzie !
|
|
www.amnesiaclub.net
|
|
Byłem tam ze znajomymi w piątek. Jak dla mnie REWELACJA Piwo co prawda Łomża :-( ale da się pić. Więcej jak 5-6 i tak nie wypiję. To raptem 6zł więcej niż w...... Jak ktoś chce oszczędzać to niech siedzi w domu. Obsługa taka jak być powinna. BRAWO Co do innych cen to 45zł za deskę serów gdzie więcej widzć deskę niż ser to przesada. Ale gdybym chciał oszczędzać to bym się najadł w domu. Muzyka!!!! Tu jeszcze bym się ostatecznie nie wypowiadał bo w piątek oczywiście w mojej osobistej skali od 1 do 10 to zaledwie 3!!! AZAZEL
|
|
Klub odstawiony ładnie tylko koleś chyba nie ma pojęcia o prowadzeniu czegoś w tej branży.Jak ktoś już wspomniał-skopiowanie innego,innych lokali z większych miast.Jedzenie robi wrażenie tylko na papierze,po za tym raczej nie do końca je się to co tam piszą,ale to już inna kwestia.Ceny wygurowane jak na łomżyńskie portfele zdecydowanie.Ochrona jak ochrona,przecież nie może to być jakiś koleś bez charakteru.Nie twierdzę iż te chłopaki co tam stoją go mają,lecz w Łomży naprawdę jest niewielu takich ludzi.Właściciel jeździ po lokalach innych ,w Łomży oraz poza,wszystko obcina podgląda,a nawet próbuje dobrą obsługę ukraść do siebie.W tej chwili pracują tam nie do końca wyszkolone osoby.Jest napewno wielu lepszych kelnerów i barmanów w naszym regionie. Jednym zdaniem miał być pełny sukces,ale chyba będzie tylko przejściowy i koszty utrzymania przerosną właścieicela...
|
|
Sory wybaczcie ale ja byłam w tym pożal sie boże restauracji.Jedynie sala jest super bo reszta do dupy.....i to nie jest pseudoreklama.Ja tam byłam i sama tego doświadczyłam.To nie restauracja jeszcze im duzo brakuje zanim będą mogli się nazywać restauracją.Nawet chleba nie potrafią podać jak w restauracji tylko pokują cały bochen do koszyka.I o czym to świadczy??????
|
|
Jeszcze nie byłam w tym lokalu, ale jak weszłam na stronę internetową to od razu odstraszyła mnie MUZYKA!! Jak taka tam jest puszczana to raczej nie odwiedze tego lokalu.
|
|
a jak jest z tą selekcją? wejscie tylko w eleganckim stroju jak do teatru?:D No i co powiecie o towarzystwie jakie wpuszczają (mam tu na myśli wiek)? Wypytuję się tak bo to nie lada atrakcja i nowosć w Łomży, co zresztą świadczy ilość postów:)
|
|
Zgadzam się w 100% z dorcia27! Byłam tam wczoraj. Ten lokal nie ma nic wspólnego z tym, do czego aspiruje. Kelnerzy bez bladego pojęcia o podstawowych zasadach podawania do stołu, zachowują się jak w stołówce - zgarniają sprzed nosa niedopitą filiżankę z kawą nie zapytawszy o pozwolenie. Jakiś Bardzo Ważny łysy Pan Władza (selekcjoner? ochroniarz? menager?) w czarnym stroju Ponurego Kosiarza przechadza się po salach jak klawisz w więzieniu. Na pewno dobrze się czuje tak spacerując, czego nie można powiedzieć o obserwowanych gościach - mnie taki "klimat" nie odpowiada. Wystrój wnętrza to kwintesencja gustu mafijnego (ale mafii tej wołomińskiej raczej niż włoskiej) - dużo detali, złota, skóry, pierdółek, kamyczków, fresków, tynków strukturalnych. Czego tam nie ma!? Menu bez charakteru: albo się decyduje na restaurację z wyższej półki i serwuje DOBRE i drogie dania (np dziczyzna) albo shoarmę. Na litość boską, to można już tam także hot-dogi wstawić. Do tej przysłowiowej dziczyzny (nie pamiętam czy rzeczywiście była, ale cenowo tak to się prezentuje) nie ma win!!! A najlepsze na koniec: kiedy po pół godzinie kończyliśmy rozmowę przy wyczyszczonym przez nadgorliwego kelnera stole, podszedł do nas Pan Bardzo Ważny i zapowiedział, że "dziś pobieramy opłatę wstępu do restauracji 5 zł". Jeśli miał to być żart, to chyba nikt z nas go nie zrozumiał. Mieszkam w Krakowie i na setki knajp jakie tam są i które zwiedziłam, z niczym takim się jeszcze nie spotkałam! Bilety sprzedaje się na imprezy a nie do restauracji, żeby się najeść. A może to miała być opłata z góry za toaletę???? "Amnesia" zasługuje na amnezję wśród potencjalnych gości. Szkoda, bo mało jest w Łomży restauracji.
|
|
Rzeczywiście musi być marnie, skoro w środku nocy założyła pani konto na forum, żeby o tym opowiedzieć. Planowałem tam pójść, ale skoro tak licho - rezygnuję. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
nie bylo wina bo nie ma koncesji, tak ciezko toz zrozumiec? a ty Maxxx jakbys naprawde chcial tam isc to bys poszedl i nie pierdolil glupot
|
|
Obliczaj się ze słowami. Do tej korzystałem z "Pod Topolami", ale chciałem znaleźć miejsce w Łomży, gdzie daloby się coś zjeść i nie rozchorować się. Namierzałem Amnesję, ale teraz już tam nie pójdę.!!!!!!!!!!! kropka. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
obliczaj?? buahhahaha
|
|
Milcz chamie, bo każę obić. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
"obliczaj" hehe dobre... Tak się teraz mówi w stolicy ?
|
|
to kaz pajacu
|
|
http://www.amnesiaclub.net/index.php?id=65 i wszystko jasne -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
5zł za wstęp do restauracji?!?! HAHAHAH odradzać ostatniemu ;] i pierwszemu! żyjemy w małym mieście - każdy czeka na pieniądz i każdemu o to chodzi. trochę kultury!
|
|
www.amnesiamaxx.pl zakładka Gwiazdy Amnesii "9 maja(sobota) 20:00 Dżaga SHOW" Ile bilet i o której występ?
|
|
ciekawe czy Dżaga wywali jajca a swoją drogą wracając do wypowiedzi sprzed roku...... cyt/. "Jeśłi to prawda to jedyną osobą która na tym biznesie zarobi jest właściciel kamienicy. Wynajmujący oprócz siwizny na jajach i mokrej szmaty dzień dnia na głowie niczego się nie dorobi." chyba miała rację http://www.allegro.pl/item628222820_dyskoteka_club_muzyczny_restauracja_lomza.html
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |